Glavni » google » Analiziramo Air 2 TWS: takšne so nove slušalke Xiaomi

Analiziramo Air 2 TWS: takšne so nove slušalke Xiaomi

AliExpress WW

Pred kratkim so naprodaj in so že vodilni v prodaji: govorimo o novih slušalkah Xiaomi Air 2 TWS, posodobitvi prvega Xiaomi Mi Airdots Pro, s katerim se je znana azijska znamka postavila Appleu. Te nove slušalke so opremljene z izboljšano tehnologijo. Pojasnjujemo vse njihove značilnosti, jih primerjamo z drugimi modeli in spodaj razlagamo, kako jih poceniti na AliExpressu.

Značilnosti in prednosti Xiaomi Airdots 2 TWS

Glavni cilj teh novih brezžičnih slušalk je izboljšati kakovost zvoka v primerjavi s prejšnjim modelom. Njegova zasnova je bolj podobna Apple Airpods: pol zračne slušalke z zaobljene oblike na naslonu glave in nekoliko večji drog, bela kot v prvi različici.

Ta zasnova je omogočena z odstranitvijo gumba, ki je bil nadomeščen z praktična plošča na dotik, vgrajena v slušalke, s katero lahko sprejemamo ali zavrnemo dohodne klice, utišamo klic v teku in še veliko več, saj ga lahko konfiguriramo prek mobilne aplikacije.

Izboljšana kakovost zvoka je posledica več dejavnikov. Po eni strani njegovi veliki gonilniki (14,2 mm v primerjavi z običajnimi 7 ali 9 mm) s sestavljeno membrano zagotavljajo bogatejši, močnejši nizki toni, bolj naravne srednje in briljantne visoke. Tako bo zvok bolj čist, nežen in z več podrobnostmi.

Toda te slušalke imajo tudi nov kodek LHDC (Low Latency High Definition Codec) da lahko z učinkovitejšimi algoritmi in z manjšo zakasnitvijo zagotovi odlično kakovost zvoka z bitno hitrostjo 900 kbps, da se lahko reproducira pri 24 bitih in 96 kHz. Idealno za uživanje v vaši najljubši glasbi.

Združljiv je z XiaoAi, glasovnim pomočnikom Xiaomija, čeprav trenutno le na Kitajskem, za zdaj lahko uporabljamo glasovne pomočnike, ki so združljivi z našim telefonom, bodisi Siri ali Google Assistant. Zahvaljujoč dvema mikrofonoma (po en v vsaki slušalki) z aktivnim odpravljanjem hrupa jih lahko uporabljamo za telefonski pogovor, ne da bi skrbeli za okolico.

Zahvale gredo s svojimi infrardečimi senzorji bodo slušalke ustavile predvajanje glasbe ko jih odstranjujete s pinne. To je funkcija, ki je bila prisotna že v prvi različici teh slušalk, vendar je še vedno zelo praktična podrobnost..

Slušalke seznanjeni so z našim pametnim telefonom prek povezave Bluetooth 5.0 za stabilnejšo povezavo in manjšo porabo. Po prvem seznanjanju se nadaljnje seznanjanje samodejno izvede takoj, ko je škatla. Njegov stereo brezžični zvočni sistem lahko slušalke uporabljate ločeno in celo zamenljive za skupno rabo glasbe s kom želite.

Njegova škatla, ki služi tudi kot polnilnik, omogoča do 14 ur predvajanja glasbe. Vsako polnjenje zagotavlja 4 ure neprekinjene uporabe in 1 uro polnjenja popolne slušalke. Vsaka slušalka tehta približno 4,5 grama in ima zaščito IPX4, skupna teža slušalk s škatlo je približno 50 gramov, zato so res lahke.

Za nadzor in konfiguriranje slušalk bomo morali namestiti aplikacijo XiaoAi za Android in iOS. Pomembno je, da jo uporabljamo, saj nam bodo poleg prilagoditve slušalk posodobitve vdelane programske opreme omogočile popolno uživanje v njih..

Xiaomi Mi Air 2 v primerjavi z drugimi brezžičnimi slušalkami Xiaomi

Zdaj, ko poznate nove slušalke Xiaomi, bi morali vedeti, da gre za najnovejše brezžične slušalke Xiaomi, v našem blogu pa najdete tudi analizo Xiaomi Airdots Pro in Xiaomi Redmi Airdots, dveh zelo priljubljenih modelov Xiaomi.

Kar zadeva lastnosti, je novi Mi Air 2 z močnim zmagom zmagal: boljši zvok z večjimi gonilniki in združljiv z LHDC, stabilnejša povezava bluetooth 5.0 in možnost glasovnega nadzora. Če pa iščete kaj cenejšega, so dobra možnost tudi predhodniki..

V primerjavi z drugimi belimi brezžičnimi slušalkami so Xiaomi Air 2 tiste, ki se najbolje uprejo Apple AirPods zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo, kljub temu pa smo v AliExpressu našli zelo poceni brezžične slušalke tipa Apple Airpods, idealne za proračun.

Kako najti najcenejši Xiaomi Air 2 v AliExpressu

Najboljša možnost za nakup novih slušalk Xiaomi je, da to storite prek AliExpressa, kjer najdemo pooblaščene prodajalce, ki te slušalke prodajajo po zelo ugodni ceni: njihova cena je med 40 in 60 evri, odvisno od ponudbe in izbire dodatne opreme, jih lahko enostavno najdete s klikom tukaj.

Priporočamo tudi nakup skupaj s silikonskim rokavom, številni prodajalci ponujajo različne pakete, ki vključujejo slušalke, rokav in vponko, s katerimi slušalke obesite na pas in jih enostavno prevažate. Če želite kupiti bolj izvirno platnico, si lahko ogledate te, ki jih najdete v AliExpressu.

Več nasvetov in trikov za nakupe v AliExpressu

V AlixBlogu vam poleg analize najboljših izdelkov in blagovnih znamk, ki so naprodaj na AliExpressu, želimo pomagati tudi pri varnejšem nakupu. zato imamo razdelek z vajami, kjer boste brez skrbi našli najboljše nasvete in trike za nakup.

Pokazali vam bomo, kateri so najboljši načini plačila, kakšne načine pošiljanja uporabljajo prodajalci, kako pridobiti kupone za popust

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za prvi nakup..

In ti? Kaj menite o novem Xiaomi Air 2? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar