Glavni » google » Poceni endoskopski fotoaparati v AliExpressu

Poceni endoskopski fotoaparati v AliExpressu

AliExpress WW

Če želite domača popravila učinkovito izvajati, so endoskopske kamere zelo koristne za odkrivanje blokad ali pregledovanje cevi in ​​drugih težko dostopnih predelov. Včasih so bile te kamere drage in jih je bilo težko dobiti, danes pa jih lahko na spletnih straneh, kot je AliExpress, najdete veliko ceneje.

Najboljši endoskopski fotoaparati na AliExpressu

Ker niso vse kamere enake, obstaja veliko razlik med ločljivostjo kamere, če ima togi ali prilagodljiv kabel, če je prepustna ali če vključuje LED lučke za osvetlitev v temnih predelih. Zato vam bomo pokazali, katere so najboljše endoskopske kamere, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Kamera za endoskop z wifi 1200p

Naša prva izbira je ta endoskopska kamera, ki se z našo napravo poveže prek Wi-Fi. Vaša kamera ima ločljivost 1200 ali 720P. Vrsta kabla je povezana z ločljivostjo: 1200P ima trdi kabel, 720P pa prilagodljiv. Fotoaparat ima goriščno razdaljo od 4 do 10 centimetrov, 8 LED z nastavljivo jakostjo in je vodoodporen z oceno IP67.

Združljiv je s sistemi iOS, Android, Windows in Mac, zato ga lahko prek Wi-Fi-ja zelo enostavno povežemo s katerim koli računalnikom ali mobilnim telefonom: prenesti bomo morali združljivo aplikacijo in slediti navodilom v navodilih za uporabo, vendar je zelo enostavno povezati. Na voljo je s 3 zelo uporabnimi dodatki (ogledalo, magnet in kavelj). Najdete ga na tej povezavi, cena je odvisna od dolžine kabla, vendar je med 10 in 25 evri.

Poceni pregledovalna kamera USB s 6 LED

Ta endoskopska kamera je ena izmed najbolj prodajanih na AliExpressu, in kot lahko vidite tukaj, je precej prodani model. Je dokaj standardne konfiguracije in jo najdemo v številnih trgovinah, vsem pa je skupna nizka cena.

Ločljivost kamere je nižja od prejšnje, 480P z goriščno razdaljo od 3 do 8 centimetrov. Vključuje 6 vgrajenih LED luči in ima odpornost IP67. Druga razlika s prejšnjo je ta, da mora biti kamera za ogled kamere povezana prek USB ali Micro USB. Poleg tega je dolžina komore 1 ali 2 metra. Toda dobra izbira je, če želimo le, da občasno pregleda cevi..

Poceni 720P USB endoskopska kamera

Lahko pa najdemo tudi vmesne možnosti, kjer najdemo srednje kakovostno kamero z USB povezavo, ki jo bo pocenila. V tem primeru gre za endoskop z več opcijami: kupimo ga lahko 5,5 mm, 7 mm ali 8 mm. Prva dva imata ločljivost 480P, zadnja pa 720P.

Izbiramo lahko tudi med vrsto povezave (Micro USB ali USB Type C), vrsto kabla (prilagodljiv ali trden) in dolžino kabla (od 1 do 5 metrov). Na kratko lahko rečemo, da gre za zelo popolno vodotesno kamero s 6 LED lučmi. Na tej povezavi ga najdete med 5 in 12 evri.

Endoskop s 5MP kamero in HD kakovostjo

Če želite vrhunsko kamero za endoskop, je ta kamera odlična izbira. Njegova kamera s 5 milijoni slikovnih pik zagotavlja kakovost slike HD v višini 1944P, goriščnica pa je veliko večja, od 3 do 100 cm. To pomeni, da si lahko enostavno vizualiziramo zračne komore in druge slabo osvetljene prostore..

Kamera ima 4 LED lučke in ima samodejno ostrenje za boljšo jasnost slike. Dolžina kabla je od 1 do 10 metrov in je toga. Z našim telefonom ali računalnikom se poveže prek Wifi-ja in njegova cena je odvisna od dolžine, giblje se med približno 35 in 50 evri, kot lahko vidite tukaj.

Profesionalna kamera za endoskop z nadzornim zaslonom

Če vaše podjetje potrebuje nadzorno kamero, ne oklevajte in se odločite za profesionalno. Odvisno od vaših potreb je lahko preprosto kamera z visoko ločljivostjo, kot je bila prejšnja, ali morda z nadzornim zaslonom, kakršnega vidite spodaj..

Skozi 4,3-palčni LCD zaslon lahko povečate prikaz vseh podrobnosti slike. Njegova kamera je visoke kakovosti z ločljivostjo 1080P, vključuje baterijo za polnjenje 2600 mAh in režo za zunanje kartice, vključno z mikro SD kartico. Njegova goriščna razdalja je med 4 in 500 centimetri, kabel pa med 1 in 10 metri.

Industrijski endoskop za žične cevi do 100 metrov

Na koncu predstavljamo še industrijsko endoskopsko kamero, ki vključuje 20, 50 ali 100-metrski kabel, zaradi česar je idealen za odkrivanje puščanja ali težav v ceveh. Čeprav vključuje povezavo WIFI, vključuje tudi 9-palčni zaslon in si jo lahko hkrati ogledate v 3 napravah prek svoje aplikacije, združljive s sistemom Android, iOS in PC..

Ta kamera visoke ločljivosti ima širok kot gledanja 110º in 12 nastavljivih LED luči. Na voljo je v kovčku, baterija 4.500 mAh pa dosega do 6 ur uporabe. Če vas zanima, ga lahko najdete s klikom tukaj.

Najboljše trgovine s kamerami za endoskop na AliExpressu

Če niste našli iskane endoskopske kamere, si lahko na tej povezavi ogledate vse, kar najdete v AliExpressu, čeprav vam spodaj puščamo seznam trgovin, specializiranih za te kamere:

  • Uradna trgovina JCWHCAM
  • Tovarna Jingleszcn
  • Trgovina Guardian
  • Trgovina kamer Antscope

Kljub temu je naše priporočilo, da izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu proračunu, in dobro preberete njene specifikacije. Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom na AliExpressu, vam priporočamo, da si ogledate našo vadnico, kjer vam razložimo, kako varno kupiti in prihraniti denar za nakupe na tej znani spletni strani..

In ti? Ste že kupili katero od teh endoskopskih kamer? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar