Glavni » google » Poceni instant kamere - Polaroid / Fujifilm

Poceni instant kamere - Polaroid / Fujifilm

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Baterija za fotoaparat zamenja NP-W126S W126S za Fujifilm Fuji X-H1 X-PRO3 X-PRO2 X-T3 X-T2 X-T30 X-T20 X-T200 X-E3 X-E4 X-A5 X-S10 XT3 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št Lanfulang NP-70 BC-70 Baterija za digitalni fotoaparat za Fujifilm FinePix F20 Zoom F40fd F45fd F47fd Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Baterija za digitalni fotoaparat Fujifilm FinePix HS30EXR, HS33EXR, HS35EXR, HS50EXR, HS30, HS33, HS35, HS50 EXR Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 2 kos 2280 mAh NP-W235 NP W235 baterija za fotoaparat + dvojni polnilnik LCD USB z vhodom tipa C za kamero Fujifilm Fuji X-T4 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Baterija za digitalni fotoaparat Fujifilm FinePix J10, J20, J30, J32, J35, J37, J38, J40, J100, J110W, J120, J150W, J210, J250 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Baterija (2-paket) + polnilnik za Fujifilm FinePix JX200, JX205, JX210, JX250, JX255, JX280, JX290, JX295, JX710 Digitalni fotoaparat Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 DSLRKIT Thumb Up Grip za Fujifilm X-E1 X-M1 X-A1 X-E2 X-Pro1 (srebrna) Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Baterija (2-paket) + polnilnik za digitalni fotoaparat Fujifilm FinePix T190, T200, T205, T300, T305, T310, T350, T360, T400, T500, T550 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 46 kosov Komplet za čiščenje fotoaparata Komplet za čiščenje senzorjev digitalnih fotoaparatov DSLR za Sony Fujifilm Nikon Canon SLR DV Cameras Clean Set Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Baterijski paket za digitalni fotoaparat Fujifilm FinePix F200EXR, F300EXR, F500EXR, F600EXR, F800EXR, F850EXR, F900EXR, F1000EXR Oglejte si najboljšo ceno Več ponudb
Kljub temu, da se zdi, da se je digitalna fotografija v primerjavi z zdaj zastarelo analogno fotografijo uveljavila, so trenutne kamere v zadnjem času vse bolj modne. Tovrstne kamere uporabljajo samorazkrivajoče se filme ali zvitke, milost pa je v tem, da trenutno ustvarjajo fotografije. Pravzaprav je v vse bolj digitalizirani resničnosti resnica, da analog daje našim slikam čar in edinstven in prav poseben vintage pridih..

Fujifilm / Polaroid Instax Mini 8 + Film

Fujifilm / Polaroid Instax 210

Instax / Fujifilm / polaroidni film

Danes sta najbolj priljubljeni blagovni znamki instant kamer Polaroid in Fujifilm. V tem prispevku bomo na kratko razložili razlike med obema podjetjema in vam pokazali, kako najti poceni instant kamere na AliExpressu. Razlika v ceni je zelo velika, zato vam svetujemo, da razmislite o možnosti nakupa instant kamere Polaroid ali Fujifilm na AliExpress.

Kako najti poceni instant kamere na AliExpressu

Kot mnogi že veste, je AliExpress odličen kraj za nakup tehnoloških in fotografskih izdelkov po veliko nižji ceni kot v fizičnih in spletnih trgovinah v naših državah. Takojšnje kamere Fujifilm Instax ali Polaroid ne bi smele biti izjema.

Dejansko AliExpress ponuja široko paleto kitajskih instant kamer odlične kakovosti in, kar je še boljše, po zelo nizkih cenah. Za razliko od mnogih drugih izdelkov, ki se prodajajo na AliExpressu, so te kamere izvirne, zato za njihovo iskanje ni treba uporabljati kratic..

V vsakem primeru bomo sledili klasični obliki sestavljanja seznama kratic, ker je iskalnik AliExpress nered in glede na vaše iskanje bodo prikazani boljši ali slabši rezultati:

 • Takojšnja kamera
 • Instax 210
 • Instax Wide
 • Polaroid kamera
 • Instax mini
 • Instax
 • Fuji polaroid

Kakšne izvirne in poceni instant kamere lahko najdete v AliExpressu

Najdete najbolj znane originalne Polaroidove instant kamere (Polaroid 300, sx-70, z2300), kot so Fujifilmove (x-t10, x30, xt1, Instax Mini 8, fuji instax 210 itd.).

Kako vedeti, ali gre za originale ali instant kamere kitajskih blagovnih znamk? Kolikor vemo, so instant kamere AliExpress izvirne, a za vsak primer, na katere morate biti pozorni več stvari: cena (če ni dosti cenejša kot v uradni trgovini, je verjetno originalni izdelek), fotografije izdelka (ne pozabite, da se lahko vedno obrnete na prodajalca, da vam pošlje več fotografij), in tudi, da opis trenutne kamere vključuje besedo "original " (čeprav to ne pomeni, da tisti, ki ne vsebujejo besede " original "so napačne).

Poleg tega so številni izdelki opremljeni z žigom "zagotovljena pristnost". Ta pečat, ki ga je podprl AliExpress, zagotavlja 100-odstotno verodostojnost izdelka: v nasprotnem primeru se lahko obrnete neposredno na AliExpress za vračilo do dvakratnega zneska.

Tu je seznam najuglednejših in najbolj zanesljivih trgovin za nakup poceni instant fotoaparatov na AliExpressu:

 • GUANGZHOU CRECASE FLAGSHIP TRGOVINA - Ne spreglejte 2 ponudbe diamantov te trgovine: kamere Polaroid in Fujifilm po presenetljivo poceni cenah. Za dostop do razdelka s kamerami Vse, kar morate storiti, je, da vstopite na stran, kliknete izdelke, nato se spustite v "potrošniško elektroniko" in na koncu, ko se prikaže spustni meni, kliknite zabavo.
 • Shanghai Ceng Sheng Electronics and Technology Co., Ltd. - Ta trgovina, ocenjena s tremi diamanti, ponuja tudi različne predmete in dodatke, kot so poceni etuiji in jermeni za vašo kamero Fujifilm Instax Mini 8..
 • Sunrise Company - Ta trgovina ima kamere Fujifilm Instax po zelo konkurenčnih cenah. Večina kamer ima za darilo film.
 • CKOutlet. (Hong Kong) - Tu boste našli 100% originalne instant kamere po najboljši ceni.

Kje kupiti poceni film ali kolut za Polaroid / Fujifilm Instax

Eden od razlogov, da analog izgublja bitko z digitalnimi, so visoki stroški kolutov (poleg tega, kako drago jih je razvijati). Na srečo lahko na AliExpressu po zelo nizkih cenah najdete tudi kolute in filme za svoje kamere Polaroid ali Fujifilm Instax. Tu vam puščamo najboljše kratice za iskanje filma za Instax Mini 8, Polaroid Fujifilm Instax 210, mitski Polaroid 600.

 • Polaroid 600
 • Instax Wide
 • Fujifilm instax mini film
 • Polaroid kamera

Razlike med polaroidom in Fujifilmom ali Fuji Instax Mini

Med instant kamerami je bil Polaroid vedno najbolj znana znamka. Čeprav v zadnjem času podjetje Fujifilm pridobiva veliko popularnost in na trg prinaša različne modele zelo dobre kakovosti, kot je instant kamera Fujifilm Instax Mini 7, ki je praktično enaka Polaroid 300 (in, pravzaprav lahko uporabimo iste kartuše Instax Mini).

Resnice je res malo, obe instant kamere so lahke in posnamejo fotografije majhnega formata, idealne za portrete in majhne okvirje (ali za posodobitev vašega Instagrama z najboljšimi fotografijami ?). Poleg tega je, ker so združljivi, veliko lažje najti kolute in ovrednotiti njihove cene.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar