Glavni » alibaba-info » Poceni kitajske torbe v stilu Louis Vuitton v AliExpressu - NOVI TRIKOVI!

Poceni kitajske torbe v stilu Louis Vuitton v AliExpressu - NOVI TRIKOVI!

AliExpress WW

Kratka različica: v tem iskanju lahko najdete kitajske klonove Louisa Vuittona.

Velika različica:

Leta 2013 je Alibaba z blagovno znamko Louis Vuitton podpisala sporazum o boju proti ponaredkom te blagovne znamke v svojih trgovinah, resnica pa je, da danes na AliExpressu tako rekoč ni replik Louis Vuitton. In kolikor vem, tudi nikoli ni bilo originalnih torbic Louis Vuitton..

Če ste vtipkali Louis Vuitton v AliExpress, boste naleteli na to:

Kar je najboljši dokaz, da na AliExpressu ni originalnih izdelkov te blagovne znamke. No, obstaja ena izjema

...

Rabljene torbe Louis Vuitton v AliExpressu

Nisem jih videl, toda pred nekaj tedni nas je kontaktiral bralec, da nam je sporočil, da je ta izjava napačna: povedala nam je, da je kupila torbo Louis Vuitton, ki je bila originalna, vendar rabljena in da je bila relativno poceni (v primerjavi z običajno ceno originalnega in novega Louis Vuitton).

Na žalost je prodajalec, ki ga je ponudil, komaj imel nekaj enot in so bile že razprodane, pri iskanju od danes (sredi leta 2016) pa nismo našli nobene druge, ki bi imela rabljene torbe Louis Vuitton.

Ampak ne obupajte

...

Pojasnili smo, kako razlikovati originalno LV torbo

V samo nekaj mesecih je AliExpress močno izboljšal svojo platformo in zdaj imajo prodajalci veliko več možnosti za opis svojih izdelkov. Kot smo videli v članku o poceni telefonih iPhone, lahko prodajalci zdaj vidneje poudarijo stanje izdelka, ki ga ponujajo. Tu lahko vidite primer iPhona, ki se oglašuje kot "rabljen":

Kot lahko vidite, je status izdelka (v tem primeru iPhone 6) objavljen tik pod ocenami in mislim, da bodo do takrat obstajali verodostojni, vendar rabljeni Louis Vuittons, ki bodo označeni na enak način..

Edina težava, ki jo boste imeli pri iskanju torbic Louis Vuitton, je ta, da je AliExpress "blokiral" iskanje "Louis Vuitton", o katerem smo govorili že prej, tako da tudi če obstajajo originalni izdelki, ne bodo prikazani rezultati. Popolnoma enako je, kot smo videli v primeru poceni Ray Bans iz AliExpress: originalnih izdelkov je, vendar jih je tako malo in tako nedavno, da so praktično nevidni, ker AliExpress še ni "razumel", da se prodajajo original in neposredno blokira izraz v iskalniku.

In ker za Louis Vuitton ne boste našli ničesar, morate poskusiti delno iskati, da se izognete temu izrazu, na primer "Louis Bag". Če to iskanje opravite zdaj (sredi leta 2016), verjetno še vedno niste našli originalnih Louis Vuittonov, vendar jih bodo prej ali slej zagotovo spet našli..

Namesto tega boste našli torbice kitajskih blagovnih znamk, ki jih navdihuje dizajn Louis Vuitton in o katerih govorimo v spodnjem oddelku.

Kako najti poceni kitajske vrečke v slogu Louis Vuitton

Čeprav originalnih torbic Louis Vuitton ni, lahko v AliExpressu najdemo odlično alternativo: kitajske blagovne znamke, ki jih vintage vintage slog Louis Vuitton navdihuje pri oblikovanju lastne linije torb in denarnic..

Kako? Toda ali to niso stari lukavci Louis Vuitton??

No, ne in ne rečem, to pravi newyorško sodišče, kot poroča Vogue. Izkazalo se je, da je Louis Vuitton tožil kitajsko blagovno znamko MOB (Moja druga torba) zaradi "ponarejanja izdelkov Louis Vuitton".

Na levi je originalna torba Louis Vuitton, na desni pa eden od modelov MOB, ki jih je Louis Vouitton predstavil kot domnevno ponarejeno. Dejstvo je, da se je sodišče strinjalo s kitajsko blagovno znamko in presodilo, da te vrečke niso nič drugega kot "parodije znamke".

Kot rezultat te razsodbe prodajalci AliExpress, ki imajo vrečke, ki jih navdihuje značilni tisk Louis Vuitton po ceni 50 ali 60 EUR (in ki jih lahko vidite tukaj), počnejo nekaj povsem zakonitega, LV pa proti njim ne more storiti ničesar.

In kako najdem te poceni kitajske klone?

Čeprav je to, kar prodajajo, popolnoma zakonito, ne smejo uporabljati blagovne znamke "Louis Vuitton" za promocijo svojih izdelkov, ker bi bilo to kaznivo dejanje, zato običajno pokličejo svoje torbe z izrazi, ki so znak za Louis Vuitton, kot je npr. Louis Bag.

Iščete druge modele vrečk, ki jih navdihuje LV

Poceni Speedy torbe

Eden najbolj znanih modelov Louis Vuitton je Speedy. Tu lahko vidite primerjavo med kitajskimi "ekvivalenti" v AliExpressu in izvirnikom:

Kot lahko vidite, čeprav je navdihnjena s prvotno idejo, nima nikjer enakih logotipov, zaradi česar je popolnoma zakonit izdelek..

Vse torbice, ki jih navdihuje Louis Vuitton Speedy, si lahko ogledate KLIKNITE TUKAJ.

Louis Vuitton Neverfull torbe v slogu

Tu lahko vidite tudi, da čeprav je navdihnjen s prvotnim modelom, niti zaključki, niti ročaj niti vzorec nimajo nič skupnega. Niti cene, saj so vredni 30 evrov namesto 1000 evrov, kolikor vas stane original. ?

Torbe, ki jih navdihuje Vuitton Neverfull, si lahko ogledate KLIKNITE TUKAJ.

Torbe Alma Vernis

Še več: zrak je, vendar je jasno, da ni replika, ker sploh nima enakega vzorca.

Vse torbe v stilu Alma Vernis si lahko ogledate Kliknete TUKAJ.

Torbe Damier Trevi

Vse torbe, ki jih navdihuje Damier Trevi, si lahko ogledate KLIKNITE TUKAJ.

In enako za kateri koli drug model

In če išče torbe, ki jih navdihujejo drugi modeli Vuitton, lahko sledite isti metodi: samo vpišite ime modela (da ne omenjamo Louis Vuitton) + tote / torbica.

In ali so to torbe iz pravega usnja ali plastike?

To je odvisno od cene, običajno pa so narejene iz poliestra ali blaga in poliuretana (PU), sintetičnega materiala, ki je precej podoben usnju in sploh ni slabe kakovosti. Obstajajo tudi nekateri, ki imajo torbe iz pravega usnja in jih boste ločili, ker njihova cena vedno presega vsaj 60 € ali 70 € in ker v datoteki izdelka navedejo material vrečke:

Videli boste, da v španščini piše "usnje", ker gre za samodejni prevod besede "usnje", kar pomeni tudi "koža".

Potem lahko najdete tudi prodajalca, ki na svoje izdelke na nor način uporablja besedo "usnje" (koža ali usnje), četudi gre za dvajset malih evrov, vendar jim ne bi posvečal veliko pozornosti. Bolje je, da ne tvegate, še posebej, ker so PU vrečke ponavadi zelo kakovostne.

Oglejte si torbe v slogu Louis Vuitton iz AliExpressa

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar