Glavni » google » Zavarovanje naše hiše z alarmi brez provizije AliExpress

Zavarovanje naše hiše z alarmi brez provizije AliExpress

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Logicar 2 avtomobilski daljinec za Scher khan logicar 1/2 lcd daljinski upravljalnik dvosmerni avto alarmni sistem Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 D94 Daljinski privezek za dvosmerni avtomobilski sistem StarLine D94 Key Fob Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Tuya Home Alarm Alarm za uhajanje vode Neodvisen WIFI Senzor puščanja vode Detektor poplave Opozorilo o prelivanju Varnostni alarmni sistem Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 B94 LCD daljinski upravljalnik za dvosmerni avtomobilski alarmni sistem StarLine B94 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št LCD zaslon za obesek za ključe Logicar 2 daljinski upravljalnik logicar 1/2 Scher Khan dvosmerni avtomobilski alarmni sistem Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 1/5/10 PCS 433MHz senzor za brezžično magnetno stikalo za zaznavanje odprtih vrat za hišni varnostni alarmni sistem Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 TW-9.5 LCD daljinski upravljalnik za rusko različico Tomahawk 9.5 9.9 dvosmerni avtomobilski alarmni sistem Fob Chain Key veriga Fob Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Tuya Zigbee senzor za okna vrat Majhen pametni dom Mini magnetni senzor za odpiranje garažnih vrat Sistem za odpiranje / zapiranje alarmnih vrat Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 DXL 3000 lcd zaslon za Pandoro DXL3000 Lcd daljinski upravljalnik Fob veriga / dvosmerni avtomobilski alarmni sistem DXL 3000 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Daljinski upravljalnik za ključe A91 za rusko varnost vozila Starline A91 Zaganjalnik avtomobila Protivlomni alarmni sistem Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če iščete zanesljivo trgovino, ki alarme odda v 3-5 dneh, priporočamo, da si ogledate Marlboze. Ta trgovina je v AliExpress Plaza in je specialist za varnostne sisteme. Kliknite tukaj, da si ogledate vse izdelke, ki jih ponuja.

Varnost doma je ena najpomembnejših stvari za vaš mir, ko se želite izogniti kraji ali nepotrebnim šokom v vašem domu, v poslovnih prostorih ali drugem prebivališču

...

V tem priročniku za nakup vam torej prikazujemo različne alarme brez provizij, ki so na voljo na AliExpressu, zakaj morate za nakup tega varnostnega sistema izbrati to kitajsko platformo, pa tudi cene teh poceni alarmov za dom ter druge nasvete in trike. povezane z alarmi brez provizij.

Brez pristojbin? Dejansko je ta možnost najcenejša za zavarovanje doma in niti najmanj varna. Namesto da bi alarm priključil na stikalno ploščo, bo povezan z vašo mobilno napravo. To pomeni, da vas bo sistem v primeru šoka obvestil neposredno. Druga prednost tega sistema je, da je precej cenejši, saj vam mesečne naročnine ne bo treba plačevati podjetju. Nato vam bomo pokazali, kateri so najboljši, vendar jih lahko najdete tukaj.

Več prednosti nakupa alarma brez stroškov za naš dom v AliExpressu

Če še vedno niste prepričani, vam na AlixBlog predstavljamo več razlogov, zakaj bi morali ta varnostni sistem namestiti doma in ga kupiti na AliExpressu. In vedno več je ropov, kar povzroča naraščajoč občutek negotovosti v vaši soseski. Toda ti alarmi brez provizij so popolnoma veljavni tudi za namestitev v vašem podjetju, v skladišču, v prostorih ali v drugem prebivališču

...

kaj čakaš? ?

Lahko se pojavi še eno vprašanje: ali so zanesljivi? Na 100%. Ti brezplačni alarmi so popolnoma zaupanja vredni in so na trg že prišli s polno hitrostjo. Njegova uporabnost je dokazana, obstajajo razlike med nekaterimi modeli in drugimi. Predvsem v ceni. V AliExpressu boste našli najcenejše alarme za vaš dom. In ne zato, ker vam povemo. To smo preverili in preverili.

OPOMBA: te vrste alarmov ne zamenjajte z mini senzorji za prodajo in vrata, ki so prav tako zelo uporabni, vendar ni enako. Po značilnostih, slikah in ceni boste ločevali enega in drugega izdelka.

Čeprav je sistem, povezan z alarmnim centrom, lahko okoli 500 evrov na leto, se cena tega novega sistema brez tržnih kvot giblje med 200 in 300 evri. Nič ni dlje od resničnosti v AliExpressu, kjer boste našli alarme brez provizij že od 30 evrov !! (ja, prav ste prebrali) do največ 150-200. Zakaj? Ker se na tej platformi prodajalci izogibajo posrednikom in vam lahko ponudijo izdelek z najnaprednejšo tehnologijo za zneske, ki so precej nižji od tržne cene.

Kako delujejo ti poceni domači alarmi?

Ti samoinstalirajoči varnostni alarmni kompleti delujejo enako kot tisti, priključeni na stikalno ploščo. Sumljive premike ali zvoke zaznajo s pomočjo senzorjev in neposredno obvestijo lastnika. Večina teh alarmov brez provizij zahteva, da imate kartico SIM, ki vas bo dobro obvestila s klicem, SMS-om ali če imate tehnologijo Android ali iPhone, kar predvidevamo, da imate, prek WhatsAppa ali podobnih platform o morebitnih nepravilnostih doma ali kjer imate nameščen sistem.

ZELO POMEMBNO: varnostni strokovnjaki svetujejo, naj bodo pozorni na značilnosti alarmov. Obstaja že najrazličnejših sistemov, zato vas lahko pregled opisa izdelka reši dobrega strahu in prepričani boste, da ste izbrali najboljšo možnost..

Najbolj prodajani modeli na AliExpressu

Tukaj vam prikazujemo tri modele alarmov brez provizij, ki so bili doslej najuspešnejši v AliExpressu, razvrščeni po številu prodaj. Te tri reference skoraj dosežejo 1000 prodanih enot. Zanesljive trgovine in ugodne cene (od 30 EUR do 80).

  1. GSM-10A
  2. Brezžični GSM alarm
  3. Družinska straža

Najboljše prodajalne alarmov brez provizij na AliExpressu

Predstavljamo vam tudi 4 najboljše trgovine, ki imajo na AliExpressu domače alarme, tudi od najvišje do najnižje glede na oceno, ki so jim jo dali kupci..

  • Tovarna ZC Security GSM alarmnega sistema: 4 diamanti
  • China Super Q Star: 4 diamanti
  • Mednarodna trgovina Shen Zhen Fuers: 3 diamanti

Ne pozabite, da morate vedeti, ali je prodajalec zanesljiv, natančno preučiti tri vidike njihove trgovine: ugled (če ima vsaj 1 diamant, ste lahko prepričani), število opravljenih prodaj ter komentarje in ocene kupcev. Na ta način vam lahko zagotovimo, da z nakupom ne boste doživeli šoka.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar