Glavni » alibaba-info » Iščete poceni čevlje Dr Martens? V AliExpressu imate nekaj zelo poceni klonov

Iščete poceni čevlje Dr Martens? V AliExpressu imate nekaj zelo poceni klonov

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Martens Debeli ženski čevlji Ženski gležnjarji iz pravega usnja Ženski motociklistični ženski čevlji velike velikosti 35-46 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Ženski zimski čevlji Platform Boots Ženski gležnjarji 2021 Ženski visokokakovostni čevlji iz pravega usnja goth Ženski čevlji 35-41 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Dr Classic 8 Hole Flats Škornji Ženske Ljubitelji iz pravega usnja Gležnjarji Moški Delovni čevlji Visoki moški zimski čevlji Okrogli prst Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 XEK 2018 Usnjeni ženski čevlji Dr čevlji čevlji High Top Motorcycle Jesen Zima čevlji ženski snežni čevlji velikost 35-43 ZLL441 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Nova znamka Dr Moški pohodniški čevlji Pomlad Jesen Ženske superge Vodoodporni Otr Moški Ženski sprehajalni copati Nedrseča moška obutev 35-45 Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če iščete poceni čevlje Dr Martens, je spet rešitev AliExpress. Ne, tokrat ne govorimo o tem, da imajo poceni originalne čevlje Dr Martens (kot se dogaja pri Conversu), imajo pa nekaj, kar vam bo zagotovo zelo koristno: poceni kloni zelo poceni Dr. Martensa, tukaj boste našli nekaj modelov, o katerih se bomo pogovorili z vami.

Škornji v stilu dr. Martensa po ugodnih cenah!

Čeprav na AliExpressu ni originalnih čevljev Dr Martens, imajo veliko kitajskih blagovnih znamk, ki jih slog Dr Martens navdihuje pri ustvarjanju lastnih linij modelov. Niso replike, ker se jim ne reče Dr Martens, niti nimajo logotipov te blagovne znamke niti jih ne prodajajo na skrivaj.

So preprosto tisto, kar bi lahko imenovali bela nalepka Martens: kakšni so originali v vrednosti 90 evrov? To je približno 30 €

...

in najboljše od vsega je, da so narejeni iz pravega usnja (o tem vam bom povedal pozneje).

Na primer, danes so najbolj prodajani ti, z več kot 300 prodajami in povprečno oceno 4,7 od 5 zvezdic (torej zelo visoko) in znašajo 33 EUR:

Kot vidite, niso lažni dr. Martens, ker se ne trudijo biti popolnoma enaki, med drugim tudi zato, ker nimajo jezika izvirnikov:

Mimogrede, razen če imate težave s potenjem na nogah, vam priporočam, da izberete možnost "Plišasta podloga", kar pomeni, da so v notranjosti obložene s flisom:

Vredni so popolnoma enaki in glede kakovosti čevljev ni nobene barve.

In kako se mi zdijo ti čevlji v stilu Dr Martens tako dobri in po tako ugodni ceni?

Morda niste vedeli, vendar prodajalci AliExpressa načrtujejo proti AlixBlogu: vsakič, ko objavimo povezavo do določenega izdelka, ga odstranijo in nam pustijo povezavo, ki kaže na stran 404. Nato se srečajo na svojih prodajnih konvencijah AliExpress. in tisti, ki je z razbijanjem povezav pokvaril največ člankov, osvoji brezplačno večerjo in spominsko majico.

To je šala. ?

Dejstvo pa je, da je možno, da ko to preberete, škornji, na katere sem se povezal, izginejo (ker je prodajalcu zmanjkalo zalog ali kar koli drugega) ali da se je cena zvišala ali pa preprosto želite videti več poglobljeno, če najdete še cenejše.

Zato vam poleg povezave do izdelka pustim še nekaj filtriranih iskanj, ki vodijo do škornjev tega sloga:

  • Dr Boots: širše iskanje
  • Dr Leather Boots: če se tudi vi želite prepričati, da so usnjeni, bom zdaj o tem več govoril
  • Dr Manner: posebna znamka (katere razlike resnice ne morem ločiti), ki je dražja dlaka, v povprečju približno 50 EUR

Pomembno vprašanje: ali so iz pravega usnja?

Škornji, ki sem jih omenil na začetku članka, so iz pravega usnja. Če ste našli take, ki so vam všeč, a dvomite, so tu štirje preprosti koraki za preverjanje, ali so iz pravega usnja:

1 - Iščite s to specifično kratico

Če iščete čevlje Dr Leather, bi morali dobiti samo tiste, ki v imenu vsebujejo besedo "usnje", torej tiste, za katere prodajalec pravi, da so usnjeni.

2 - Preverite podrobnosti izdelka

Takoj ko se pomaknete, boste videli ta list izdelkov:

Tu vam povedo, da so narejeni iz usnja, da je posebej lakirano usnje (to je tisto usnje, ki ga lakirajo, da se bolj sveti in se upira), da je prekrit s plišem in da je podplat iz kravjih mišic.

Tega nisem vedel, kaj je, in sem ga pooglašil. Razumem:

A ker nisem verjel, da je kdo tako nepremišljen žrtvoval takšno bitje za izdelavo podplatov, sem nadaljeval s preiskovanjem in izkazalo se je, da je "kravja mišica" še vedno sintetični material, kot je plastika.

3 - Nadaljujte z drsenjem opisa izdelka

Če se še naprej spuščate po opisu izdelka, bi morali v delu, kjer prodajalec postavi veliko fotografij, videti nekaj takega:

To je potrdilo, ki zagotavlja pristnost usnja čevljev.

4 - Preberite mnenja uporabnikov

Na koncu najučinkovitejši trik: preverite, kaj so rekli prejšnji kupci:

Nobenega dvoma ni: verodostojni so!

Oglejte si čevlje v slogu dr. Martensa iz AliExpressa

Druge trgovine, kjer lahko kupite čevlje Dr Martens na spletu: Amazon in eBay

Če ste odločeni, da imate original Dr Martens, ali pa vas AliExpress ne prepriča in raje kupujete v drugih spletnih trgovinah, smo pripravili poglavje o drugih spletnih trgovinah, v katerih imajo resnične.

Cene bodo seveda višje, v zameno pa boste izdelek prejeli veliko prej, kot če bi ga kupili na Kitajskem.

Amazon:

Če boste dr. Martens kupili na Amazonu, ste lahko prepričani, da bo ladijski promet hiter (skoraj vedno manj kot 24 ur) in odlične storitve za stranke. Amazon je referenca pri poslovanju s stranko, poskrbijo, da vsi prodajalci, ki prodajajo prek njihove spletne strani, upoštevajo zelo stroge predpise, ki med drugim vključujejo servisiranje potrošnika v najkrajšem možnem času. Če ne spoštujejo pravil, jih Amazon vrže ven in sveto noč. Zato je res, da plačujete več, vendar boste imeli 100% garancijo.

BREZPLAČNA DOSTAVA V manj kot 24 urah? Amazon promovira svojo storitev Amazon Premium z enomesečnim brezplačnim plačilom. Če se registrirate, boste imeli dostop do brezplačne 24-urne dostave. Vendar ne pozabite, da če po 30 dneh ne želite, da vam zaračunajo 20 EUR na leto, se morate odjaviti iz računa.

eBay:

Bodite nekoliko previdnejši, če boste na eBayu kupili dr. Martensa (s klikom na povezavo boste prišli do filtriranega iskanja). To pravimo zato, ker lahko na eBayu najdete tako nove kot rabljene izdelke in v nekaterih primerih kitajske replike, ki se vam jih nekateri piratski prodajalci poskušajo prikrasti. Če želite zagotoviti, da so rezultati iz 100% novih škornjev, med iskanjem pojdite na vrstico, ki se prikaže na levi strani brskalnika, in kliknite na "Novo ".

Pomembno je, da naredite ta korak, saj se proda veliko rabljenih čevljev; In tudi priporočam, da tukaj pogledate, da je prodajalec zelo cenjen, saj je na eBayu veliko pametnih prodajalcev.

Kje lahko kupim najboljše poceni čevlje Dr Martens?

Že ste videli, da imate na izbiro več možnosti. Glede na nujnost, ki jo imate, in znesek, ki ga lahko porabite, vam bo ena ali druga trgovina boljša. A nekaj je jasno in to je, da je nakup v teh spletnih trgovinah veliko cenejši od nakupa v uradni trgovini. To je zato, ker na teh platformah prodajalci tekmujejo, kdo bodo ponudili najboljše možne popuste, in zahvaljujoč tej konkurenci lahko najdete prave kupčije.

Upamo, da je bil ta priročnik koristen pri podrobnem opisu, kje in kako kupiti poceni čevlje Dr Martens na internetu.

Pojdite na AliExpress / Amazon / eBay

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar