Glavni » alibaba-info » Asus Zenbook proti MacBook Pro Kaj je boljše? Glavne razlike, prednosti in slabosti

Asus Zenbook proti MacBook Pro Kaj je boljše? Glavne razlike, prednosti in slabosti

AliExpress WW

The trg prenosnih računalnikov Že leta je zanimiv zaradi stotine različnih izdelkov, ki jih lahko ponudi vsem tistim, ki iščejo moč, ja, vendar jih je mogoče prenesti tudi tja, kamor bi morali iti.

Seveda vemo, da je bil Apple že od nekdaj eden izmed najbolje gledana podjetja večina javnosti v tem segmentu, vendar se nihče ne zaveda, da obstaja izbrana skupina drugih, ki si močno prizadeva, da bi jo pustili v ozadju, kot je to pri Asusu.

Na tej točki in s posebnim poudarkom na povezavi s trgom ultra prenosnih naprav se nam zdi zares konstruktivno narediti analizo značilnosti, tudi za primerjavo, med MacBook Pro in Asus Zenbook NX500, stava tega kitajskega podjetja, ki so jo mnogi celo katalogizirali kot kopijo ekipe fantov iz Cupertina, vendar je to vseeno imelo svoj uspeh, zato nič boljšega, kot če bi jih postavili iz oči v oči.

Kazalo ()

  Asus Zenbook funkcije

  Dober način, kako vedeti, ali naj ostanemo pri Asus Zenbook ali MacBook Pro Retina, je neposredna primerjava značilnosti obeh ekip in v tem smislu moramo začeti z azijskim terminalom, da najprej poudarimo na njegovem zaslonu, 15,6-palčni z več kot zanimivo ločljivostjo 3840x2160 pik, torej tisto, kar bi lahko se imenuje 4K.

  Pa ne samo Asus Zenbook Ponuja nam prvovrstno kakovost slike, hkrati pa je zaslon na dotik, s katerim ga lahko nadzorujemo s konicami prstov in izkoriščamo prednosti in prednosti, ki jih operacijski sistem Windows ponuja v najnovejših različicah. kot različica Windows 10 lahko tudi v tej različici viruse zelo enostavno odstranite.

  Potem pa o teži obeh naprav, ki je bistvenega pomena, ko ju popeljemo v en ali drug del, in da ne bi ponovno poudarjali, moramo reči, da sta obe praktično enaki. približno 2 kilograma.

  Nato zaidemo v to, kar je povezano z močjo teh dveh naprav, pri čemer bomo najprej poudarili, da imata oba terminala procesor Intel i7, ki je najboljši, kar lahko pojdi takoj. Asus Zenbook ima nato moč, ki jo potrebujete vsak dan, tudi v razmerah največjega povpraševanja, ki je eden glavnih Appleovih konkurentov v tem poglavju.

  Baterija je še en element, ki mu uporabniki postopoma začnejo posvečati več pozornosti, saj najdemo težave, povezane z avtonomijo druge opreme, ki sestavlja isti segment. Po mnenju njegovih razvijalcev Asus Zenbook dosega med sedmimi in osem ur brezhibne uporabe, nekaj, kar bo po drugi strani odvisno tudi od vaših navad.

  Glede zmogljivosti shranjevanja teh dveh terminalov ugotavljamo, da obstajata tudi enakost med njima, ki imata polprevodniške diske, ki dosežejo do 512 GB, kar sploh ni slabo. In o zmogljivosti RAM-a, v svojem najboljše različice dosežejo 16 GB.

  Končno, zadnja stvar, ki jo moramo analizirati pri Asus Zenbooku, je njegova grafična kartica, a Nvidia GTX 850M, to vam bo omogočilo, da še dolgo ostanete mirni, da imate v zvezi s tem najboljšo možnost.

  Asus Zenbook cena

  In koliko stane oprema Asus? No, upoštevati moramo, da kot naprava, ki ima, kot smo videli, več podobnosti z MacBook Pro, stavi tudi na podobno ceno zagona. Nato se sklicujemo na stroške, višje od 1700 dolarjev ali evrov, ki jih lahko najdemo do okoli 2000 dolarjev ali evrov, In čeprav se morda zdi veliko denarja, kar je, v prenosnikih obstajata dve rešitvi, ki sta resnično vredni.

  Lastnosti MacBook Pro

  Od takrat naprej se moramo sklicevati na to, kaj nam lahko ponudi MacBook Pro Retina, začenši s 15-palčnim zaslonom v različicah Retina in ne-Retina z največjo ločljivostjo 2880x1800 slikovnih pik, zaradi česar je danes za tekmecem drugi.

  Glede moči procesorja smo naključje že omenili z integracijo obeh Intel i7, čeprav ima Apple prednost s svojo ekipo, saj je začetna hitrost 2,3 Ghz lahko razširiti na 3,5 Ghz na koncu, overlock zmogljivost, ki jo uvršča med najboljše na trgu.

  Čeprav testi kažejo, da bo imel MacBook Pro obseg, podoben konkurentu v tem članku, ne pozabite, da se oprema Apple odlikuje po svoji trpežnosti in da bi dolgoročno logično mislite, da ima vaša baterija daljša življenjska doba kot Zenbook.

  V RAM-u, tako kot danes "sovražnik", ima MacBook Pro Retina v najboljšem primeru 16 GB privzeto je 8 GB različic. Njegova notranja zmogljivost je medtem 512 GB.

  In za konec moramo za trenutek pasti v grafiko te naprave, da ugotovimo, da je 15-palčni MacBook Pro ima grafiko Intel Iris Pro.

  Cena MacBook Pro

  Če smo na splošno že govorili o ceni obeh naprav, moramo reči, da je MacBook Pro Retina običajno nekoliko dražji na trgu kot Asus Zenbook, zato lahko v obeh primerih priporočamo, da poiščete garancijo akord, da se izognete težavam, svoj Mac lahko očistite lažje kot Asus.

  Kateri je boljši? Asus Zenbook ali MacBook Pro

  Na splošno ni težko sklepati, da smo prisotni dve ekipi z res odličnimi zmogljivostmi, kar lahko vidimo tudi po pariteti, ki obstaja v mnogih njihovih tehničnih značilnostih. Medtem ko se en strežnik drži MacBook Pro Retina zaradi večje hitrosti in pričakovane življenjske dobe, je tudi razumljivo, da se drugi držijo Zenbooka za zaslon z višjo ločljivostjo in naprednejši grafični odsek.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar