Glavni » google » Brezžični sesalnik Xiaomi Dreame XR: je to najboljši Dysonov ubijalec?

Brezžični sesalnik Xiaomi Dreame XR: je to najboljši Dysonov ubijalec?

AliExpress WW

Ročni sesalniki obstajajo že dolgo. Vendar so z odpravo kablov in povečanjem njihove moči postali zvezdni izdelek, ki ga v vašem domu ne sme manjkati. Da pa jih lahko učinkovito očistijo, mora biti to dovolj močan vakuum, da lahko posrkajo umazanijo. Novi Dreame XR je zelo zanimiv ročni sesalnik.

V našem blogu smo že analizirali druge brezžične sesalnike Xiaomi, kot je Roidmi F8, vendar je ta novi sesalnik zelo zmogljiv in poceni, zato, če želite lažje očistiti svoj dom, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kakšne funkcije ima in kako najti cenejšega na AliExpressu. tudi s pošiljanjem iz Španije.

Značilnosti in prednosti Xiaomi Dreame XR Premium

Ta novi brezžični sesalnik je razvoj enega najbolj prodajanih sesalnikov Xiaomi: njegov model Dreame V9 je bil prodajni uspeh in ta novi model Dreame XR prinaša zelo zanimive novice, zlasti v svoji sesalni moči.

Njegova glavna novost je tehnologija motorjev Turbo Space 3.0, ki je po navedbah podjetja potrebovala tri leta za razvoj. Gre za motor, ki doseže hitrost 100.000 vrt / min z močjo 450 W. Zahvaljujoč temu sistemu sesalnik doseže sesalna moč 140 AW ali enakovredna 22.000 Pa.

Ima inteligenten sistem sodelovanja, imenovan "MES" (kooperativni motor, hladilni in uporovni sistem) glavni motor, električni tokokrog in samostojni hladilni sistem. Sodelujejo, da dosežejo večjo sesalno moč in da se ta s časom ohrani, medtem ko se pri drugih sesalcih moč sčasoma zmanjša.

Znotraj tega sistema je Sistem zračnega hlajenja SmartCool, Učinkovito odvaja toploto tako iz motorja kot iz akumulatorja. To podaljša življenjsko dobo sesalnika. Poleg tega je sesalnik zasnovan tako, da zmanjšuje hrup, ne samo z izolacijskimi materiali v motorju, izboljšane so tudi cevi in ​​tesnjenje delov..

Za doseganje največje moči na kateri koli površini Dreame XR ima 4 neodvisne motorje: njegov glavni motor, motor v glavni krtači, dvojni spiralni motor za posebno krtačo za preproge in zadnji motor za odstranjevanje pršic. Aktivirajte se neodvisno in ustvarite močno in stabilno sesalno moč.

Kot lahko vidite, s tem sesalnikom ne boste ničesar pogrešali. Idealen je za ljudi z alergijami, saj ima vaš depozit a 5-stopenjski sistem filtracije, vključno s HEPA filtrom, tako uspe filtrirati do 99,98% delcev. Ta rezervoar s prostornino 500 ml se enostavno izprazni s pritiskom na gumb in ga je mogoče odstraniti za čiščenje tako, da ga zaženete pod vodo.

Ena najpomembnejših točk pri nakupu brezžičnega sesalnika je avtonomija. Ta model ima baterijo 2500 mAh, ki mu omogoča doseg do 60 minut avtonomije v standardnem načinu, 28 v učinkovitem načinu in 10 v največji moči. Popolnoma se napolni v samo 3,5 urah.

Sesalnik Dreame XR je vsestranski, vključuje široko paleto dodatkov, ki jih lahko preprosto shranite Stenski nosilec 2 v 1, ki vključuje tudi polnilnik. Najpomembneje je, da tehta le 1,5 kg, tako da se ne boste utrudili, tudi če boste morali dlje časa čistiti.

Ta ročni sesalnik ima skupaj 2 cevi (eno za kratko glavo in drugo za dolgo glavo), praktično gibljivo cev in 5 različnih dodatkov:

  • Gladka motorizirana glava za vse vrste tal.
  • Motorizirana preproga s sistemom proti zapletanju.
  • Motorna glava za pršice.
  • 2-v-1 krtača za prah.
  • 2-v-1 ravna glava.

Kako najti najcenejši sesalnik Dreame XR Premium v ​​AliExpressu

Kot lahko vidite, ima ta brezžični sesalnik impresivne lastnosti, najboljša pa je njegova cena, saj ne doseže 300 evrov, še posebej, če ga kupite prek AliExpressa. Najdete ga s klikom tukaj. Poleg tega boste s ponudbami in promocijami platforme prihranili več denarja.

Druga prednost te spletne prodajne platforme je, da lahko najdete prodajalce v lokalnih trgovinah, ki bodo vaš izdelek prejeli v rekordnem času. Če nas na primer preberete iz Španije, lahko enega od teh prodajalcev prejmete Dreame XR hitreje in brez carinskih tveganj.

Dreame V10 vs Dreame XR Premium: kar je boljše?

Ta sesalnik Dreame XR Premium je njihova zadnja izdaja in najboljši model znamke. Toda tudi Dreame V10 je povsem nov. Razlika je v tem, da slednji nima vgrajenega sistema MES in vključuje le 2 motorizirani glavi. Za vse ostalo pa si delijo številne značilnosti, kot so moč sesanja, zračni hladilni sistem, baterija

...

A kot vidite tukaj, je razlika v ceni minimalna..

Naše mnenje o sesalniku Dreame XR Premium: je to najboljši Dyson Killer?

Po pregledu novega brezžičnega sesalnika Dreame XR Premium lahko potrdimo, da je eden izmed najboljših sesalnikov glede na razmerje med ceno in kakovostjo. Zaradi filtrirnega sistema je idealen za alergike. Združljiv je tudi z dlako hišnih ljubljenčkov zaradi krtače proti zapletanju. Ima dober rezervoar in se s pritiskom na gumb izprazni.

Pri vsem tem je novi Dreame XR lahko dobra alternativa Dysonovim ročnim sesalnikom. Ima enako avtonomijo kot Dyson, ima motorizirane ščetke, tehta polovico in je zasnovan za blaženje hrupa. Čeprav ne doseže stopnje aspiracije Dysona (150 AW pri V10 in 185 AW pri modelu V11), ima dovolj moči za sesanje vseh vrst delcev.

Vendar Dysonovi zmagajo, ko gre za prostornino rezervoarja za trdne snovi. Imajo tudi zaslon, ki nas obvešča o stanju sesalnika. Vendar, cena sesalnika Xiaomi je manj kot polovica kot sesalniki Dyson V10 ali Dyson V11.

Nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

Zdaj imate vse informacije, s katerimi se lahko odločite, ali bo vaš naslednji brezžični sesalnik Xiaomi Dreame XR. Če pa imate vprašanja o delovanju AliExpressa, ne pozabite, da imamo v našem spletnem dnevniku poleg analize najboljših blagovnih znamk in novic tudi razdelek z vadnicami, kjer na tem spletnem mestu razložimo najboljše trike in nasvete za varen nakup..

Svetujemo vam, kateri so najboljši načini plačila, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ste pred kratkim kupovali na tej spletni strani, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer boste našli vse, kar morate vedeti za nakup pri 0.

In ti? Kaj menite o novem sesalniku Dreame XR Premium? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar