Glavni » alibaba-info » Iščem gležnjarje za ženske, moške in deklice po najugodnejši ceni v AliExpress - Navodila za nakup

Iščem gležnjarje za ženske, moške in deklice po najugodnejši ceni v AliExpress - Navodila za nakup

AliExpress WW

Zdaj, ko smo potopljeni v polno in mrzlo zimo in so temperature precej nižje kot v drugih letnih časih, začnemo opazovati, kako se ljudje oblačijo in nosijo gležnjarje, zelo primerne za te datume, ki poleg tega, da izgledajo zelo dobro in v kombinaciji z veliko krili ali oblekami preprečujejo vstop mraza in vlage v vaše noge, pri čemer puščajo prehlade, ki bi jih lahko ujeli na primer s sandali. Ali morda že razmišljate o naslednji sezoni

...

Tudi mi smo mislili na vas!

Pri priporočanju nakupa gležnjarjev prek spleta smo preverili in povedali ste nam, da je AliExpress ena najboljših platform za nakup gležnjarjev za ženske, deklice in moške. Zakaj to? Ker kitajski prodajalci ponujajo najcenejše gležnjarje na internetu, kot lahko vidite s klikom tukaj. Morda boste našli reference s podobnimi cenami, a široka ponudba na tej azijski spletni strani pomeni, da imate na voljo široko paleto te obutve, med njimi pa neskončne modele črnih ali rjavih gležnjarjev, ki se zdijo najbolj barvne povpraševanje in pozimi več.

Kako najti poceni gležnjarje na AliExpressu

Ker je raznolikost gležnjarjev zanje, ki jih vidimo v tej sezoni, zelo široka, od klasičnih gladkih polklinastih čevljev, do jopičev, prek Oxforda na sliki, bomo poskušali olajšati iskanje in bomo vam pokažejo različne kratice, od koder boste našli neskončne poceni gležnjarje. Od tega trenutka boste na vrsti vi choose

bota-oxford-aliexpress

Ko gre za iskanje najboljših referenc in najrazličnejših čevljev, za vas pripravimo naslednja iskanja. Kliknite jih in izberite po ceni, po najnovejših novicah, po oceni prodajalca ali po premisi, ki jo želite. Prepričani smo, da vam bomo na ta način prihranili dragocen čas.

 • Gležnarji
 • Ženski zimski gležnarji
 • Čevlji
 • Čevlji na platformi

Gležnjarji za moške

Ne. Nismo pozabili nate, človek. Tudi AliExpress ni videti všeč, kitajski prodajalci pa imajo na zalogi tone različnih moških čevljev. Najdete jih tudi s klikom na naslednje besede: moški čevlji.

Gležnjarji za dojenčke in deklice

In kako bi lahko bilo drugače, če so tisto, kar želite, poceni dekliški gležnarji in / ali za vašega otroka, boste skozi naslednje kratice videli rezultat iskanja. Preprosto desno?

 • Dekliški gležnjarji
 • Bootie dekleta
 • Otroški čevlji

Še nasvet: tukaj imate na voljo vodnik za nakup otroških gležnarjev, kjer boste videli najbolj prodajane čevlje za dojenčke z vsega AliExpressa.

Najboljše trgovine z gležnjarji na AliExpressu

Če še vedno niste prepričani ali niste našli svojega najljubšega prodajalca, pregledamo nekatere kitajske trgovine na AliExpressu, ki imajo spletne gležnjarje. Za vas smo jih uredili glede na oceno spleta Praviloma pri nakupu te vrste obutve ne bi smeli imeti težav.

 • Trgovina obutve DiJiGirls: 3 diamanti
 • MORAZORA: 4 diamanti
 • LJUBEZEN LEPOTA: 2 diamanta
 • YOUGOLUN: 3 diamanti
 • Trgovina CAMELUUKK Bai Chuan: 3 diamanti

Svet AlixBloggerTeh pet prodajalcev ima odlično oceno in ugled, blizu najvišje ocene, ki jo je dal AliExpress, zato vam nedvomno svetujemo, da obiščete trgovine, saj smo vam olajšali tudi iskanje z neposrednim filtriranjem gležnjarjev imeti v katalogu, ne da bi za to morali izgubljati čas z iskanjem izdelka.

Kako najti zanesljive prodajalce poceni gležnjarjev na AliExpressu

Prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da je na zalogi na ducate prodajalcev oblačil in čevljev. Zato vam svetujemo, da upoštevate te tri nasvete in nato izboljšate iskanje glede na svoje okuse, želje in denar, ki ga želite porabiti za to obutev.

 1. Ugled prodajalca: ni enako najti trgovine z medaljo kot to storiti z diamanti ali kronami. Sledite trgu in preverite, ali prodajalca različni kupci dobro cenijo. To je lahko dober pokazatelj za nakup, čeprav ne pozabite, da obstajajo tudi prodajalci novincev, ki še vedno nimajo cenitve, ker ni bilo časa in so lahko enaki (ali bolj) zanesljivi kot običajno.
 2. Število prodaj: če želite preveriti, ali prodajalcu zaupate, preverite pretekle prodaje, ki jih je zaključil. Več prodaje imate, več varnosti nam boste posredovali.
 3. Komentarji, mnenja in pregledi nekdanjih kupcev ali uporabnikov AliExpressa: Še en način za zagotovitev zanesljivosti kitajske trgovine, v kateri kupujete, boste našli z branjem mnenj in ocen prejšnjih kupcev. Preverite, ali so komentarji pozitivni in ali so ljudje zadovoljni z izdelkom, ter se izognili presenečenjem v zadnjem trenutku.

Bonus: gležnjarji, ki jih navdihujejo Superge Isabel Marant po izhodni ceni

Ta odstavek dodajamo na zahtevo dveh uporabnikov, ki sta nam povedala o gležnarjih, ki jih je navdihnil slog superg Isabel Marant, ki se na AliExpressu prodajajo po zelo nizki ceni, približno 35 evrov. Ugodna ponudba, če jo primerjamo s 400 evri, ki so vredni najmanj čevlji tega luksuznega francoskega oblikovalca..

Pomembno: niso replike čevljev Isabel Marant

Če iščete kopije škornjev Isabel Marant, ne pozabite, da to ni. Niso zato, ker ne vključujejo značilnih znakov prvotne blagovne znamke, preprosto jih navdihuje njen dizajn in izdelujejo izdelke z belimi etiketami.

To je pravzaprav prednost, saj prodajalci replik na AliExpressu zdržijo zelo malo, zato ne zbirajo pregledov in nimate kazalcev, kako zanesljivi so. Zaradi tega je nakup pri njih loterija. Po drugi strani pa so na AliExpressu dovoljeni prodajalci klonov z belo etiketo, zato imajo več diamantov ali celo kron za vrednotenje, zato lahko veste, kateri so zakoniti in kateri ne..

Kako pa najdem superge, ki jih navdihuje Marant, v AliExpressu??

Kolikor niso replike, prodajalci klonov z belo etiketo ne smejo uporabljati izraza "Isabel Marant" za sklicevanje na svoje izdelke, zato uporabljajo nekatere kode, ki vam jih navajamo spodaj:

 • Iskanje 1
 • Iskanje 2
 • Iskanje 3
 • Iskanje 4
 • Iskanje 5

Ne pozabite preveriti treh vidikov, ki smo jih že omenili: ugled prodajalca, število prodaj in ocene.

Oglejte si vse čevlje AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar