Glavni » google » Bluedio A (zrak) - Vodnik za analizo in nakup na AliExpressu

Bluedio A (zrak) - Vodnik za analizo in nakup na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Nadomestne blazinice za slušalke Bluedio Air Headset Usnjeni ušesni ovitek za slušalke Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 EarTlogis nadomestne ušesne blazinice za Bluedio zračne slušalke Deli slušalk Prevleka za blazino Blazina Glejte najboljšo ceno Priporočena št. 3 Zamenjava ušesnih blazinic za slušalke Bluedio Air Deli slušalk Deli prevleke za ušesne blazine Blazina Cups blazina Poglejte najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Pred kratkim smo napisali članek o blagovni znamki Bluedio, kitajskem podjetju, ki je namenjeno izključno oblikovanju in izdelavi zvočne opreme, zlasti zvočnikov in slušalk. Sčasoma postaja Bluedio vedno bolj znan: zaradi visoke kakovosti njegovih izdelkov je dobra alternativa znanim blagovnim znamkam, kot je Bose ali drugim evropskim podjetjem, in ne samo mi: to je uradna trgovina na AliExpressu kot 98% pozitivnih ocen in v manj kot 2 letih dosegel 1 krono.

V današnjem članku bomo govorili o Bluedio A (Air), eni izmed najbolj prodajanih "pretiranih " slušalk z več kot 1100 prodaj in oceno 4,8 od 5. Na prvi pogled lahko že slutimo, da nismo pred nekaj preprostimi slušalkami, zato, če vas zanima velik uspeh tega izdelka, nadaljujte z branjem, podrobno vam bomo razložili njegove značilnosti.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri slušalk?

Eden prvih dvomov, ki nas napade pri spletnem nakupu tovrstnih naprav, je: kako naj vem, ali bodo dobro slišali? Poleg branja komentarjev drugih kupcev je najbolj zanesljiv način vedeti, kako si oglejte njihove specifikacije, zato bomo na kratko razložili, kaj pomenijo vse tiste značilnosti, ki jih vidite v oglasih, vendar jih ne razumete, tako da se lahko odloči z merili:

  • Različica Bluetooth: Slušalke Bluetooth omogočajo uživanje v vaši najljubši glasbi brez kablov (do približno 10 metrov stran), vendar obstajajo različne različice Bluetootha. Trenutno sta najboljši različici 4.0 in 4.1, saj imata manjšo porabo kot prejšnji, 4.1 pa tudi preprečuje motnje v mobilni povezavi 4G in ponuja stabilnejšo povezavo.
  • Profil Bluetooth: Če rečemo A2DP ali APTX, se vam verjetno sliši kot kitajsko, a te nenavadne besede so razlog, da številne slušalke izgubijo kakovost, in sicer se vsak proizvajalec odloči, katere profile podpirajo njihove naprave. Da ne bi bili predolgi, večina Bluetooth slušalk privzeto vključuje samo HSP / HFP, zaradi česar izpolnjujejo osnovne funkcije slušalk in prostoročno, če pa imajo profil A2FDP, boste dobili tudi stereo zvok kakovosti veliko višje od tistega, ki ga dosežemo z mono kodiranjem profilov HSP in HFP. Če slušalke vključujejo profil AVRCP, lahko predvajamo glasbo tudi na daljavo (hitro previjanje naprej, premor, predvajanje

    ...

    ).

  • Občutljivost: Ta vrednost, izmerjena v decibelih (dB), je sposobnost slušalk, da pretvorijo moč v zvočni zvok. Če imajo naše slušalke nizko občutljivost, bomo imeli občutek, da "jim primanjkuje energije ".

Bluedio A (Air), slušalke z veliko sloga

Kot smo že povedali, so Bluedio A (Air) med najbolje prodajanimi izdelki te znane blagovne znamke. So naglavne slušalke "overrear ", to pomeni, da pokrivajo celotno uho in nas ločujejo od zunanjih zvokov, da lahko uživamo v naši glasbi. Nobenega dvoma ni, da velika velikost tovrstnih slušalk omogoča višjo kakovost zvoka, saj je velikost njihovih gonilnikov večja in lahko ustvarijo zvok z večjimi odtenki in podrobnostmi..

Sodoben in ergonomski dizajn

Prvo, kar lahko opazimo pri teh slušalkah, je, da imajo čudovit dizajn, ki ne ostane neopažen. Na voljo so v beli barvi (z majhnim večbarvnim tiskom) ali v črni barvi (s tiskom na belih črkah). Imajo oblazinjen zaključek na ušesnih blazinah, njihov naglavni trak "Air " pa je prilagodljive zasnove, ki se prilagaja glavi brez pritiska.

Izjemna kakovost zvoka

Bluedio si vedno prizadeva ponuditi izdelke z dobro kakovostjo zvoka in v tem primeru jim je uspelo. Bluedio A (zrak) prinaša vrhunski zvok z jasnostjo in globino. Imajo občutljivost 118 dB, zato ne boste imeli težav z napajanjem. Če pogledamo njegovo krivuljo frekvenčnega odziva, lahko opazimo, da nekoliko propada pri nizkih in visokih frekvencah, vendar je na splošno precej ravna, zato imajo slušalke zaradi visokokakovostnih materialov veliko zvestobo glede frekvenc..

Druga velika prednost je njegova sposobnost prenosa glasbe pri 24 bitov / 48 Hz (če imajo naše izvorne datoteke to kakovost), zahvaljujoč vgrajenemu visokoločljivemu čipu, ki zagotavlja prostorski zvok in visoko natančnost ter 57-milimetrskim gonilnikom, ki so nastavljeni tako, da ponujajo močne, globoke nizke tone brez ogrožanja kakovost zvoka.

Končno te slušalke vključujejo 3D zvočni sistem. S samo pritiskom na gumb bo programska oprema DSP izvedla prednostni algoritem, ki bo ustvaril še bolj poglobljen zvok, čeprav je treba opozoriti, da to deluje le, ko smo povezani prek Bluetootha.

Povezljivost Bluetooth

Bluedio A (Air) je združljiv z Bluetooth profili A2FDP, AVRCP, HSP in HFP in vključuje mikrofon, tako da lahko poleg poslušanja glasbe z vrhunsko kakovostjo zvoka zaradi profila A2FDP uporabljate tudi prostoročno velika jasnost klicev, saj slušalke vključujejo sistem zvočnega odmika.

Uporabljajo tudi Bluetooth 4.1, ki omogoča prenos podatkov z visoko hitrostjo in nizko porabo, kar podaljša življenjsko dobo baterije. Kot smo že omenili, ima ta različica Bluetootha veliko več prednosti kot prejšnje, na primer izboljšanje pri povezovanju z našimi napravami in manj težav zaradi motenj v omrežju 4G..

Trajnost baterije

Še ena od njegovih prednosti je dolga življenjska doba baterije, do 1100 ur v stanju pripravljenosti, več kot 20 ur poslušanja glasbe ali pogovora prek Bluetootha, vse to pa zahvaljujoč nizki porabi njegove različice Bluetooth..

Kako kupiti Bluedio A (Air) po najboljši ceni na AliExpressu

Kot smo že povedali na začetku, ima Bluedio na AliExpressu svojo uradno trgovino, kjer lahko poleg iskanja akcij in ponudb najdete vse njene modele in zelo dobre storitve za stranke. Druga prednost nakupa v njegovi uradni trgovini je ta, da ima skladišča na različnih koncih sveta (Španija, Italija, ZDA)

...

), tako da lahko brez dodatnih stroškov izberete nacionalno poštnino in jo prejmete v rekordnem času.

Blagovno znamko Bluedio pa lahko najdete tudi v drugih trgovinah AliExpress, kot lahko vidite pri tem iskanju. Vredno je pogledati različne možnosti, kajti včasih lahko dobimo ponudbe ali promocije, da plačamo manj.

Nasveti pred nakupom na AliExpressu

AliExpress je ena največjih spletnih prodajnih platform na svetu, vendar morate pred nakupom vedeti nekaj o njegovem plačilnem sistemu, pošiljanju

...

Zato vam priporočam, da pred nakupom preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, in če še vedno dvomite, preglejte naš razdelek z vadnicami..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar