Glavni » google » Bamba IoniCare 6000: Cecotecov sušilec za lase, ki stoji proti Dysonu

Bamba IoniCare 6000: Cecotecov sušilec za lase, ki stoji proti Dysonu

AliExpress WW

Cecotec svojo ponudbo izdelkov vedno bolj širi. Vsak mesec najdemo novice in trenutno že pokrivajo celotno paleto majhnih aparatov. Njegova zadnja novost so sušilniki za lase, ki ne bi pritegnili pozornosti, če ne bi bil njen vodilni model Bamba IoniCare 6000, sušilec za lase, ki želi konkurirati Dyson Supersonic. Analizirajmo ga in razložimo, kako najti cenejšega na AliExpressu.

Značilnosti novega Bamba IoniCare 6000

Do zdaj je bilo malo blagovnih znamk aparatov, ki so si upale nasprotovati Dysonu in to je, da stopitev na noge sušilnika njegove ravni zahteva več sredstev in tehnoloških raziskav kot običajni sušilni stroj. The Bamba IoniCare 6000 je vodilni izdelek nove serije sušilnikov Cecotec in njihova učinkovitost vas ne bo pustila ravnodušnih.

Novi sušilnik Cecotec je zasnovan za učinkovito, močno in tiho sušenje las. Najprej izstopa, ko vidite, da je njegova estetika, zelo podobna tisti pri slavnem Dysonu, z podolgovat ročaj in valj, ki koncentrira odtok zraka, čeprav pri Bambi v notranjosti ni votla, ampak vključuje motor kot pri običajnih sušilnih strojih.

Ta motor v napravi Bamba IoniCare 6000 je v prvi vrsti odgovoren za svoje visoke zmogljivosti. To je brezkrtačni digitalni motor z 1.800 W moči, ki s svojimi 17 rezili zagotavlja hitro sušenje in ustvarja a velik konstanten pretok zraka, zmanjšuje težo sušilnika in z minimalnim hrupom. Ker gre za brezkrtačni motor, se izogiba obrabi ščetin, kar podaljša življenjsko dobo sušilnika.

Tip motorja je zelo pomemben za delovanje vašega sušilnika. Običajno imajo sušilniki enosmerni motor (za nizkokakovostne gospodinjske sušilnike) ali AC (za profesionalne ali kakovostne sušilnike). Samo digitalni in brezkrtačni motorji omogočajo boljši nadzor temperature, podaljšajo življenjsko dobo aparata in delujejo tišje.

A lase ne samo hitro posuši, temveč tudi poskrbi zanje, ker uporablja resnične negativne ione, ki zmanjšujejo statično elektriko in gladijo obnohtno kožico. Njegov Tehnologija Air Repair zagotavlja dodatno hidratacijo vaših las, odvzem vlage iz zraka in vrnitev v lase s pretvorbo v kondenzirane vodne mikrodelce, naložene z negativnimi ioni, s čimer preprečimo, da bi se lasje izsušili med uporabo sušilnika. Rezultat so zdravi, hidrirani in sijoči lasje..

Prekomerna toplota lahko poškoduje tudi lasna vlakna, zato ima sušilni stroj Cecotec termostat, ki lahko meri temperaturo izpušnega zraka, podatke pošilja v mikroprocesor in nadzoruje temperaturo, da se izogne ​​poškodbam zaradi izredne vročine. Poleg tega njegov Sistem Extreme Protect ustvarja samodejno nihajno temperaturo, ki se razlikuje med mrazom in vročino, da ne bi pregreli las, pri čemer pričesko popravljamo.

Ima 3 stopnje temperature in 3 stopnje hitrosti za uravnavanje pretoka zraka, tako da lahko delovanje sušilnika prilagodimo svojim željam. Ima tudi gumb za hladen zrak za pritrditev vaše pričeske. Prihaja z 2 šobi za koncentrator (ozka in običajna) ter difuzor ki so magnetno pritrjeni na sušilni stroj. Zaradi teže le 600 gramov je zelo udoben, lahek in enostaven za uporabo sušilni stroj.

Bamba IoniCare 6000 vs Dyson Supersonic vs Xiaomi Dreame

Zdi se, da je Dyson Supersonic trenutno tehnološko najnaprednejši sušilec za lase. Za petami enega najbolj zaželenih sušilnikov sta le sušilnik Xiaomi Dreame in Cecotec Bamba IoniCare 6000, ki imata razmeroma podobno ceno med Xiaomi in Cecotecom. Primerjajmo njegove glavne značilnosti:

  • Hitrost: Dysonov motor deluje pri 1.600 W, Xiaomi pri 1.400 W in Cecotec pri 1.800 W. Prva dva dosežeta 110.000 vrt / min, pri Cecotecu to ni določeno.
  • Tehnologija: Vsi trije imajo tehnologijo negativnih ionov in nadzor temperature za zaščito las pred morebitnim pregrevanjem. Cecotec vključuje tehnologijo hidratacije Air Repair.
  • Utež: Trije sušilniki imajo podobno težo, približno 600 gramov.
  • Dodatki: Xiaomi vključuje 2 šobi, Cecotec in Dyson imata 2 šobi in 1 difuzor, čeprav ima samo Dyson na voljo še 2 šobi, ki ju lahko kupite ločeno.
  • Ovitek: Le ohišje Xiaomi ima serijsko ohišje.
  • Cena: Tako sušilniki Xiaomi kot Cecotec stanejo manj kot polovico cene Dysona.

Skratka, sušilnika za lase Xiaomi in Cecotec sta fantastični alternativi slovitemu Dyson Supersonic, še posebej zaradi razlike v ceni v primerjavi z Dysonom, zaradi česar je praktično nedostopen. Sušilni stroj Cecotec je nekoliko zmogljivejši in ima 3 šobe, čeprav Xiaomi prinaša praktičen kovček za shranjevanje.

Kako najti najcenejši Cecotec Bamba IoniCare 6000 v AliExpressu

Če želite videti ta impresivni sušilni stroj Cecotec cenejši, priporočamo, da ga kupite v uradni trgovini blagovne znamke AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Cecotec je ena zvezdniških znamk AliExpressa, ima celo svoj oddelek v fizičnih trgovinah, ki jih ima znana platforma pri nas, zato vedno sodelujete v popustih in ponudbah na strani.

Če želite najti sušilni stroj Bamba IoniCare 6000, morate samo vnesti to povezavo. Na voljo je v dveh barvah: modri (IoniCare 6000 Rockstar Ice) in roza (IoniCare 6000 Rockstar Fire). Prvi je nekoliko dražji od drugega, vendar so lastnosti enake.

Sušilniki Cecotec Bamba: nega las s širokim cenovnim razponom

Čeprav vemo, da novi Bamba 6000 ni na voljo vsem, ima nova serija sušilnikov Cecotec modele s cenami od 20 evrov in zelo zanimive lastnosti: lahki sušilniki s tehnologijo pravega iona, nadzor temperature, funkcija hladnega zraka

...

Ne glede na vaš proračun vam priporočamo, da si tukaj ogledate vse sušilnike znamke.

V AlixBlogu smo že analizirali številne izdelke Cecotec, a poleg analiziranja najnovejših predstavitev najboljših blagovnih znamk želimo tudi olajšati vaše življenje in se naučiti varnega nakupa. Zato imamo razdelek z vajami, kjer se lahko naučite naših najboljših nasvetov in trikov: kateri so najboljši načini plačila, kakšne vrste pošiljk obstajajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar