Glavni » android » Android Marshmallow vs Android Lollipop: glavne razlike

Android Marshmallow vs Android Lollipop: glavne razlike

AliExpress WW

Ljudje Googla vsako leto na trg predstavijo nove mobilne naprave Nexus, hkrati pa večnacionalni iskalnik, eno največjih svetovnih podjetij, izkoristi priložnost za poučevanje nove različice Androida. Ob tej priložnosti se je Google, kot vemo, odločil za pametni telefon, ki ga je razvil LG, in phablet - operativno, a večji mobilni telefon - kitajski Huawei. To sta priznana Nexus 5X in Nexus 6P, ki sta prva prejela Android 6.0 Marshmallow, najnovejša različica najbolj priljubljenega mobilnega operacijskega okolja na svetu, enaka prejšnji generaciji Nexusa 6 in Android 5.0 Lollipop. Tokrat torej ne želimo storiti nič drugega kot neposredno primerjati, kaj nam lahko Lollipop in Marshmallow ponudita drugače, ali zakaj ne, kakšen je bil napredek te druge v primerjavi s prvo.

Kazalo ()

  Android Marshmallow vs Android Lollipop

  • Asistent Google na prvi strani: verjetno eden glavnih elementov, ki bo všeč vsem ljubiteljem Androidov in ki bo zdaj na voljo v Marshmallowu, je novi prostor, namenjen Asistentu Google. To je neposredno povezano z dejstvom, da je bil razširjen glasovni asistent, ki je odgovoren za številna naša vprašanja in zagotavlja vse informacije. Ko bo vaš pametni telefon posodobljen, boste ugotovili, da je integriran v programe drugih ponudnikov, zato je veliko bolj prisoten kot tistega, kar smo bili vajeni prej.
  • Android Pay: Še ena od velikih prednosti, s katerimi bomo naleteli, ko gremo iz Lollipopa v Marshmallow, je povezana neposredno z nastopom na prizorišču sistema mobilnih plačil, imenovanega Android Pay. Glede tega moramo očitno poudariti, da bo pritegnil pozornost uporabnikov, ker presega funkcije, ki jih je takrat ponujal sistem Denarnica. V tem primeru in po malem po vsem svetu bomo lahko po zaslugi tega sistema brez težav plačevali svoje nakupe.
  • Biometrična varnostUporabnike Androida vse bolj zanima njihova varnost in zasebnost, in ker Google tega vprašanja ne izgubi izpred oči, so njegovi razvijalci v Marshmallowu še posebej delali na tem. Nexus 5X in Nexus 6P, ki sta opremljena s senzorjem za prstne odtise, imenovanim Nexus Imprint, nam omogočata ne samo plačevanje prek Android Paya, hkrati pa bo v drugih terminalih, kot je Samsung, ta tehnologija služila za izvajanje preverjanje dohodka ali dostop do mobilnih ali določenih aplikacij ali za potrditev denarnih transakcij ob izkoriščanju biometrične varnosti.
  • Podpora za povezljivost USB 3.1 Type C: in dokončati še eno tisto novost, ki bo nedvomno izboljšala uporabniško izkušnjo. Neposredno je povezan s pojavom podpore za povezljivost USB 3.1 tipa C, ki bo omogočila, da bodo prednosti, kot je prenos podatkov in datotek z večjo hitrostjo kot običajni priključki tipa A in tipa B. zdaj napolnjene hitreje..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar