Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati način za odpravljanje napak USB v katerem koli zaklenjenem Androidu iz računalnika

Kako aktivirati način za odpravljanje napak USB v katerem koli zaklenjenem Androidu iz računalnika

AliExpress WW

Ali veste, kako iz računalnika aktivirati način za odpravljanje napak USB na zaklenjenem mobilnem telefonu Android? Če je vaš odgovor negativen, nadaljujte z branjem tega članka. Android je verjetno najbolj brezplačen operacijski sistem, ki trenutno obstaja za mobilne naprave.

Ena izmed možnosti, ki bi jo morali vedno aktivirati, če želite eksperimentirati s tem OS, je nedvomno Način za odpravljanje napak USB. Na enak način za tiste uporabnike, ki to že poznajo in imajo v tej zadevi nekaj izkušenj, izberite, da ga onemogočite in jo uporabljajo le, kadar jo resnično potrebujejo.

Kako aktivirati način za odpravljanje napak USB na katerem koli Androidu, zaklenjenem iz računalnika
Oglejte si ta video na YouTubu

Aktiviranje načina za odpravljanje napak USB med napravo Android in računalnikom lahko žično ali brezžično. V slednjem primeru bi bilo prek Bluetootha. To ni nekaj zapletenega za doseganje, v tem članku pa vam bomo pokazali, kako to storiti..

Kazalo ()

  Odpravljanje napak USB Kaj je to in čemu služi?

  Očitno bomo pred nadaljevanjem razložili nekaj stvari o tem USB razhroščevanje, in ali je to isto Osredotočen je predvsem na ljudi, ki so predani razvoju aplikacij za Android, na tak način, da je terminal "popolnoma odprt " za uporabo z računalnikom.

  Čeprav se ti zdi nenavadno, omogoči način odpravljanja napak USB v OS Android ni vedno potrebno. Velikokrat ni nujno potreben, je pa občasno zelo koristen.

  V povzetku, Razhroščevanje USB omogoča razvijalcem uporabo različnih možnosti za testiranje svojih aplikacij v kateri koli napravi Android. To jim bo v veliko pomoč, saj bodo lahko ob opazovanju njegovega delovanja ugotovili, katere napake obstajajo. Ko razvijalec odkrije napake, takrat nastopi odpravljanje napak.

  Zapomni si to mobilnik ni nikoli v nevarnosti s postopkom aktiviranja načina odpravljanja napak USB, tako da vam ni treba skrbeti glede tega.

  Druga pomembna podrobnost, ki bi jo morali vedeti, je, da je Način odpravljanja napak je ključnega pomena pri namestitvi ROM-ov in postopku ROOT. Podobno velja tudi za nadzor tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov s sistemom Android iz osebnega računalnika. V tem primeru, aplikacijo Vysor je eno najbolj priporočljivih.

  Kako korak za korakom aktivirati način odpravljanja napak USB na zaklenjenem mobilnem telefonu Android iz računalnika

  Če uporabljate nekoliko staro različico Androida ali "možnosti razvoja " se ne pojavijo nikjer, morate najprej odpreti Nastavitve, potem "O napravi"in nato pojdite na del, v katerem piše "Številka gradnjePo tem morate nekajkrat zaporedoma pritisniti nanj in prikazalo se bo sporočilo, da je možnost odklenjena.

  Zdaj da, nadaljujemo, odšli bomo v glavni meni "Nastavitve"in potem bomo morali iti v razdelek, v katerem piše "Možnosti razvijalca". Zdaj bomo morali samo še izbrati možnost, ki natančno piše "USB razhroščevanje" in blagovne znamke.

  Naslednji korak je, da svoj mobilni telefon povežete z računalnikom in počakate, da se na vašem pametnem telefonu prikaže sporočilo, ki vas vpraša, ali želite dovoliti odpravljanje napak USB. Ne pozabite, da imate možnost dostopa vsakič, ko vstopite v način za odpravljanje napak USB, ki ga priporočamo, če je to vaš računalnik, če ne, preprosto sprejmite in ničesar ne preverjajte.

  Kako lahko vidite aktiviranje te možnosti sploh ni zapleteno in je lahko zelo koristno, odvisno od tega, kaj želite doseči. Napake USB so na področju informacijske tehnologije cel svet. V tem članku smo vam pokazali le majhen del, toda resničnost je taka obstaja veliko skritih trikov kaj se lahko naučite, da se še bolj poglobite v to temo.

  Ne pozabite, da tisto, kar smo storili prej, ne predstavlja nevarnosti za terminal in ne povzroča nobenih težav z garancijo. Vendar pa lahko tisto, za kar se odločite od tu, ne glede na vadnico, tvega, zato bodite previdni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar