Glavni » alibaba-info » Kako pospešiti, izboljšati zmogljivost in povečati hitrost mojega računalnika z operacijskim sistemom Windows 7/8/10, če deluje zelo počasi

Kako pospešiti, izboljšati zmogljivost in povečati hitrost mojega računalnika z operacijskim sistemom Windows 7/8/10, če deluje zelo počasi

AliExpress WW

Običajno je, da s časom začne naš računalnik delovati nekoliko počasneje kot običajno. To se zgodi, ko ga intenzivno izkoristimo. Med namestitvijo programov ali iger, med drugim nalaganjem datotek. Zato vam bomo v tem trenutku pokazali, kako lahko pospešite delovanje računalnika z operacijskim sistemom Windows naj bo to 7, 8 ali 10

Kaj lahko torej storimo za izboljšanje uspešnosti naše ekipe? V tem članku vas bomo naučili vrsto programov, ki vam bodo v pomoč optimizirajte in pospešite svoj operacijski sistem. Ni pomembno, katero različico sistema Windows imate, ker so ti programi na voljo za vse različice. Vsi ti programi so uporabni in jih lahko uporabljamo hkrati in nam lahko celo pomagajo pri defragmentaciji trdega diska.

Kazalo ()

  Programi za optimizacijo in pospeševanje sistema Windows

  Trenutno lahko najdemo veliko število programov, ki lahko izboljšajo učinkovitost naše opreme in jo optimizirajo tako, da deluje tako dobro kot prvič, ko smo jo kupili. Ideja je očistite sistem vseh datotek smeti, ki jih imate (ki se na tak ali drugačen način kopičijo) in na ta način izboljšajo hitrost sistema Windows.

  Torej bomo videli vrsto programov, ki bodo služili pospešite delovanje računalnika Windows. Za njihovo uporabo vam ni treba imeti velikega znanja (vsaj pri večini ne), vendar vam svetujemo previdnost pri nekaterih možnostih in če imate kakršna koli vprašanja, poiščite dodatno pomoč pri strokovnjakih predmet. S temi programi lahko celo optimiziramo delovanje iger tako, da dodelimo več prostora v RAM-u..

  Glary Utilities

  Ne moremo zanikati, da je Glary Utilities za čiščenje trdega diska eden najboljših programov za to nalogo. Vsakemu uporabniku je na voljo veliko število možnosti. Z zasnovo najbolj preproste, elegantne in enostavne za uporabo. Morda boste naleteli na program, ki vam omogoča, da vse naredite jasno in enostavno.

  Wise Disk Cleaner

  To je najbolj zanimiva aplikacija, saj od trenutka, ko odprete program, ugotovite, kako preprosta je lahko. Tiima veliko orodij, vendar je njegova zasnova zelo preprosta in moderna, zaradi česar je zelo udobna za uporabo. Prenesemo ga lahko na njegovo uradno stran.

  CCleaner

  Brez dvoma eden od zvezdniških programov za pospeši okna. Dobra stvar tega programa je, da je precej lahek in predvsem zelo enostaven za uporabo. Na voljo je tudi za večino mobilnih in računalniških operacijskih sistemov.

  Kako onemogočiti samodejni zagon programov ob vklopu računalnika?

  Začeli smo z zagonom operacijskega sistema, saj drugače ne bi moglo biti. Velika težava je, da jih pri nameščanju stvari veliko zaženejo se takoj, ko vklopimo računalnik. Zaradi tega računalnik traja dlje, kot bi se moral zagnati.

  Da ne omenjam dejstva, da so še vedno odprti, ko je računalnik popolnoma vklopljen. Zagotavljanje, da nam naši viri niso v celoti na voljo. Torej, kaj bi morali storiti, je onemogočite samodejni zagon teh programov je naslednji:

  • V spodnji vrstici sistema Windows boste našli puščica, usmerjena navzgor desni strani. Blizu ure in internetne povezave.
  • Ko pritisnete na to puščico, se odpre majhno okno, kjer si lahko ogledate programe, ki se samodejno zaženejo, ko vklopite računalnik..
  • Zdaj boste šli na "Začni".
  • Potem boste morali dostopati do njega "Upravitelj opravil ”In videli boste seznam programov, ki se zaženejo.
  • Zdaj morate z desno miškino tipko klikniti programe, ki jih ne želite samodejno zagnati, in nato klikniti na "Če želite onemogočiti".

  Na ta način lahko ohranimo svoj računalnik z visoko zmogljivostjo. Najboljše od vsega, vsak od teh različnih programov ne zaužijte veliko vesolja. In koristne bodo kadar koli jih potrebujemo. Samo da bi jih imeli na dosegu roke. In čeprav na začetku morda ni tisto, kar iščemo, bi nam lahko razširitev in povečanje pomnilnika RAM-a tudi veliko pomagali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar