Glavni » google » Analizirali smo robotske sesalnike Deebot podjetja Ecovacs, ki so že na voljo na AliExpressu

Analizirali smo robotske sesalnike Deebot podjetja Ecovacs, ki so že na voljo na AliExpressu

AliExpress WW

Danes lahko vsakdo dobi robotski sesalnik z zelo omejenim proračunom, zahvaljujoč kitajskim blagovnim znamkam, ki so te praktične naprave prinesle v domove po vsem svetu. Vendar malo po malo najdemo bolj specializirane blagovne znamke, kot so Roborock iz Xiaomi, Conga iz Cecoteca ali iLife, vse pa so na voljo na AliExpress.

Obstaja pa nova kitajska blagovna znamka, ki pridobiva vedno več slave. Blagovna znamka Ecovacs, ki je odprla svojo prvo uradno trgovino v AliExpress Plaza, kot si jo lahko ogledate tukaj, ponuja robotske sesalnike pod imenom Deebot z zelo zanimivimi možnostmi.

Najboljši robotski sesalniki Deebot podjetja Ecovacs

Ta znamka, specializirana za robotske sesalnike, ima modele za vse potrebe in proračun. Sesalnik tipa roomba lahko dobite že od 150 evrov, celo njegovi ekonomski modeli vključujejo najnovejše tržne dosežke, kot so nadzor prek njegove aplikacije, možnost programiranja čiščenja ali združljivost z napravami Smart Home, kot sta Google Home ali Alexa.

Deebot 502: najbolj ekonomičen robot podjetja Ecovacs

Začnemo z najcenejšim robotskim sesalnikom Ecovacs, ki stane nekaj več kot 150 evrov. Je osnovni sesalnik, vendar idealen za omejene proračune. Robot vključuje 4 različne načine čiščenja: samodejni način čiščenja celotnih tal, robni način čiščenja vogalov, točkovno čiščenje za določeno območje ali maksimalen način čiščenja pri največji moči.

Čeprav ima vgrajen daljinski upravljalnik, je združljiv s svojo mobilno aplikacijo ECOVACS Home, od koder lahko programiramo način čiščenja in čas zagona, tako da lahko naš robot čisti, ko nas ni doma. Združljiv je tudi z glasovnimi pomočniki, kot sta Google Home ali Alexa.

Ima senzor za ovire, 2 sprednji krtači in osrednjo za izboljšanje čiščenja, 520 ml rezervoar in dolgotrajno baterijo z avtonomijo 120 minut. Ta zanimiv robotski sesalnik najdete na tej povezavi.

Deebot 605: posesajte in očistite z enim robotom

Ko kupite robotski sesalnik, se začne zapletati čiščenje, saj je včasih celo veliko težje kot sesanje. Zato se večina odloči za dvofunkcijskega robota, Deebot 605 pa vam omogoča, da v obeh funkcijah uživate za približno 70 evrov več v primerjavi s prejšnjim modelom, kot lahko vidite tukaj.

Ima zamenljiv rezervoar za vodo, oba s prostornino 520 ml. Učinkovito čisti vse vrste tal ali preprog, tako kot v prejšnjem primeru ima 2 sprednji krtači in osrednjo v sesalnem ustju ter senzor za zaznavanje ovir in padec.

V tem modelu ima robot vzorec čiščenja, ki omogoča učinkovitejše čiščenje, lahko pa uporabite tudi način čiščenja v kotu ali točki. Zahvaljujoč velikemu kolesu lažje premaguje ovire do 1,4 cm. Vključuje visoko učinkovit HEPA filter.

Deebot 715: inteligentni sistem za kartiranje in navigacijo

Deebot 715 je ena izmed najboljših možnosti glede razmerja med ceno in kakovostjo podjetja Deebot, saj ne samo, da bomo dobili robota, ki čisti in sesa, ampak vključuje tudi tehnologije, ki mu omogočajo učinkovitejše čiščenje doma..

Vključuje kamero, ki vam omogoča orientacijo v vašem domu, zahvaljujoč pametni navigacijski tehnologiji Smart Navi 2.0 pa se lahko brez težav premika po vašem domu in ne pušča kota nečistega. Pri vsakem čiščenju se robot nauči svoje poti in jo prilagodi, vendar izboljša njeno učinkovitost.

Skozi aplikacijo lahko vidimo zemljevid našega doma skozi kraje, ki jih je prehodil, lahko ga povežemo prek Wi-Fi, tako da lahko robota zaženemo na daljavo ali ga upravljamo z glasovnim asistentom.

Ima 520 ml rezervoarja, ki ga lahko zamenjate za rezervoar za vodo, HEPA zračni filter in poveča sesanje do 50%, da očistite tudi najtežja področja. Na tej povezavi ga najdete po zelo ugodni ceni.

Deebot Ozmo 920: najnovejše tehnologije po zelo ugodni ceni

V paleti robotskih sesalnikov Deebot Ozmo so roboti z najnovejšo tehnologijo na trgu in vse presenetijo s svojo zmogljivostjo in prilagojeno ceno. Ozmo 920 ima izboljšan sistem navigacije in kartiranja ter številne zanimive novosti.

Tehnologija Smart Navi 3.0 skenira vaš dom in ustvari navidezni zemljevid, ki ga lahko vidite na pametnem telefonu, poleg tega pa omogoča shranjevanje več zemljevidov, če ima vaš dom več nadstropij. Poleg tega lahko po zaslugi tega navideznega zemljevida bolje načrtujete svojo pot čiščenja, konfigurirate navidezne omejitve, da razmejite območje, ki ga želite očistiti, ali izberete območje čiščenja prek aplikacije.

Vključuje rezervoar za trdo snov in vodo za čiščenje, nova tehnologija čiščenja OZMO pa vam omogoča, da prilagodite nivo vlage mopa glede na vrsto tal, ki jih čistite. Prav tako je sposoben prepoznati preproge in povečati sesalno moč ob prehodu skozinjo.

Z lahkoto premaga neravnine do 2 centimetra, nova krtača pa bolje ujame prah in dlake, saj kombinira krtačo V s silikonskimi trakovi. Lahko ga programirate prek vaše aplikacije in tudi z glasovnimi pomočniki. Kot lahko vidite, gre za robotski sesalnik na visoki ravni, primerljiv s prvovrstnim Cecotec Roborock ali Conga, čeprav je, kot vidite tukaj, tudi cena precej drugačna od prejšnjih modelov.

Naš pogled na te robote Deebot roomba

Po analizi teh robotov lahko potrdimo, da lahko postanejo naslednja referenčna znamka v smislu robotskih sesalnikov. Med najosnovnejšimi modeli najdemo značilnosti, ki jih razlikujejo od ostalih, predvsem zaradi možnosti, da našega robota nadzorujemo z mobilnega in ga enostavno programiramo. Najnovejši modeli se po svoji tehnologiji lahko kosajo z najmočnejšimi tekmeci, kot so Roborock, Conga ali Roomba.

Kako kupiti najcenejši robotski sesalnik Deebot od Ecovacs na AliExpressu

Robotski sesalniki z blagovno znamko se prodajajo v glavnih spletnih trgovinah, vendar le v AliExpressu najdemo uradno trgovino te blagovne znamke, do katere lahko dostopate s te povezave. Kot boste videli, je njegova trgovina del AliExpress Plaza, tako da boste naročilo prejeli v treh delovnih dneh, poleg tega pa ponuja zelo dobre kupone za popust in sodeluje v skoraj vseh akcijah, tako da je popuste enostavno dobiti.

Če želite izvedeti več o nakupu na AliExpressu kot profesionalcu, vam priporočamo, da si ogledate naše vadnice, kjer boste našli najboljše nasvete in trike: kateri so najboljši načini plačila, kako slediti vašim naročilom, kako priti do kuponi in popusti

...

Če ne veste, kje začeti, boste v našem dokončnem priročniku za AliExpress našli vse, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Ste že poznali te robotske sesalnike Ecovacs? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar