Glavni » google » Analizirali smo 5 najboljših gospodinjskih čistilcev ozona na AliExpressu

Analizirali smo 5 najboljših gospodinjskih čistilcev ozona na AliExpressu

AliExpress WW

Danes postaja vse lažje in lažje profesionalno čistiti doma. Ozon je molekula, ki vsebuje tri atome kisika, ima pa tudi odlične lastnosti, ko gre za razkuževanje zraka okoli nas, kot odstranjevalec vonja in se pogosto uporablja tudi za čiščenje vode. Vendar ga ni mogoče shraniti ali prevažati, zato je edina možnost uporabe ozonskega generatorja..

Številna profesionalna čistilna podjetja ga uporabljajo za odlične rezultate, zato ga, če ga želite uporabljati doma, ne da bi porabili veliko denarja, nadaljujete z branjem, saj bomo danes razložili, kako najti cenejše generatorje ozona (imenovane tudi ozonizatorji) v AliExpress, znana platforma za spletno prodajo kitajskega porekla.

Kaj je in kako uporabljati ozon za čiščenje doma

Ozon je plin, ki omogoča uničenje virusov, toksinov in bakterij, ki ustvarjajo neprijeten vonj in onesnažujejo zrak. Ker gre za plin, brez truda doseže vse dele prostora. V vodi ima enak učinek, pri čemer odstrani vonjave in okuse, ne da bi spremenil pH ali dodal klor. Za njegovo uporabo bomo preprosto potrebovali stroj za tvorbo ozona, ki pretvori kisik (O2) v ozon (O3).

Čeprav gre za vrsto razkužila, ki se uporablja v industrijskih okoljih in na velikih površinah, ga lahko uporabimo tudi doma, kjer je lahko zelo koristno za odstranjevanje neprijetnih vonjav, čiščenje zraka ali čiščenje vseh vrst površin z uporabo ozonirane vode, ki nadomešča kemičnih izdelkov, kar je idealno za ljudi, ki so občutljivi nanje.

Najboljših 5 ozonizatorjev (generatorjev ozona) na AliExpressu

Lastnosti ozona kot antiseptičnega čistilca niso mit, so dokazane in certificirane. Prej je bilo zelo težko najti majhne domače generatorje, danes pa zaradi napredka tehnologije obstajajo zelo kompaktni ozonizatorji z manj porabe električne energije. Čeprav jih je mogoče enostavno najti na AliExpressu s klikom tukaj, smo izbrali prvih 5 ob upoštevanju njihove zmogljivosti, kakovosti in porabe.

1. Kompakten generator ozona

Če boste ozonator občasno uporabljali, je najbolje, da kupite majhnega, kot je ta, ki ga vidite spodaj. Gre za zelo popoln model, v katerem lahko programiramo obratovalni cikel in delovni čas, tako da se lahko večkrat vklopi in odpravi ponavljajoče se vonjave. Deluje lahko od 0 do 30 minut in lahko programirate cikle od 1 do 12 ur. Porabi 7 W in ima izpust ozona 200 mg / h, učinkovit je v kopalnicah, kuhinjah ali majhnih spalnicah.

2. Poceni ozonator z velikim pretokom

Čeprav njegov videz ni najlepši, lahko ozonator, ki ga vidite spodaj, očisti zrak večjih prostorov zaradi velikega pretoka do 10 g / h in nizke cene. To je mogoče zaradi velikega izkoristka, s porabo energije 100 W. Je precej majhna, meri 146 x 56 x 80 mm in najboljša stvar je njena cena, saj jo s klikom najdete za manj kot 24 evrov tukaj.

3. Mini generator ozona

Prenosni generatorji ozona so zelo praktični za čiščenje zraka v majhnih prostorih ali njihovo uporabo v avtu, v službi ali v hladilniku. Ima zmogljivost odvoda zraka do 5 mg / h in zelo majhno porabo energije le 0,4 W. Lahko deluje do 15 ur neprekinjeno, zahvaljujoč bateriji, ki jo je mogoče enostavno napolniti prek vrat USB. Lahko deluje neprekinjeno, v 30-minutnih ciklih ali 8 ur z 10 minutami dela in 2 minutama počitka. Poiščite ga na tej povezavi.

4. Velik generator ozona s časovnikom

Če pa želite ozonator velike zmogljivosti, ki ga lahko enostavno uporabljate in se premikate iz ene sobe v drugo, je najbolje, da izberete takšnega, kot ga vidite spodaj, s trdno kovinsko škatlo in ročajem za premikanje. Je tih in učinkovit generator, s proizvodnjo do 10 g / h in porabo 110 W. Je nekoliko težji od prejšnjih, z 1,8 kg in velikostjo 200 x 180 x 150 mm. Najboljše je, da ima praktičen časovnik do 60 minut. Najdete ga s klikom tukaj.

5. Ozonski čistilec za vodo in zrak

Do zdaj smo vas naučili ozonskih čistilcev zraka, lahko pa tudi vodo očistite z ozonom, kar je zelo praktično za čiščenje sadja ali katere koli površine v našem domu, ne da bi morali uporabljati belilo. Najboljše, če vas zanima ozonator, ki ga lahko uporabljate v vodi, je, da kupite mešanega (lahko ga uporabite za vodo in zrak). Ta, ki jo vidite spodaj, je zelo praktičen, saj ima zaslon za programiranje. Ima pretok do 500 mg / h s porabo le 18 W in tehta le 1 Kg.

Kako najti ozonatorje s pošiljanjem iz Španije in druge trike za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite, so generatorji ozona AliExpress zelo praktični in obstaja veliko različnih modelov, zato lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Če zdaj živite v Španiji, lahko tudi hitrejše pošiljke izkoristite po zaslugi prodajalcev z nacionalnim skladiščem, ki vam bodo lahko ozonator poslali v rekordnem času. Najdete jih s klikom tukaj.

Če imate druge dvome ali vprašanja o nakupu na tej spletni prodajni platformi, imamo v našem blogu poleg analize najnovejših predstavitev in najboljših izdelkov tudi razdelek z vajami, kjer lahko najdete naše najboljše trike in nasvete za kupujte varno: katere načine plačila lahko uporabite, kako sledite svojim naročilom, kakšni so kuponi in popusti

...

In ti? Kaj menite o teh generatorjih ozona za čiščenje? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar