Glavni » google » Tabletna baterija sploh NE zdrži, hitro se izprazni. Popravimo jo.

Tabletna baterija sploh NE zdrži, hitro se izprazni. Popravimo jo.

AliExpress WW

Očitno je, da je tablični računalnik na koncu lahko veliko bolj udoben za izvajanje nekaterih posebnih nalog, morda ne toliko v smislu mobilnosti, ampak ko gre za preverjanje družbenih omrežij, je delo nedvomno bolj udobno kot kateri koli pametni telefon ali celo phablet. Ob istem času ker so večje, imajo baterije veliko večje velikosti, zato je trajanje le-teh veliko daljše.

Tabletna baterija sploh ne zdrži, hitro se izprazni. Popravimo
Oglejte si ta video na YouTubu

V primeru da Tableta začnemo hitro izgubljati baterijo, v tem članku vam bomo skušali pomagati najti vzrok težave, da boste na ta način našli hitro rešitev in navsezadnje pravilno uživali v tabličnem računalniku.

Kazalo ()

  Baterija tabličnega računalnika se hitro izprazni

  Najprej ne pozabite, da se morate zavedati, da imajo baterije življenjsko dobo in zato Če je vaša tableta stara eno ali dve leti, je lahko dotrajana in zato ne traja predolgo.

  V primeru, da ni tako ali ste prepričani, da vaša baterija še naprej deluje brezhibno, bomo videli, kakšni so lahko razlogi in kako jih najti. Tudi pred nadaljevanjem želim to jasno povedati Ne bi bilo dobro uporabljati tabličnega računalnika, priključenega na tok, saj bi bil le bolj vroč in zato se življenjska doba naprave na splošno znatno zmanjša.

  Varčevanje z baterijo

  Videli bomo, da obstaja nekaj stvari, zaradi katerih baterija ne zdrži popolnoma nič, in jih bomo podrobneje omenili spodaj.

  365

  Svetlost zaslona: Očitno gre za nekaj temeljnega, več kot je svetlosti, več baterije porabi, količina, ki jo zaslon z največjo svetlostjo lahko porabi, je precej impresivna. Torej, če ni potrebno, ga znižajte na najmanjšo možno mero.

  Povezave: S pametnim telefonom se zgodi enako kot med uporabo Wifi baterija zdrži dlje kot pri mobilnih podatkih, upoštevajte vrste povezav in izključite tiste, ki niso potrebne.

  Aplikacije

  Očitno obstaja veliko aplikacij, ki porabijo preveč baterije, kot so: Facebook. Nastavite ga lahko med možnostmi aplikacije, tako da nikoli ne išče posodobitev stanja, običajno je nastavljena vsako uro. Tako bi prihranili preveč baterije.

  Obstaja veliko aplikacij, ki jedo baterijo in veliko, zlasti tiste, ki ostanejo v ozadju. Torej, če dolgo ne uporabljate nobene aplikacije, priporočamo, da jih neposredno odstranite..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar