Glavni » android » BlueStacks: najboljši emulator Android programov in iger za računalnik

BlueStacks: najboljši emulator Android programov in iger za računalnik

AliExpress WW

Emulatorji so neverjetno priljubljeni naj uživate najrazličnejših aplikacij in iger v računalniku, če nimate izvirne platforme.

Obstajajo emulatorji za namizne in prenosne konzole, operacijske sisteme in različne druge stvari. Eden najbolj zahtevanih je emulator za PS1, PS2 in PS3, saj lahko z njim podoživimo številne igre našega otroštva na naši napravi Android.

Ob tej priložnosti vam priporočam, da se za prenos najboljših emulatorjev Android dobro informirate o njih, o njihovih Prednosti, slabosti in če imajo ali ne, nekaj stroškov.

V tem primeru je tisti, ki se mi zdi dober, uporaben, funkcionalen in enostaven za uporabo, to je BlueStacks App Player, android emulator tako lahko v računalniku uporabljate kakršno koli aplikacijo ali igro omenjenega operacijskega sistema.

Na ta način lahko uživate v katerem koli od novice, ki izidejo za mobilne naprave Android, ne glede na to, ali imate mobilni telefon ali tablični računalnik z omenjenim operacijskim sistemom.

Kazalo ()

  Kaj je BlueStacks in kako deluje?

  BlueStacks je ameriško tehnološko podjetje, ki proizvaja BlueStacks App Player in drugo izdelki na več platformah v oblaku. BlueStacks App Player je zasnovan tako, da omogoča izvajanje programov Android v računalnikih s sistemom Windows in Macintosh..

  App Player, imenovan angleški predvajalnik aplikacij, je prenosljiv program za Windows in Macintosh, ki virtualizira popolno izkušnjo android okolja.

  Aplikacijo lahko brezplačno prenesete in uporabite, pozneje pa tudi to funkcija je bila onemogočena in uporabnikom predstavil možnost, da v načinu freemium namestijo sponzorirane aplikacije ali kupijo mesečno naročnino za 2 USD.

  To ni omenjeno pred prenosom ali med namestitvijo. Po navedbah virov podjetja lahko App Player zažene več kot 96% od 1,4 milijona aplikacij, ki jih je na voljo v Googlu Play. Aplikacija je nato aprila 2014 dosegla rekordnih 85 milijonov prenosov.

  27. junija 2012 je podjetje izdalo različico alfa-1 aplikacije za Mac OS [5], beta različico pa 27. decembra 2012. Različico predvajalnika Mac OS ni več na voljo za prenos na domači strani, s tehnično podporo pa je bil uradno upokojen leta 2014.

  Aprila 2015 je BlueStacks, Inc. objavila, da je v razvoju nova različica predvajalnika za Mac OS. Julija 2015 je BlueStacks, Inc.. izdal novo različico za Mac OS

  Kako prenesti Android emulator korak za korakom

  Takoj, ko končate prenos emulatorja Android, se postavite pred preprosto vprašanje: Ali imate napravo Android? V primeru, da ga imate, lahko z aplikacijo sinhronizirate vse, kar imate na mobilnem telefonu nimajo naprave ali pa vas sinhronizacija preprosto ne zanima, ni nobenih težav, ker lahko prenašate programe in jih uporabljate brez kakršnih koli omejitev.

  Prenos emulatorja za Android sploh ni zapleten, kot boste videli, BlueStacks pa je zelo enostaven za uporabo, da lahko dobite različne aplikacije vse, kar morate storiti, je, da v Googlovo trgovino vstopite, kot da gre za mobilno napravo, kot da običajno ni emulator.

  Poleg tega imate možnost dostopa do trgovine BlueStacks ali preprosto nalaganje a Datoteko APK in jo namestite, čeprav je v tem primeru treba kot v katerem koli Androidu omogočiti neznane vire, ki so v Nastavitve> Varnost.

  Na preprost način prenesite Android emulator

  V primeru, da imate zaslon na dotik, lahko aplikacijo uporabljate na ta način, sicer lahko z miško izvedete, kakšni bi bili gibi, ki na splošno so narejeni na zaslonu na dotik lahko uporabite tudi igralno ploščico, skratka možnosti so precej velike.

  Sistemske zahteve (priporočeno)

  • CPU s podporo za strojno virtualizacijo
  • Windows 7 ali novejši
  • Intel ali amd CPU
  • RAM 4 GB
  • Nvidia Geforce GPU, AMD RADEON HD ALI Intel HD Graphics

  Upoštevajte, da to android emulator Sposoben je zagnati kakršno koli aplikacijo, ki je na voljo v operacijskem sistemu, zato lahko z nekaj besedami s tem emulatorjem uživate v vseh aplikacijah in igrah, ki so v Googlovem sistemu, vendar iz računalnika z vsem udobjem, ali to pomeni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar