Glavni » android » Kako pospešiti ali povečati hitrost prenosa podatkov in pospešiti signal ali 3G internetno povezavo z Androidom

Kako pospešiti ali povečati hitrost prenosa podatkov in pospešiti signal ali 3G internetno povezavo z Androidom

AliExpress WW

Čeprav je res, da je večina pametnih telefonov, ki se danes tržijo, združljivih z omrežji 4G LTE, ima še vedno veliko uporabnikov starejše, ki uporabljajo Na voljo 3G omrežja. Obstajajo celo tisti, ki imajo terminale s 4G LTE raje 3G omrežja, ker ne potrebujejo toliko hitrosti in ne želijo porabiti več, kot so pričakovali konec meseca.

V vsakem primeru, če običajno uporabljate mobilne internetne povezave tipa 3G, morate vedeti, da jih lahko na nek način pokličete na veliko načinov, s katerimi boste lahko omrežja delujejo veliko hitreje. Natančno, ideja tega članka je povezana s tem, da vas nauči nekaj trikov za pospešitev 4G ali 3G, za katere menimo, da bodo v veliko pomoč, če deluje prepočasi.

Videli boste celo, da gre za vadnico, ki jo lahko vsi izkoristijo, saj vam bomo v bistvu pokazali nekaj najboljših brezplačnih aplikacij, ki so na voljo v trgovini Google Play za pospešite mobilni 3G. Da bi to naredili, bomo omenili do tri alternative, za katere danes menimo, da so med najboljšimi, čeprav kot vedno po potrebi priporočamo tudi iskanje drugih..

Kazalo ()

  Aplikacije za pospeševanje 3G signala

  OpenSignal (prenos)

  Kar zadeva aplikacije, ki nam omogočajo povečanje hitrosti naših mobilnih omrežij, moramo reči, da je že dolgo časa OpenSignal To je ena najboljših možnosti, ki nam jo ponuja trgovina Google Play. Razvit je bil za dostop do bližnjih točk oddajanja signala, s čimer se je povečala zmogljivost naše povezave, čeprav bodite previdni, saj porablja tudi veliko baterije.

  Internet Speed ​​Booster (prenos)

  Če želite bistveno povečati hitrost internetne povezave Android, morate vedeti, da je malo boljših aplikacij kot Internet Speed ​​Booster znotraj shrambe te opreme. Med prednosti te platforme moramo omeniti, da je zelo enostavna za uporabo, poleg tega pa ne zahteva, da je naša naprava zakoreninjena ali kaj podobnega..

  Povezovalni ojačevalnik stabilizatorja (prenos)

  Prehajamo na tretjo možnost, za katero menimo, da bi jo morali upoštevati v tem segmentu, in sicer na aplikacijo z imenom Povezava ojačevalnika stabilizatorja, s čimer se izognemo nestabilnosti, ki jo lahko predstavljajo omrežja. V preostalem je treba opozoriti, da bomo v vašem primeru potrebovali zakoreninjeni mobilni telefon, čeprav lahko, če smo strokovnjaki, iz njega izkoristimo veliko več kot prejšnji.

  Bonus za preizkus hitrosti (prenos)

  Bonus za preizkus hitrosti To je zadnja aplikacija za pospeševanje mobilnih omrežij, za katero menimo, da jo morate upoštevati, če je tudi brezplačna, vendar deluje za merjenje hitrosti naše povezave. Opravlja vrsto pregledov delovanja omrežij, tako za nalaganje kot za prenos vsebin, tako da vemo, ali bi morali uporabiti prejšnja ali ne..

  Najboljše aplikacije za pospešitev delovanja vašega mobilnega telefona Android

  Že razložimo, kako lahko kar najbolje izkoristite svoj signal 3G ali 4G iz mobilnega telefona Android; Pripravite se, ker vam bomo povedali, kako lahko pospešite delovanje svoje opreme, na ta način boste kar najbolje izkoristili tisti signal, ki ste ga uspeli optimizirati. Ne zamudite najboljšega aplikacije, s katerimi bo vaš mobilni telefon deloval hitreje.

  • Vse-v-enem ToolBox: s to aplikacijo boste lahko mobilnemu telefonu omogočili boljše delovanje, med drugim boste lahko izbrisali manj uporabljene aplikacije, predpomnilnik, neuporabne datoteke; poleg funkcij za izboljšanje zmogljivosti baterije in še veliko več.
  • Čistilo Nox: poleg optimizirajte napravo z uporabo aplikacij, predpomnilnik in datoteke; Ponuja tudi možnost hlajenja CPU, tako da je poraba energije manjša in mobilni telefon hitro deluje.
  • Pospeševalnik: ponuja upravljanje aplikacij, optimizacijo pomnilnika in zmanjšanje porabe baterije, ki jo danes najbolj uporabljajo uporabniki.

  Ali poznate najboljše aplikacije za izboljšati signal 4G in 3G vašega mobilnega telefona Android, Skupaj s tistimi, ki vam bodo pomagali optimizirati delovanje, boste svojo opremo naredili hitrejšo in učinkovitejšo, ne zamudite priložnosti in preizkusite vse.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar