Glavni » alibaba-info » Analiziramo izdelke Xiaomi Viomi, najbolj ekološko linijo te blagovne znamke

Analiziramo izdelke Xiaomi Viomi, najbolj ekološko linijo te blagovne znamke

AliExpress WW

Xiaomi je svojo znamko popestril in danes lahko pod njegovim logotipom najdemo skoraj vse. Sindikatu z drugimi podjetji je uspelo na trg spraviti zelo zanimive in visokokakovostne izdelke, kot so električni skuter Xiaomi in cela vrsta izdelkov, s katerimi lahko vaš dom spremenite v pametni dom.

Zagotovo pa še niste slišali za Viomi, njihovo novo linijo izdelkov v sodelovanju s to blagovno znamko, s katero bodo izboljšali kakovost vode in zraka v vašem domu. Tu lahko najdete visokokakovostne termoze, prečiščevalne filtre, vrče za vodo, ki so zelo podobni tistim iz brita in celo razpršilnike vode.

Izboljšajte kakovost zraka in vode svojega doma s Xiaomi Viomi

Čeprav mnogi od teh izdelkov niso lansirani po vsem svetu, so na Kitajskem zelo znani in jih lahko najdemo še ceneje, če jih kupimo neposredno v državi izvora na spletnih mestih, kot je AliExpress. To stran priporočamo kot eno najbolj zanesljivih in varnih za nakup v tej državi. Vse izdelke Xiaomi Viomi najdete s klikom tukaj, vendar bomo razložili značilnosti vsakega, tudi najbolj neznanega.

Termos iz nerjavečega jekla

Je vodilni Viomijev izdelek in imeti visokokakovostni termo je dobra naložba. Ne govorimo o menzi, če ne že o pravi termo, ki resnično zadrži toploto ali mraz vaše pijače. Toda tisti, ki resnično delujejo kot tisti znamke s 'well, lahko stanejo več kot 30 evrov, termos termos Xiaomi Viomi pa manj kot polovico in lahko temperaturo vaše pijače vzdržuje do 24 ur.

Ta termos ima prostornino 300 ml in je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 316, ki se upira kislinam in alkalijam, zato ne rja, ne vzdržuje okusov in njegova življenjska doba je daljša. Vendar ni sposoben samo vzdrževati temperature, ampak tudi ne prenaša temperature posode navzven zaradi bakrene prevleke in zrcalne površine, ki odraža temperaturo vode v notranjosti. Njegova zasnova zagotavlja, da niti ena kapljica ne uide zahvaljujoč tesnilnim tesnilom iz živilskega silikona. Preko te povezave jo lahko kupite v 3 različnih barvah.

Dezinfekcijski filter za hladilnik

Še en velik uspeh podjetja Viomi je ta razkuževalni filter, ki ga postavite v hladilnik, da odstrani neprijetne vonjave, sterilizira in zmanjša kvarjenje hrane. Iz filtra se sprošča encim, ki se razprši po hladilniku in zaradi mehkega vonja ohranja dobro aromo. Najboljše od vsega je, da ga je treba zamenjati le enkrat na leto, da vam ni treba ničesar skrbeti. Popolnoma je, če imate star hladilnik, ki še vedno deluje, vendar opazite, da ne hrani dobro hrane. Najboljša stvar je njegova cena, manj kot 10 evrov, kot lahko vidite tukaj.

Vrč za termalno vodo

Predstavljajte si, da lahko ob obroku vzamete svoj vrč s hladno vodo in da lahko po 10 minutah še naprej uživate v sveži vodi. Zdaj jo lahko dobite po zaslugi tega vrča Xiaomi Viaomi, ki deluje enako kot prvi termos, o katerem smo govorili, vendar s prostornino 1,5 litra.

Vrč za vodo MH1Z, brita Xiaomi Viomi

Toda eden najbolje prodajanih vrčev za dom je tisti, ki vam omogoča tudi prečiščevanje vode zahvaljujoč svojemu filtru. Gre za znameniti vrč znamke Brita, vendar so filtri tako dragi, da ga je veliko ljudi nehalo uporabljati za prehod na pakirane steklenice. Če želite za malo denarja iz svojega doma odstraniti plastenke, je Xiaomi prinesel vrč v stilu Brita, vendar še vedno boljši od originala. To je vrč za vodo Viomi MH1Z, ki ga najdete v AliExpressu, tako da kliknete tukaj.

Vključuje močan filter z aktivnim ogljem, ki odstranjuje usedline, preostali klor in težke kovine iz vode iz pipe, poleg tega pa vrč Xiaomi Viomi vključuje UV-svetlobo z nizko porabo, ki omogoča 99,9-odstotno sterilizacijo vaše vode. Poleg tega je za vašo mirnost narejena iz plastike brez BPA. Samo vrč morate odpreti na vrhu in nanesti vodo, v manj kot 3 minutah bo vrč popolnoma filtriral vodo. Najboljše od vsega je, da lahko, kot lahko vidite na tej povezavi, filtre v AliExpressu kupite zelo poceni.

Pametni razpršilnik vode Xiaomi Viomi

Kotli so resnično koristni, saj omogočajo ogrevanje vode za pripravo hrane ali pripravo čaja ali kave z malo truda. Če je doma osnovno, vas zanima ta razdeljevalnik vode s funkcijo kotlička podjetja Xiaomi Viomi. Ne samo, da vam omogoča ogrevanje vode na želeno temperaturo in to v njeni mobilni aplikaciji, poleg tega pa vas njen pametni senzor lahko obvesti o kakovosti vode, vas opomni, kdaj jo je treba očistiti, in vas obvesti, ko vaš rezervoar je malo vode. Njegov rezervoar omogoča ogrevanje do 4 litrov vode v nekaj sekundah, zahvaljujoč veliki moči 2050W.

Aroma difuzor

Aroma difuzorji so zelo priljubljeni na AliExpressu, saj so za razliko od difuzorjev, ki jih najdete v fizičnih trgovinah, zelo poceni. Tudi ta od Xiaomi ima več možnosti, zaradi katerih je zelo zanimiv difuzor. Ima 4-barvno nočno luč in nastavitev časovnika. Nastavite lahko njegov zagon in tudi čas, ko naj se konča. Njegov 200 ml rezervoar za vodo lahko neprekinjeno deluje do 6 ur. Najdete ga v AliExpressu s klikom tukaj.

Nakup izdelkov Xiaomi iz Španije je zdaj lažji

Če nas berete iz Španije, je zdaj nakup na AliExpressu veliko lažji, saj prek AliExpress Plaza lahko kupujete pri prodajalcih z nacionalnim skladiščem, zato boste svoje izdelke prejeli v rekordnem času: manj kot 5 delovnih dni. Poleg tega se boste izognili carinskim težavam, izdelek pa lahko vrnete v 15 dneh po prejemu. V Plazi boste našli najbolj zanimive izdelke in blagovne znamke na Kitajskem z vsemi prednostmi nakupa v svoji državi, najboljše pa je, da je na voljo široka paleta izdelkov Xiaomi, vključno z linijo Viomi, kot si jo lahko ogledate tukaj.

Pokazali vam bomo, kako prihranite denar za nakupe v AliExpressu

V AlixBlogu imamo poleg analize najboljših kitajskih izdelkov in blagovnih znamk tudi razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete nasvete in trike za varen nakup in prihranek denarja za nakupe na AliExpressu in drugih kitajskih straneh. Če še niste kupili na tej spletni strani, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti, preden začnete kupovati na tej kitajski spletni strani.

In ti? Kaj menite o izdelkih Xiaomi Viomi? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo ali dvomi pri nakupu na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar