Glavni » alibaba-info » Naprave Sous Vide: zelo poceni alternative Anovi

Naprave Sous Vide: zelo poceni alternative Anovi

AliExpress WW

V zadnjih letih so se pojavili različni aparati, ki nam pomagajo doseči boljše rezultate v naši kuhinji. Eni najbolj radovednih so tisti, ki nam omogočajo kuhanje Sous Vidé ali kuhanje hrane v vakuumu doma. To je profesionalna metoda kuhanja, ki temelji na kuhanju hrane pri nizki temperaturi, vendar za razliko od počasnih štedilnikov sestavine kuhamo v vakuumsko zaprtih plastičnih vrečkah na popolnoma hermetičen način..

Izvor te metode je francoščina, dosega spektakularne rezultate, zlasti pri kuhanju mesa. Uporablja se v večini profesionalnih kuhinj po vsem svetu, zdaj pa lahko zahvaljujoč tem majhnim aparatom dosežemo podobne rezultate v svojem domu. Najbolj priljubljene so tiste blagovnih znamk Anova, Klarstein ali Lacor, vendar je njihova cena tako visoka, da je nedosegljiva ljubiteljskim kuharjem, zato se bomo danes osredotočili na poceni alternative, ki smo jih našli v AliExpressu..

Kaj je kuhanje sous vide in kako deluje Sous Vide??

Aparati Sous Vide, ki se tržijo za naš dom, so oblikovani kot majhen mešalnik. Sestavljeni so iz vodne črpalke in upora, ki ga nadzoruje termostat. Če želite ustvariti sous vidé, bomo morali napravo vstaviti v posodo z vodo (z dodatno opremo jo pritrdimo na rob posode ali posode in izberemo temperaturo, pri kateri želimo, da je voda. Cirkulator zadržuje vodo premikanje, da se celotna posoda pripelje na isto temperaturo.

Potem morate hrano samo spraviti v vrečko in jo tesno zapreti. Za to vam priporočamo, da dobite enega od vakuumskih tesnil, ki jih najdete v AliExpressu, in tudi vrečke za vakuumsko pakiranje AliExpress, saj boste pri nakupu na tej spletni strani našli zelo ugodne cene. Da bi dosegli najboljše rezultate, je najbolje, da upoštevate enega od tisoč receptov, ki jih najdete na internetu, saj bodo navedli temperaturo in čas, ki jih potrebujete za doseganje boljših rezultatov..

Najboljši poceni stroji Sous Vide na AliExpressu

Če ste ljubitelj kuhinje, zagotovo poznate aparat Anova Sous Vide, vendar je njegova cena med 160 evri, čeprav lahko znaša približno 100 evrov, če najdete popuste ali kupone, kljub temu pa je njegova cena za napravo, ki jo boste uporabljali nekajkrat na leto. Na srečo smo na AliExpressu našli cenejše alternative za tiste, ki želite začeti preizkušati prednosti tovrstnega kuhanja. S klikom tukaj jih lahko enostavno najdete, vendar vam bomo pokazali naše priljubljene in njihove značilnosti, da vam ne bo treba izgubljati časa s primerjavo različnih modelov..

Sous Vide BioloMix: najbolje prodajana na spletu

Naš izbor začnemo s tisto, ki nabere največ prodaje, to napravo Sous Vide blagovne znamke Biolo, ki jo po ceni, ki se giblje med 55 in 65 evri, najdete v več trgovinah AliExpress. V vseh trgovinah, ki so na voljo, ima zelo dobre komentarje, zato priporočamo, da ob nakupu stavite na tisto, ki ponuja najugodnejšo ceno.

Ta naprava lahko uravnava temperaturo med 0 in 95 stopinjami in lahko zaradi svojih 1500 W moči segreje do 10 litrov vode. Ta velika moč pomaga tudi doseči želeno temperaturo v krajšem času: najvišjo temperaturo doseže v samo 15 minut. Ima tudi funkcijo zakasnjenega zagona, zato jo lahko programirate tako, da se zažene, ko vam najbolj ustreza. Je zelo tih in ima zanimive varnostne ukrepe, na primer opozorilo, kadar je voda prenizka, in zaščito pred pregrevanjem motorja. Njegov LCD zaslon je odličen za nadzor vseh parametrov.

CS1 Sous Vide: preprosto, a učinkovito

Še en najbolje prodajani sous vide je model CS1, morda zaradi velike podobnosti z blagovno znamko Anova. V tem primeru lahko dosežemo temperature od 25 do 99,9 ° C, kuhanje pa lahko programiramo od 1 minute do 100 ur. V primerjavi s prejšnjim modelom je za to značilno, da je zaradi svoje moči 850 W zelo učinkovit in varčuje z energijo ter lahko ogreva do 29 litrov vode s hitrostjo kroženja vode 8 litrov na minuto. Tu ga najdete za približno 70 evrov.

Tintonlife: Sous Vide s prevozom iz Španije

Če želite kupiti aparat Sous Vide, vendar ga želite kupiti pri zaupanja vredni kitajski znamki aparatov, vam priporočamo, da ga kupite pri znamki Tinton Life, ki slovi po izdelavi majhnih aparatov za dom po nizkih cenah. Je identičen prejšnjemu modelu, vendar ima veliko prednost, in sicer je, da ima ta blagovna znamka skladišča na Kitajskem, v ZDA, Španiji, Rusiji, Franciji, Braziliji in celo v Ukrajini, tako da če živite v eni od teh držav pošiljke brez carine lahko izkoristite v rekordnem času.

Sous Vide Augienb: Dobra alternativa, če je na prodaj

Čeprav ima enake značilnosti kot doslej, ima ta naprava sous vide zelo dobre komentarje in kar je najboljše: ponavadi je v prodaji, zato jo je vredno ogledati tukaj, ker jo včasih najdemo za manj kot 60 evrov (v ta isti trenutek ga lahko najdemo v prodaji za 52 evrov). Kot smo že povedali, njegove značilnosti niso presenetljive: temperatura od 0 do 100.800 W in se premika največ 15 litrov.

Sous Vide z Wifi Razorri: Nadzirajte kuhinjo v aplikaciji

Za konec se mnogi od vas morda sprašujete, ali ni nobenega videza, podobnega modelu Anova z Wifi, in resnica je, da čeprav je nekoliko dražji, je ta od znamke Razorri lahko dobra alternativa, ki že ima nekaj razprodaje z dobrimi komentarji. Poleg tega je najboljše, kar je mogoče nadzorovati prek Wi-Fi-ja, da lahko izbiramo med različnimi recepti, ki se pojavijo v aplikaciji, in z enim klikom programiramo kuhanje. Njegova zasnova je zelo preprosta, na vrhu bomo našli zaslon, kjer lahko programirate temperaturo in čas. Ima moč 1100 W in lahko segreva vodo med 32 in 99 stopinjami Celzija. Njegova aplikacija je združljiva z napravami Android 5.1, iOS 8 ali novejšimi.

Kako najti nasvete in trike za nakup na AliExpressu

Skratka, kot vidite, lahko najdete dobre alternative najbolj priljubljenemu sous videu in to po zelo ugodni ceni. Če želite vedeti, kako prihraniti s kuponi ali poiskati najboljše nasvete in trike za varen nakup na AliExpressu, ne pozabite, da imamo v našem blogu razdelek z vadnicami. Če še niste kupili na tej spletni strani ali ne veste, kako deluje, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, v katerem zberemo vse, kar morate vedeti, preden kliknete gumb za nakup.

In ti? Kaj menite o teh poceni sous videih iz AliExpressa? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašimi izkušnjami pri nakupu na tej spletni strani.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar