Glavni » alibaba-info » Apple TV 4 proti Chromecast 2 Kaj je boljše? - Značilnosti, prednosti in razlike

Apple TV 4 proti Chromecast 2 Kaj je boljše? - Značilnosti, prednosti in razlike

AliExpress WW

Čeprav je res, da v Poglej, kako to storiti, večkrat ostanejo nam mobilne naprave, zlasti telefoni, ne maramo zanemarjati vseh vrst izdelkov, ki nam omogočajo imajo boljše izkušnje z drugimi ekipami in kakšen je njegov razvoj in storitev, kot to počne Netflix s serijami in filmi, ki smo jih v nekaterih trenutkih že omenili.

Pripomočki, povezani s pretakanjem so bili v modi že nekaj časa, do te mere, da glavna podjetja na svetu še naprej vlagajo vanje.

V preteklosti smo se že večkrat pogovarjali o tem, kaj se še posebej dogaja z nekaterimi od njih, kot je npr Apple TV, ki se seveda odziva kalifornijski družbi, pa tudi Chromecast, od Googla. Sčasoma pa se novice v zvezi s tem še naprej pojavljajo, saj jih številne obnavljajo, da bi izboljšale ugodnosti, ki jih ponujajo uporabnikom.

Zato nas ob tej posebni priložnosti zanima, kako nadoknaditi in primerjati dve najboljši možnosti, ki jih imamo na voljo pri pripomočkih za pretakanje., na eni strani Apple TV 4, na drugi pa Chromecast 2, kot pri različicah Chromecast 2013 in 2015, primerjava, ki so jo mnogi naši bralci že dolgo prosili in ki vam jo danes prinašamo, da ne boste pozabili nobene bistvene podrobnosti v zvezi s tem.

Kazalo ()

  Kateri je boljši Apple TV 4 in Chromecast 2

  Na splošno velja najprej razmisliti o obeh Apple 4 kot Chromecast 2 je, da gre za naprave za pretakanje vsebine, kot nalašč, če imate nekoliko zastarelo spletno mesto in ne čisto pametnega televizorja. Zahvaljujoč njegovi povezavi z našimi televizorji bomo lahko televizorje nekako naredili "pametne" in milijoni uporabnikov jih že uživajo.

  Že v preteklosti smo že večkrat omenili, da če ste začetnik v tej zadevi, je verjetno da je v Chromecastu 2 terminal veliko lažje intuitiven, saj lahko filme gledate iz računalnika glede na njegove funkcije kot Apple TV 4. Ne smemo pa pozabiti dejstva, da mnogi menijo, da je zaradi funkcij, ki jih pridobimo, bolje, če imamo že kakšen drug Apple terminal da se odločijo za drugo od teh.

  Če gremo k splošnemu, lahko rečemo, da ko namesto Chromecasta 2 namestimo Apple TV 4, najbolj očitna razlika je v tem, da bomo potrebovali malo več prostora, Kot lahko vidimo na slikah, ki spremljajo članek, gre za napravo, ki zavzame nekaj centimetrov več od televizije, medtem ko se Googlova neposredno poveže z USB-jem, ne da bi potrebovala več prostora.

  Prednosti in razlike med Chromecast2 in Apple tv 4

  Pretočno, najprej moramo v tem smislu poudariti, da skoraj vse znane službe delujejo z obema, kot so: BBC, iPlayer, Youtube, Netflix in BBC Sport.

  Vendar moramo na enak način poudariti, da bomo imeli od Google Chromecast 2 poleg novih avdio in video vsebin tudi dostop do trgovine Google Play z ogromno funkcionalnimi alternativami, za katere vemo, da to pomeni. In če ste ljubitelj video igre, lahko uživate v nekaterih svojih priljubljenih, kot Angry Birds Go, WGT Golf in Driver Speedboat Paradise.

  In če se medtem sprašujete, kaj vam lahko v zvezi s tem še ponudi Apple TV 4, vedeti morate, da je popolnoma avtonomna, tako da pametnega telefona v nobenem primeru ne bomo potrebovali do te mere, da ima svoj daljinski upravljalnik.

  Če imate radi filme ali glasbo, boste našli veliko svojih najljubših vsebin iz Appleovega strežnika ali iTunesa, plus nedopustna sinhronizacija s pomočnikom Siri.

  Potem to vemo mnogi naši bralci bodo želeli vedeti podrobnosti, povezane s povezljivostjo v zvezi s tem je treba povedati, da ima Chromecast 2 združljivost z 802.11ac in dvopasovnim WiFi-jem, medtem ko novo generacijo opreme, ki jo je razvil Google, odlikuje tudi vključitev tehnologije Fast Play, ki mu bo dala točka večja hitrost.

  Ob tebi, Apple TV uporablja tudi posodobljeni standard 801.11ac, Čeprav imamo tudi priložnost, da za prenos vsebine uporabimo kabelsko povezavo, ne da bi pozabili na Bluetooth 4.0, združljiv z daljinskim upravljalnikom, ali njegov IR-sprejemnik, torej popolno ponudbo..

  diferencias

  Cena, če smo prej rekli, da sta Chromecast 2 in Apple TV 4 razvita za uporabo v starih televizorjih, je jasno, da ne morejo imeti preveč pretiranih stroškov, čeprav zlasti poceni je le prvi med njimi.

  Ali je, da ima Googlova naprava približno 39 evrov, odvisno od tega, kje jo kupimo, medtem ko je Apple TV dražji, cene se gibljejo od 149 do 199 evrov glede na notranjo zmogljivost shranjevanja kar imajo.

  Seveda tudi v zvezi s tem ne moremo pozabiti, da gre za dva terminala, ki sta nekoliko drugačno usmerjena na trge., No, kot se v bistvu dogaja z Googlom in Appleom.

  Oprema prvega je namenjena veliko bolj raznoliki skupini uporabnikov, druga pa nekoliko bolj avantgardna, a tudi bolj zaprta, zaradi česar smo ostali v njihovem katalogu, da jih kar najbolje izkoristimo. In sicer, če je vaš pametni telefon Android, naj bo Chromecast 2 vaša možnost.

  Po analizi večine elementov, ki se nam zdijo pomembni okoli teh dveh skupin, je treba opozoriti, da so za mnoge najboljše pretočne naprave na trgu in se strinjamo. Kot smo že prej predvidevali, pa je izbira enega ali drugega povezana predvsem z strojno opremo, ki jo v tem trenutku že uporabljamo.

  Če še niste uporabljali pretočne naprave in nimate iPhona ali iPada, Najbolj priporočljivo tudi za ceno je, da Chromecast 2 odnesete domov, Če ste že preizkusili svojo srečo s tovrstnimi pripomočki in so vam všeč ter uporabljate mobilni telefon ali tablični računalnik Apple, potem verjamemo, da bi bilo vredno investirati v višje stroške, ki jih ima seveda Apple TV 4.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar