Glavni » alibaba-info » Vrtenje in vadba koles v AliExpressu: profesionalno in poceni

Vrtenje in vadba koles v AliExpressu: profesionalno in poceni

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 NOVO ThinkRider A1 Bike Trainer MTB Cestni vgrajeni merilnik moči ZWIFT PerfPro Prednastavljeni 3% nagib za ogrevanje Notranja kolesarska ploščad Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Znojnik za zaščito pred znojem na kolesu preprečuje, da bi kolo za trenažer za kolesa treniral kolesarske vadbe v zaprtih prostorih Kolesarski valji Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 2021 Spincy Cycle Belt-Drive Stacionarno kolo z vadbo sedeža za domačo telovadbo Vadba Šport Indoor Fitness oprema Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Thinkrider X3pro Smart Indoor Trainer MTB Road Bicycle Cycling Vgrajen merilnik moči Bike Trainer za Zwift TrainerRoad PerfPro Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Trenažer za kolo Kolo za najlon Najlon Športna kolesa Kolesarski trak za treniranje Fitnes orodje Oprema za orodja za vadbo v zaprtih prostorih Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 S telefonsko torbico Pokrov za absorpcijo znoja Net Bike Sweatband Kolesarski trener Trener za jahanje Notranji športni okvir Guard Road Gymnasium Tape Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Trenažer za kolesarske valje Riding Platform Aluminijeve zlitine Mute Indoor Exercise Domača telovadnica MTB Cestni kolesarski trener Platform Nastavljiv Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Thinkrider x3 Pro MTB Road Bicycle Smart Indoor Cycling Vgrajen merilnik moči Smart Bike Trainer Platform Hitra dostava Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Potovalni trakovi ThinkRider Bike Trainer Domov Vadba za vadbo Dodatki za kolesarjenje v zaprtih prostorih MTB Road Močan trpežen trak za kolesa Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Kolesarski čevlji za moške prijavijo se na pedala SPD z gorskim kolesom navzdol navzgor in z notranjim kolesom Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Imeti telovadnico doma so sanje marsikoga, zahteva prostor in denar, a z nekaterimi utežmi, preprogo in kardio strojem je lahko več kot dovolj, doma pa ne boste izgubljali časa s potovanji. Po današnjem članku ne boste imeli izgovorov, saj vas bomo naučili poceni predenja in statičnih koles, od profesionalnih modelov do manjših, ki se bodo izognili polnjenju vašega doma s smeti.

Najboljša prednja in stacionarna kolesa na AliExpressu

Čeprav se bomo v glavnem osredotočili na predenje koles, je možno, da se vaše zanimanje osredotoči na sobno kolo. Razlika med obema kolesoma je vztrajnostno kolo: mirujoče kolo se ustavi, ko ustavimo vrtenje pedalov, medtem ko se vrteče kolo zaradi vztrajnosti še naprej kotali. Delo s kolesom, ki se vrti, je učinkovitejše, saj ohranja ritem, tudi če se izgubimo, nam bo omogočilo intenzivnejše vrtenje pedalov in nas prisililo, da bomo izvajali silo tako pri spuščanju kot pri dvigovanju pedala. Ne glede na vašo izbiro lahko na AliExpressu najdete poceni kolesa za vadbo in predenje, samo kliknite tukaj, če jih želite najti, ali nadaljujte z branjem, da si ogledate naš izbor..

Spodnji nosilec za roke in noge

Ta majhna naprava je dobra izbira za tiste, ki želijo z lahkoto telovaditi doma. To je stroj, ki vam omogoča vadbo kjer koli, uporabljate ga lahko sedite na kavču ali v pisarni in pomaga izboljšati cirkulacijo, pa tudi mišice. Je nežna vadba, ki ne zahteva velikih naporov in ne škoduje sklepom, kot nalašč za starejše ali tiste, ki so na neki vrsti terapije.

Kompaktno sobno kolo

To stacionarno kolo je popolne velikosti za majhen dom. Ima majhno nadzorno ploščo, kjer lahko nadzorujemo čas, razdaljo, kalorije

...

Prilagodite lahko višino sedeža in položaj krmila, ima pa tudi krmilnik za uravnavanje upora, zato je lahko kolesa zelo preprosto, vendar je lahko v veliko pomoč pri treningu doma, ne da bi porabili veliko denarja. Najdete ga s klikom tukaj.

Zložljivo sobno kolo

Če imate v svoji hiši malo prostora, so te vrste koles zelo praktične: prilegajo se kamor koli in ne boste izgubili nobene prednosti. Intenzivnost lahko prilagodite na do 8 različnih stopenj, višina sedeža in krmila pa je nastavljiva. Ima majhen LED zaslon, kjer lahko nadzorujete svoje nastavitve. Najboljše od vsega je, da ga lahko postavite v dva položaja: kot mirujoče kolo ali kot kolo s sprednjimi pedali je ta zadnji položaj zelo udoben, saj lahko hrbet med vadbo počiva..

Hanma predilno kolo

Če vam je jasno, da se vaša stvar vrti, je eno od koles, ki vas lahko zanima, tisto, ki ga vidite spodaj. Vrteča se kolesa so sicer precej draga, a ta stane nekaj več kot 200 evrov in je primerna za ljudi do 150 kg, je zelo stabilna in izjemno tiha. To je zelo popolno predilno kolo, s prilagoditvijo sedeža in krmila, profesionalnim oblazinjenim sedežem, oblazinjenim krmilom

...

Intenzivnost se prilagodi z majhnim gumbom za nastavitev tik pod krmilom, njegov LCD zaslon pa nam omogoča, da vizualiziramo svoje delo. Najdete ga s klikom tukaj.

Norwich vrteča kolesa

Trgovina Norwich Sportivo je ena izmed tistih, ki ima največ koles, ki se vrtijo, eno izmed najboljših koles glede kakovosti in cene je to, ki si ga lahko ogledate spodaj. Je zelo podoben prejšnjemu, čeprav z blažilnikom, ki pomaga absorbirati udarce in tako udobno uživa v naši seji. Poleg tega vključuje držalo za steklenice in merilnik srčnega utripa. Zahvaljujoč dvojnemu trikotniku v škatli je tudi bolj stabilen, tako da lahko vsebuje do 200 Kg. Najdete ga v tem filtriranem iskanju.

Kako najti sobna kolesa in katere koli izdelke z nacionalnim prevozom iz Španije

Nekaj ​​časa se je AliExpress odločil, da bo naredil skok v Evropo in izboljšal svoje storitve za španske kupce, zlasti z odprtjem portala AliExpress Plaza, kjer lahko najdete na tisoče izdelkov z nacionalnim odpremom iz Španije, s pošiljanjem v manj kot 5 nacionalni dnevi in ​​brez carinskih dajatev. Toda včasih je težko najti iskani izdelek, saj znotraj tega portala ni iskalnika.

Imamo trik: samo filtrirati morate iskanje, kot vidite spodaj, tako da AliExpress filtrira tiste trgovine, ki imajo nacionalno skladišče (ne glede na to, ali so iz AliExpress Plaza ali ne). Na primer, v tem iskanju si lahko ogledate sobna kolesa, ki so na voljo v Španiji. Trenutno jih ni veliko, zagotovo pa se bo sčasoma na Plazi pojavilo še več trgovin s poceni telovadnicami in vrtljivimi kolesi.

Naš nasvet za varno nakupovanje na AliExpressu

Zdaj imate dovolj informacij, da se lahko odločite, katero je najboljše stacionarno ali vrtljivo kolo na AliExpressu. Morda pa ste v trgovini našli dobro ponudbo, ki v našem članku ni bila predstavljena. Pred nakupom je zelo pomembno, da preverite, ali so zanesljivi prodajalci, zato vam priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Kaj menite o teh vrtečih se kolesih iz AliExpressa? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar