Glavni » alibaba-info » Analiziramo zunanje luči ali svetilke AliExpress

Analiziramo zunanje luči ali svetilke AliExpress

AliExpress WW

Kdor ima teraso, ima zaklad. In to je, da ne more vsakdo uživati ​​v majhnem zunanjem prostoru, kjer se lahko sprosti. Ne glede na to, ali imate balkon, teraso ali vrt, ga morate pravilno osvetliti in večji kot je, več denarja boste za to porabili. Zato vam bomo pokazali, kako najti poceni zunanje svetilke v AliExpressu..

Najboljše zunanje svetilke na AliExpressu

To spletno mesto slovi po tem, da ponuja kakovostne izdelke po razumnih cenah, zato je marsikdo že kupil svoje najcenejše zunanje svetilke na AliExpressu. In kot lahko vidite tukaj, je raznolikost zelo široka. Zato vam priporočamo, da nadaljujete z branjem, da vidite, katere svetilke potrebujete..

Zunanje stenske luči: klasična enostavna namestitev

To so na splošno najpogosteje uporabljene svetilke, saj jih je zelo enostavno namestiti, le svetlobna točka mora biti v vašem domu. Poleg tega lahko precej dobro osvetlijo srednje velik balkon. Najdete jih na tej povezavi.

Kot lahko vidite, so najbolj priljubljeni preprost slog, bel ali črn, ki je zelo eleganten v kateri koli zunanjosti. Imajo LED luči in so nepremočljivi, zato jih je mogoče uporabljati tako na balkonih kot na prostem..

Če ima vaš dom bolj rustikalen slog, se lahko odločite tudi za zunanjo svetilko v retro ali vintage stilu, ponavadi imajo več podrobnosti, danes pa jih je težko najti v številnih trgovinah, ki se odločajo le za moderne. Najdete jih tukaj.

Če pa je vaš dom sodoben in želite svoji zunanji razsvetljavi dati izviren pečat, boste v istem iskanju našli tudi nekaj zunanjih stenskih luči, ki jih navdihujejo vintage, vendar z zelo modernimi in elegantnimi zaključki. Odlično izgledajo z LED žarnicami z žarilno nitko, čeprav zagotavljajo manj svetlobe, in to je nekaj, kar je treba upoštevati.

Zunanje stropne svetilke: bolj enakomerna svetloba

Če želite močnejšo in enakomernejšo svetlobo, vam priporočamo, da uporabite te stropne svetilke, namenjene zunanji uporabi. Z vertikalno osvetlitvijo so kot nalašč za mize na prostem, saj so ograde morda nezadostne.

Lahko so okrogle ali pravokotne, najbolje prodajajo preproste, skorajda brez okrasja, a kot smo že povedali v AliExpressu, obstajajo svetilke za vse okuse, tako da če želite bolj elegantno stropno svetilko, jo lahko tudi najdete.

Vgradna razsvetljava: prefinjena svetloba

Če imate velik vrt, je lahko zunanja razsvetljava pomembna točka, da jo lahko uporabljate tudi ponoči. Poti ali stopnice morajo biti pravilno osvetljene, najbolj eleganten način za to pa so vgradne luči, v AliExpressu jih lahko preprosto najdete, tako da kliknete tukaj.

Namenjeni so vgradnji v steno ali tla in jih je treba postaviti glede na prostor. Bolj ko postavimo boljši pogled na teren, ki ga bomo imeli. Našli boste več velikosti in moči, izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu vrtu.

Namizne svetilke: kot nalašč za trenutek sprostitve

Če imate zunanji prostor, se boste po težkem delovnem dnevu zagotovo radi sprostili. Te svetilke so idealne za zagotavljanje prave svetlobe, ki jo potrebujete, da lahko nekaj berete, jeste ali pijete v slabi svetlobi. Na tej povezavi boste našli več modelov, večina z LED diodami in akumulatorji.

Zunanji venci: poseben pridih za vaš dom

Če želite svojemu vrtu ali balkonu dati še bolj poseben pečat, so lahko nekatere venci dobra izbira. Ustvarijo zelo intimno vzdušje, na voljo pa so tudi barvni venci, idealni za božič. Priporočamo, da si ogledate tukaj, saj so v AliExpressu lahko zelo poceni.

Travne svetilke - enostavno in brez namestitve

Vgradne luči so zelo lepe in izgledajo čudovito, potrebujejo pa tudi več časa za namestitev in morda nekaj dela, da jih vdolbijo. Če imate travo, se lahko odločite tudi za tovrstne luči, ki jih je enostavno pritrditi na tla, večina jih napolni sončna svetloba, zato vam tudi ne bo treba imeti nobene električne napeljave.

Sončne svetilke: prihranite denar in energijo

In če je na vašem vrtu čez dan veliko sonca in želite prihraniti denar, boste v AliExpressu našli veliko zunanjih svetilk, ki jih sončna energija napaja prek majhne plošče. Poleg tega ima večina majhen senzor gibanja, ki se aktivira med potekom. Najdete jih s klikom tukaj.

Najboljše trgovine z zunanjimi svetilkami v AliExpressu

Kot lahko vidite, je pri osvetlitvi balkona ali vrta z AliExpressom veliko možnosti. Najbolje je, da izberete svetilko, ki najbolj ustreza našemu domu, in si oglejte različne možnosti, če pa si želite ogledati trgovine, specializirane za to vrsto razsvetljave, vam spodaj pustimo najljubše:

  • Heevye Official Store - specializirano za zunanje stenske luči.
  • Trgovina Kenlux sunlightech - Idealno za iskanje vgradnih ali stenskih luči.
  • Annie Trading Co. Ltd - Imajo zelo lepe starinske stenske svetilke.
  • Uradna trgovina Bleufonce - Vse vrste zunanjih svetilk.
  • Trgovina MAIKAIXIN - Tu boste našli najbolje prodajane vgradne luči.
  • Uradna trgovina WELPUR - Najboljša trgovina z venci in LED trakovi.
  • Tovarna ALMGD - Kakovostne svetilke in venci za trate.
  • Goodland Direct Store - če iščete sončne luči, je to vaša trgovina.

Zdaj, ko veste, katere so najboljše zunanje svetilke, jih morate le izbrati in kupiti. Če pa ne veste, kako deluje to spletno mesto, lahko dvomite. Zato imamo v AlixBlogu poleg analiziranja najboljših izdelkov tudi razdelek z vajami, ki jih lahko kupujete na AliExpressu kot strokovnjak..

Naučili vas bomo, kateri so najboljši načini plačila, kako slediti vašim naročilom, kaj storiti, če imate težave z naročilom, kako dobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, vam pred začetkom nakupovanja priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer se boste naučili osnov..

In ti? Ste kupili zunanje luči na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar