Glavni » alibaba-info » Kako enostavno odpreti ali predvajati datoteke .opus WhatsApp

Kako enostavno odpreti ali predvajati datoteke .opus WhatsApp

AliExpress WW

Datoteke OPUS morda niso najpogostejše na svetu, a kljub temu so v zadnjem času uspele narediti prostor zase, do te mere, da moramo tokrat o njih izvesti izjemno zanimivo vadnico, v kateri bomo pojasnili uporabnikom predvajati datoteke .opus WhatsApp.

Gre preprosto za a razširitev na voljo v zvočnih datotekah ki jih prejmemo v znameniti aplikaciji za sporočanje WhatsApp. Na splošno z njimi ni večjih težav, saj je, kot smo vajeni, dovolj, da vstopimo v aplikacijo in predvajamo zvoke, ki jih prejmemo, brez večjih nevšečnosti. Postopek je podoben postopku, ko odpremo ali predvajamo datoteko SWF

To pa zato, ker aplikacija privzeto deluje s to razširitvijo, kaj pa se zgodi, če Moram predvajati enega od teh zvokovja? Ne skrbite, to je pravzaprav popolnoma mogoče! Nadaljujte z branjem in videli boste postopek za izvedbo.

Kazalo ()

  Predvajanje datotek OPUS v računalniku

  Na tej točki se morda sprašujete, zakaj zvočne datoteke WhatsApp preprosto ne delujejo z bolj priljubljeno pripono? Kot je znameniti MP3. To je zato, ker so datoteke .OPUS v resnici naprednejša možnost za ustvarjanje zvočnih datotek sposoben kodiranja zvoka v realnem času, med drugimi okni, ki jo postavljajo kot boljšo stavo kot druge starejše oblike.

  Težava je v tem, da še vedno številne naše naprave niso konfigurirane za delo s tovrstno pripono in čeprav predvajanje datoteke OPUS v programu, ki deluje s to pripono, kot je WhatsApp, ne kaže večjih težav, če pomislimo, da bi to storili tudi iz računalnika, na primer če uporabljamo spletno stran WhatsApp in naložite zvok, ki nam je bil poslan, to ne bi bilo mogoče takoj.

  Na srečo tega ni treba skrbeti! Predvajanje datotek OPUS je na srečo preprosto, če ga izvedemo iz osebnega računalnika, Dokler uporabljamo nekatere zunanje programe in čeprav se to morda zdi težava, so v resnici popolnoma brezplačni, zato jih je zelo enostavno dobiti.

  Edina stvar, ki jo bomo potrebovali na ravni namestitve našega računalnika, je združljiv predvajalnik avdiovizualne vsebine s temi vrstami datotek in čeprav jih lahko priporočimo več, menimo, da je VLC Media Player najboljši v svojem segmentu. Za to moramo vedeti, kje se shranijo zvoki in glasovne opombe WhatsAppa, od tam pa morate slediti naslednjim korakom:

  • Naložiti moramo VLC Media Player.
  • Ko ga prenesete in namestite v računalnik, lahko nadaljujete z zagonom programa.
  •  Odpremo program in če želite reproducirati vsebino OPUS v tem predvajalniku, morate samo povleči datoteko v okno programa.
  • Po končanem prejšnjem koraku se bo datoteka OPUS samodejno začela predvajati v vašem računalniku..

  Z enostavnimi koraki, kot so ti, lahko predvajati datoteke .opus WhatsApp brez neprijetnosti s strani računalnika. Čeprav je ta predvajalnik ločen, imamo eno imenovano Audacity in druge možnosti, ki jih lahko uporabimo v napravah Android.

  Predvajalniki, združljivi z datotekami OPUS

  Kakorkoli že, prej priporočen program ni edini, ki vam lahko pomaga pri nalogi predvajanja datotek .OPUS, zato vam bomo priskrbeli majhen seznam z možnostmi ki bo uporaben tudi za predvajanje teh zvočnih datotek v računalniku:

  • Windows Media Player
  • Winamp
  • Povečaj predvajalnik
  • Foobar2000
  • Predvajalnik MPC-HC

  Če želite še vedno poznati drug način predvajanja datotek WhatsApp .OPUS v računalniku brez uporabe zunanjih programov, bo vedno na voljo možnost uporabite pretvornike datotek na voljo na spletu. Ti pretvorniki vam bodo omogočili, da spremenite končnico datoteke .OPUS na tisto, ki je bolj znana in enostavnejša za predvajanje v računalniku, na primer pretvorba datoteke iz .opus v MP3.

  Če želite to narediti, preprosto poiščite enega izmed mnogih cna voljo spletni pretvorniki, kot v primeru "Convert.io ". Vse, kar morate storiti, je, da izberete tisto, ki vam je ljubše, naložite zvočno datoteko na spletno mesto in izberete obliko MP3, da jo pretvorite, nato datoteko prenesete v novi obliki in jo enostavno predvajate iz računalnika. To bo dovolj za predvajanje teh datotek .opus WhatsApp

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar