Glavni » alibaba-info » Kako pospešiti in povečati internetno hitrost v Psiphonu v Androidu ali računalniku

Kako pospešiti in povečati internetno hitrost v Psiphonu v Androidu ali računalniku

AliExpress WW

Psiphon je aplikacija, ki nas je, če berete naše zadnje članke, v zadnjem času zelo zavzema, še posebej, če je To je platforma, ki se uporablja izmenično uporabnikov Androida, Windows Phone, Blackberry ali iOS.

Psiphon je a spletni strežnik zasnovan tako, da uporabnikom interneta, ki prebivajo v državah, za katere velja cenzura, omogoča, da obidejo filtre vsebine.

Psiphon se posebej izogiba oglaševanju kot VPN in ga lahko natančneje opišemo kot odprtokodno proticenzurno orodje. Preprosto povedano, Psiphon to je odklepanje. Programska oprema je bila ustvarjena z namenom zagotoviti neomejen dostop do blokiranih vsebin z vsega sveta.

Gre za ugledno strežniško omrežje z elegantnim vmesnikom na vseh platformah, vključno z operacijskim sistemom Windows android in iOS. to orodje bo vam bo omogočilo, da uživate v omrežjih družabno, pretočno in televizijsko, z izjemo Netflixa.

Če berete ta pregled v upanju, da boste našli VPN, ki ščiti vašo zasebnost, vas bo Psiphon žal razočaral. Uporabnikom ne ponuja nikakor ne moremo dobiti anonimnosti skupaj, niti nima ničesar, kar bi ohranilo vašo identiteto skrito ali varno.

Psiphon je popolnoma pregleden o obdelavi podatkov svojih uporabnikov, čeprav to ne pomeni boljšega. Za izboljšanje oglasov lahko ponudnik shranjuje dnevnike vaših povezav in informacij ter uporablja in deli podatke iz piškotkov in drugih orodij s tretjimi osebami..

Naša sodba je, da upoštevate Psiphona, če vas zanima samo odklepanje spletnih vsebin. V vsakem primeru, ne moremo izgubiti pogleda Čeprav Psiphon običajno deluje brez težav, ima včasih tudi nekaj težav, ki jih je enostavno rešiti, da bi deloval s hitrostjo, ki bi jo moral, in v tem primeru nameravamo iti tja.

Prva stvar, ki jo moramo povedati, je, da če je prišlo do nekaj padcev hitrosti Psiphona, je to verjetno povezano neposredno z dejstvom, da je čas, v katerem večje število uporabnikov so povezani z zadevnim sistemom.

To se zgodi, ker velikokrat brezplačna povezava VPN, ki jo ponuja Psiphon, nima nobenega filtra in kadar je preveč uporabnikov, ki izkoriščajo jo, povzroči, da trpi hitrost, s katero imamo dostop.

Poleg tega in ob upoštevanju ogromne količine poizvedb, ki smo jih v zadnjem času prejeli glede možnosti izboljšati zmogljivost ali hitrosti Psiphona, smo želeli vse naše današnje bralce naučiti nekaterih skrivnosti tega sistema.

Prva stvar, ki jo morate vedeti, je to res, obstajajo triki za pospešitev osvobodite interneta, ki ga je dal Psiphon, in najboljše od vsega je, da, kot boste videli, ni treba, da je vaša mobilna naprava Android zakoreninjena.

Kazalo ()

  Brezplačno pospešite internet Psiphona

  Dejansko je eden najučinkovitejših načinov, kako čim bolj pospešiti internetno povezavo Psiphona, povezan z izvajanjem trika, za katerega mnogi menijo, da je nujen, tudi ko gre za druge aplikacije, ki uporabljajo internet, to je, jim dajte prednost, tako da zaprete vse druge.

  Kaj morate storiti v teh primerih je izogibajte se odprtemu hkrati več aplikacij, ki potrebujejo internet, kot so Facebook, Messenger, Snapchat, tako da je celoten internetni tok osredotočen izključno na Psiphon.

  Torej, priporočljivo je zaprite vse programe da se bo internet takoj pospešil.

  Po drugi strani in čeprav je jasno, da si mnogi uporabniki želijo izogibajte se trošenju denarja Vsekakor pa še posebej ne dvomimo, da se Premium ali Pro različica Psiphon resnično splača, verjetno veliko več kot druge trenutne Premium aplikacije..

  Moral bi razmislite V tej situaciji dejansko, da dobite izboljšano različico Psiphona, morate le odpreti trgovino Google Play, poiskati prvotno aplikacijo in se nato odločiti za možnost plačila.

  S tema dvema izjemno preprostima trikoma, ki smo se vas pravkar naučili, bi morali imeti pri uporabi Psiphona vsakodnevno boljšo izkušnjo in ne dvomimo, da boste tudi občutili razliko v njegovem delovanju. preizkusite sistem.

  Vse kar morate potem storiti je, da izkoristite zaprite aplikacije ki delujejo v ozadju ali pa neposredno poiščite plačano različico Psiphona.

  Ste s tem korakom izboljšali delovanje Psiphona na vašem Androidu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar