Glavni » alibaba-info » Fotoaparati za otroke v AliExpressu: izvirna in kreativna igrača

Fotoaparati za otroke v AliExpressu: izvirna in kreativna igrača

AliExpress WW

Veliko je otrok, ki se že od malih nog zanimajo za fotografiranje. Če jim pustite fotoaparat ali pametni telefon, je lahko tveganje, saj jih bo v nesreči zelo verjetno pokvarilo. Toda dandanes napredek tehnologije in strani, kot je AliExpress, omogoča, da imajo najmlajši igračo, tako da se lahko fotografirajo in zabavajo po zelo ugodni ceni. Za te kamere je za razliko od drugih poceni značilna otročja oblika, zaradi katere so popolna igrača.

Najboljši fotoaparati za otroke v AliExpressu

Nekatere od teh kamer lahko na fotografije uporabijo tudi zabavne učinke ali filtre, lahko pa dodate tudi kartico SD, da slike preprosto prenesete v računalnik in tako imate lep spomin. Pri izbiri najustreznejšega bomo upoštevali starost otroka, stopnjo odpornosti in proračun, ki ga imamo. Pokazali vam bomo naše najljubše, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Kamera za igrače visoke kakovosti

Najbolj prodajana kamera za igrače je ta, ki jo najdemo pri različnih prodajalcih in v 3 različnih barvah. Gre za kamero s kakovostjo HD in 2-palčni zaslon, namenjen najmlajšim: 8 milijonov slikovnih pik, prepoznavanje obraza, možnost dodajanja filtrov, časovnik

...

Njegova zasnova je preprosta, vendar jo lahko zaradi skrbi proti padcu uporabljate brez skrbi. Upoštevajte, da je njegova cena zelo nizka, ker za delovanje potrebuje TF kartico do 32 GB in ima nizko ločljivost. Če iščete modele z višjo ločljivostjo, nadaljujte z branjem.

Digitalni fotoaparat za otroke v obliki živali

Te otroške kamere v obliki živali so zelo zabavne, v obliki zajca, medveda ali čebel in v več barvah. Je nekoliko popolnejši od prejšnjega: ima ločljivost 12 milijonov slikovnih pik, baterijo 1200 mAh, samodejno uravnavanje beline, samodejno svetlost, samodejno ostrenje, časovnik, 2-palčni zaslon

...

Njegovo upravljanje je zelo preprosto, s samo 5 gumbi, vsebuje pa tudi kreativne načine fotografiranja za razvijanje vaše domišljije. Narejen je iz materiala za hrano, da se izogne ​​strahu, za delo pa potrebuje mini SD kartico (do 32 GB), saj nima notranjega pomnilnika. Najdete ga s klikom tukaj.

Otroška kamera za zaustavitev padca z bliskavico

Kot smo že povedali, je eden glavnih razlogov za nakup te vrste kamer preprečiti otrokom, da bi zlomili kamero visoke vrednosti. Ta otroška kamera ima izjemno kakovost slike z ločljivostjo do 18 milijonov slikovnih pik in dvojno kamero (eno spredaj in eno nad zaslonom).

Najbolj pa izstopa zunanjost, zelo odporna zaradi silikonskega zaključka, idealna za preprečevanje padcev, čeprav ni nepremočljiva. Ima bliskavico, 2,4-palčni zaslon, režo za kartice TF do 32 GB

...

Otroški digitalni fotoaparat z zaslonom na dotik

Če želite kakovostno digitalno kamero, je to dobra možnost. Je ena izmed kamer z najvišjo ločljivostjo, z 18 milijoni slikovnih pik, dvojnimi kamerami in ločljivostjo 1080p. Poleg nekaterih fizičnih gumbov ima tudi praktičen 2,8-palčni zaslon na dotik.

Zahvaljujoč protivibracijski zaklopki in več filtrom je idealen za otroke, vendar je zaradi visoke ločljivosti idealen fotoaparat za starejše otroke, ki že začenjajo razumeti, kako deluje fotografija. Sprejema tudi pomnilniške kartice do 128 GB za shranjevanje fotografij z visoko ločljivostjo. Najdete ga tukaj.

Zabaven otroški digitalni fotoaparat

Mlajši otroci lahko uživajo tudi v teh otroških kamerah. V vašem primeru je fotoaparat s stranskimi ročaji lažje držati fotoaparat, najdete ga na tej povezavi. Je preprosta kamera s 5 milijoni slikovnih pik in 2-palčnim zaslonom. Idealno za najmlajše, da začnejo s svetom fotografije.

Otroška kamera z WiFi povezavo

Kamere, ki vam jih pokažemo spodaj, so poleg dobrih zmogljivosti zelo lepe, zato so lahko popolno darilo. Vrhunec je njegova povezljivost WiFi, ki jim omogoča povezavo s svojo mobilno aplikacijo, kjer lahko uporabimo filtre in okrasimo fotografije.

A poleg tega ima kamera 24 milijonov slikovnih pik, zato bo kakovost slike fotografij zelo dobra. Na zadnji strani najdemo 2-palčni zaslon in tudi drugo kamero. Najdete ga s klikom tukaj.

Vodoodporna otroška kamera

Če želite terensko otroško kamero, je najbolje, da se odločite za tisto, ki je poleg velikosti zanje primerna tudi nepremočljiva. Če je to vaš primer, priporočamo, da izberete eno od teh nepremočljivih otroških kamer. Eden izmed tistih, ki nam je najbolj všeč, je tisti, ki ga spodaj vidite zaradi svoje prvotne zasnove.

Poleg 2,4-palčnega zaslona ima dvojno kamero, sprednjo in zadnjo, 8 megapikslov. Prav tako lahko snema video posnetke z ločljivostjo 1080p, ima baterijo 400 mAh in notranji pomnilnik je 1 Gb, podpira pa tf kartice do 32 Gb.

Nasveti in triki za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite, je na tej spletni strani najrazličnejših otroških kamer, ki so zelo poceni. Pokazali smo vam najbolj zanimive modele, več pa lahko najdete s klikom tukaj.

Tudi če nas berete iz Španije, lahko fotoaparat prejmete v rekordnem času, če ga kupite v AliExpress Plaza s te povezave. Preko te platforme boste naročilo prejeli v 5 delovnih dneh in brez carinskih dajatev.

Če želite izvedeti več o postopku nakupa na tej kitajski spletni prodajni platformi, imamo v našem blogu zanimiv odsek z vadnicami, kjer razložimo naše najboljše trike in nasvete za nakup na tej spletni strani: kateri načini plačila so boljši, kateri je najboljši način pošiljanja, kako dobiti kupone in popuste

...

In ti? Kaj menite o teh otroških digitalnih fotoaparatih podjetja AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar