Glavni » google » Pregledali smo novi Huawei FreeBuds 3, ali se splačajo?

Pregledali smo novi Huawei FreeBuds 3, ali se splačajo?

AliExpress WW

Danes obstaja veliko vrst brezžičnih slušalk, ki pa niso vse enake. Zdi se, da so Apple Airpods model, ki mu sledijo, vendar se po malem pojavljajo zelo konkurenčni in visoko zmogljivi modeli.

Na primer slušalke Huawei FreeBuds 3, ki so bile predstavljene na sejmu IFA 2019, številne revije pa so jih izbrale kot najnovejši izdelek slavnega tehnološkega sejma. Nato bomo analizirali te ušesne slušalke z aktivnim odpravljanjem šuma in ugotovili, ali so res tako dobre, kot se zdijo, in kako jih najti cenejše na AliExpress.

Značilnosti slušalk Huawei FreeBuds 3

Začnemo z najbolj očitnim: njegovo zasnovo. Huawei FreeBuds 3 so ušesne slušalke s slogom, praktično enakim prvim Apple Airpodom, z zaobljenimi črtami in na voljo v črni in beli barvi. Vsaka slušalka tehta le 4,5 grama, njena zasnova pa je zasnovana tako, da se udobno in stabilno popolnoma prilega ušesom.

V notranjosti bomo našli osnovo vsega: čip Kirin A1, ki je prisoten v drugih nosilnih napravah znamke in izstopa zaradi združljivosti z Bluetooth 5.1 / LE 5.1 ​​in zmožnosti obdelave zvoka Ultra HD prek Bluetootha s pasovno širino do 6,4 Mbps in izohroni dvokanalni prenos zmanjšuje motnje in omogoča uporabo obeh slušalk ločeno, ne da bi to vplivalo na kakovost zvoka.

Ta novi čip omogoča tudi Huawei FreeBuds 3, da deluje z nizko zakasnitvijo, s časom prenosa le 190 ms, da lahko med gledanjem večpredstavnostnih vsebin uživa v bolj sinhroniziranem zvoku. Skupaj s tem čipom najdemo dinamične 14-milimetrske gonilnike z dobrim odzivom na srednje in nizke frekvence..

Toda najpomembnejša in nova stvar teh slušalk je tehnologija aktivnega odpravljanja šuma ANC, ki zajema hrup iz vašega okolja, vendar morate upoštevati njegovo odprto zasnovo, ki ne pomaga pri prvem pasivnem odpovedi. Vendar je preklic kljub svoji zasnovi dokaj učinkovit..

Če ste eden tistih, ki po telefonu govorijo ure in ure, je FreeBuds 3 dobra izbira: med klicem lahko prekinejo šum v ozadju, saj imajo vgrajeni mikrofoni aerodinamično zasnovo, ki preprečuje prehod vetra (učinkovito do 20 km / h) in tako zmanjšate hrup v pogovorih.

Imajo tudi kostni senzor za glas, ki zajema glas skozi kostne vibracije, da izboljša vaš glas, zato bo med klici bolj jasen in oster, kar bo zmanjšalo hrup okolice. Govorili boste tako enostavno, kot da bi bili iz oči v oči.

V palici bomo poleg vgrajenih mikrofonov našli tudi gumbe na dotik: dotik leve slušalke bomo aktivirali / deaktivirali aktivno odpravljanje šuma, dotik desne slušalke bomo reproducirali ali preskočili pesem. Glasnosti pa ne bomo mogli nadzorovati.

Predvajanje se samodejno ustavi, ko odstranimo eno od slušalk, in se znova aktivira, ko jih nataknemo. Po prvem seznanitvi se bodo naslednjič samodejno povezali, ko jih vzamemo iz ohišja. Čeprav je to mogoče le pri telefonih Huawei z EMUI 10, ki je za podjetje v teku za morebitne izboljšave..

Preostali uporabniki Androida in iOS-a jih bodo lahko seznanili prek kontrolnikov Bluetooth ali prek aplikacije Huawei AI. S to aplikacijo lahko spremenimo tudi nadzor na dotik, ogled stanja polnjenja, aktiviranje odpravljanja šuma ali iskanje posodobitev vdelane programske opreme.

Ohišje za polnjenje je okroglo in zelo majhno za lažjo prenosljivost. Polno polnjenje omogoča slušalkam 4 ure neprekinjenega predvajanja, ohišje pa omogoča, da se slušalke napolnijo 4-krat več, tako da lahko skupaj uživamo v 20 urah avtonomije.

Čeprav se očitno avtonomija razlikuje tudi glede na to, ali aktiviramo ANC in kako ga uporabljamo. Ohišje ima baterijo 410 mAh in se v približno 1 uri napolni prek povezave USB Type-C, čeprav podpira tudi brezžično polnjenje Qi. Stanje baterije lahko vidimo skozi majhno notranjo LED.

Naše mnenje o Huawei FreeBuds 3: ali se splačajo??

Po popolni analizi Huawei FreeBuds 3 imajo očitno nove slušalke svoje prednosti in slabosti. Med njegovimi prednostmi najdemo odlično kakovost zvoka, veliko avtonomijo in učinkovito odpravljanje hrupa med klici..

Med njegovimi slabostmi je odprava hrupa lahko učinkovitejša z bolj zaprto zasnovo, prav tako pa je Huawei nekatere prednosti omejil na uporabnike, ki uporabljajo mobilne telefone s sistemom EMUI 10..

Kar zadeva njegovo ceno, je za mednarodno blagovno znamko in njene prednosti zelo težek, stane manj kot Apple AirPods in manj kot polovica kot AirPods Pro, čeprav obstajajo cenejše kitajske alternative, kot je Xiaomi Airdots Pro 2.

Kako najti najcenejši Huawei FreeBuds 3 v AliExpressu

Da jih dobite po najboljši ceni, priporočamo, da jih kupite na AliExpressu, kjer na stotine prodajalcev, ki jih odobri Huawei, proda svoje izdelke po najboljši ceni, kot lahko vidite tukaj. Ne pozabite izbrati globalne različice, ki je na voljo samo črno-belo..

Če nas berete iz Španije, jih lahko na tej povezavi kupite tudi v AliExpress Plaza. V AliExpressu lahko kupimo tudi praktične dodatke, kot so pokrovi za polnilno ohišje, izgubljeni kabli za slušalke ali polnilne baze. S poceni dodatki najdete tukaj.

Če imate vprašanja o nakupu na tej spletni prodajni platformi, imamo v AlixBlogu poleg analiziranja najnovejših novic in najboljših blagovnih znamk tudi razdelek z vadnicami, kjer so razloženi najboljši triki in nasveti za varen nakup..

In ti? Kaj menite o novem Huawei FreeBuds 3? Radi bi slišali vaše mnenje, pustite nam komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar