Glavni » alibaba-info » Iščete spletno prodajalno poceni puhovk v Monclerjevem slogu?

Iščete spletno prodajalno poceni puhovk v Monclerjevem slogu?

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 2021 Novi deški dekliški jopiči Otroški plašči Modri ​​denim zlomljena luknja Casual Otroške jakne za dečke Dekleta Otroška oblačila E20090 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Evropa in ZDA Najnovejša spomladanska bluza Volnena jakna Ženska modna oblačila s kravato Brezplačna poštnina Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 2020 pomladna leopard jakna Plus Size Casual Leopard ženski plašč Zimski topi za ženska oblačila Elegantna volnena oblačila QT17 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 80% VROČE PRODAJE !!! Jesensko zimski moški priložnostni žepni gumbi z dolgimi rokavi Plašč Topla jakna Modni spomladanski volneni plašč Ženska jakna z reverjem, kratki topi

Nadgradnja: Tukaj lahko najdete vse moške in ženske.

Kmalu prihaja zima in kakšen boljši način za pripravo na njen bližnji prihod kot nakup Monclerjevega plašča? Težava je v tem, da so Monclerjevi puhovki zelo dragi in seveda vsi pademo v skušnjavo, da bi po Googlu iskali spletna mesta ali trgovine, ki imajo malo nižje kot običajno..

No, tako kot pri škornjih UGG, bomo tudi mi prešli v način kiber-preiskovalec in poiskali najboljše mesto za nakup poceni plaščev Moncler po spletu.

Katera je najboljša spletna trgovina Moncler?

Nobenega. Na koncu članka vam bom povedal o načrtu B, vendar vam zagotavljam, da legitimnih prodajaln Moncler ni. In če mi ne verjamete, na hitro analiziramo vzorec rezultatov, ki jih lahko najdete v Googlu, če danes iščete "Moncler outlet". Videli boste, da se pojavita dve vrsti spletnih strani.

  1. Ali spletne trgovine, imenovane:
    1. Moncleroutletespaña.es (ne vstopajte)
    2. Moncler-de-women.es (tudi tukaj ne vnesite)
  2. Ali spletna mesta, ki nimajo nič skupnega s svetom mode in ki vas ob vstopu preusmerijo v spletne trgovine z domenami, kot sta bili prejšnji dve.

Ali so te spletne trgovine zakonite?

Sploh jih ne priporočam. Resničnost teh spletnih mest so prodajalci, ki izkoriščajo zelo visoko ceno izdelkov Moncler za prodajo ponaredkov in jih izročajo kot originale z domnevnimi popusti, kot je ta:

outlets-falsos-moncler

Tipičen 73-odstotni popust, ki ga najdete v Googlu, kajne? Ne, bodite previdni pri vseh, ki vam težko dajo štiri pezete: v življenju nisem kupoval v nobeni od teh trgovin, ampak samo poglejte, da nima nobenega zagotovila, ki bi ga morala imeti spletna trgovina..

Z drugimi besedami: ne samo, da tvegate, da vam bodo prodali ponaredek, ne da bi vam to povedali, temveč tudi na račun tistega, ki je na drugi strani spleta, se vam prilepi, da vam pošlje izdelek, ker, kdo jih lahko prisili, če vaše ime ali pa se ime vašega podjetja ne prikaže nikjer na strani?

"Moncler knockoffs and heckers", kako izgleda naslov knjige Millenium??

Preden sem vam povedal, da obstajata dve vrsti spletnih strani, so prve tiste, ki sem jih že omenil, druge pa so v bistvu "most" do prve. Tisti, ki prodajajo ponarejene plašče Moncler, pogosto uporabljajo tehniko vdora na spletna mesta za preusmerjanje Googlovih obiskov. V mojem primeru je brskalnik v enem od petih ali šestih, ki sem jih obiskal, opazil in me opozoril:

To je razlaga, da spletna mesta, ki nimajo nič skupnega s svetom spletne mode («Odvetniki Fuenlabrade», «Diputacion de Toledo» itd.)

...

) imajo spletno trgovino za puhovke Moncler. ? ?

In po vsej tej stvari z Lisbeth Salander, pojdimo na tisto, kar nas zanima

...

Torej, kje lahko kupim poceni plašče Moncler? Ali obstaja v AliExpressu?

Ne, v AliExpressu ni originalnih plaščev Moncler. Pravzaprav gre za eno od "prepovedanih" blagovnih znamk, takšno, da ne glede na to, koliko jih iščete, boste to le videli. V člankih o sončnih očalih Ray Ban in Nike Air Jordan smo vam povedali, da je to blokiranje včasih napačno in ne pomeni vedno, da ni originalov, v primeru Monclerja pa ni tako: danes preprosto ni originala.

Druga možnost: poceni pisala AliExpress

Niso Moncler, toda v AliExpressu imate veliko zelo poceni puhov (glejte moški katalog tukaj in ženskega tukaj) in z več sto razprodaj.

Moški puhovi

Če obiščete kategorijo puhovk za moške v AliExpressu, boste videli, da sem rezultate naročil po številu prodaj. To je nekaj, kar se samodejno prikaže takoj, ko poiščem AliExpress, saj je nedvomno najboljši način za iskanje ugodnih ponudb zaupanje kriterijem nabora kupcev..

Če ste vstopili v povezavo, boste videli, da so najbolje prodajani običajno najcenejši in tisti z najboljšo oceno. Natančneje v tej kategoriji so pisala vredna od 20 EUR. Enako kot Monclerjevih 700 €, kajne? ? ?

Kitajske znamke puhovk

V zadnjem času se ukvarjam z iskanjem "prepoznavnih" kitajskih blagovnih znamk, ki ne skrivajo svojega logotipa ali imena. Znotraj kategorije moških puhov se zdi, da je najbolj priljubljen Pioneer Camp. Ni tako poceni kot bela nalepka 20 €, za 35–70 € pa ponuja puhovke, ki imajo odlične ocene in veliko prodajo.

Obstajajo tudi drugi, kot je New View, ki prav tako prodajajo veliko in so cenejši, vendar so to del tistega, čemur bi lahko rekli "kitajske znamke se sramujejo, da jih je", se pravi blagovne znamke, ki jih prodajalci v izdelku običajno niti ne omenjajo opis. Če jih želite najti, preprosto vnesite sem in si oglejte dol (torej od večje do manjše prodaje).

Puhovke za ženske

V kategoriji puhov za ženske je še več raznolikosti kot za moške. Če lahko, vam svetujem, da si ogledate trgovino Miegofce, ki je specializirana za puhe (zlasti za ženske). To je trgovina, ki se veliko osredotoča na rusko javnost (AliExpress tam zmaguje in še posebej ta trgovina) in ima zato nekatere dele v ruščini, vendar že veste, da je besedil v AliExpressu najmanj, ker so skoraj vedno narobe in kljub temu se razumeta enako.

Najboljše prodajalke ženskih puhov

Že nekaj časa se držim, vendar sem za vas pripravil tabelo z najbolj prodajanimi ženskimi pisali, ki so trenutno na AliExpressu:

StoreReputationLink
Miegofce Pojdi v trgovino
Suzhou hydiber Clothing Co Pojdi v trgovino
Trgovina z ženskimi oblačili YRF Pojdi v trgovino
Golobi kažejo mami moda Pojdi v trgovino
Bestore Women Co Pojdi v trgovino
Michley ženske Pojdi v trgovino
Soperwillton Pojdi v trgovino
Yiwu Commodity Paradises Pojdi v trgovino
qgege Pojdi v trgovino
Trgovina JKJK Pojdi v trgovino

Končni nasvet: kako veste, ali gre za perje in ne za peno?

Če želite izvedeti material suknjiča, pojdite na zavihek pod izdelkom, kjer piše "Podrobnosti o izdelku", kjer prodajalec navede vse:

Ker boste tu imeli opravka z zelo uglednimi in dolgoletnimi prodajalci, nimate razloga, da bi dvomili o njihovi besedi..

Imate še kakšno vprašanje? Mi vam pomagamo!

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar