Glavni » google » Analizirali smo poceni 16-bitne konzole AliExpress

Analizirali smo poceni 16-bitne konzole AliExpress

AliExpress WW

Če ste ljubitelj video iger, ste zagotovo sledili razvoju konzol in čeprav bomo za uporabo najbolj modnih iger potrebovali najnovejše konzole na trgu, kot sta PlayStation 4 ali Xbox, v zadnjih letih imamo spet videl, kako so retro igre vsem na ustih. Med njimi so najbolj znane stare konzole četrte generacije, imenovane tudi 16-bitne konzole (ta nomenklatura se nanaša na število bitov, s katerimi deluje vaš procesor).

Takrat so bile najbolj znane konzole super nintendo, mega pogon, neo geo, pc motor

...

Na trgu pa je na stotine različnih znamk in modelov. V naslednjem članku bomo govorili o poceni 16-bitnih konzolah, ki jih najdemo v AliExpressu, kar je zelo dobra alternativa, če želimo imeti prenosno konzolo s tisoč igrami in za zelo malo denarja..

Najboljše poceni 16-bitne konzole na AliExpressu

Obstaja veliko različnih modelov 16-bitnih konzol, vsaka ima značilnosti, zaradi katerih je boljša v primerjavi z ostalimi: nekateri imajo boljše tehnične lastnosti, drugi imajo boljšo barvno paleto ali prostornino čipov v kartušah, boljši katalog iger, hitrejši procesorji

...

Tisti, ki vam jih bomo povedali spodaj, imajo nedvomno skupno značilnost: njihova nizka cena, ki v primeru prenosnih konzol ne presega 20 evrov in 50 za namizne konzole. Če raje greste neposredno na iskanje, jih lahko najdete vse od tukaj.

Igralna konzola PXP3

Je ena najbolje prodajanih prenosnih 16-bitnih konzol na AliExpressu, saj združuje zelo poceni ceno in dobro kakovost, kot lahko vidite na tej povezavi. Vključuje do 300 različnih iger: Super Mario Bros, Mortal Kombat, Dragon Ball, Alex Kidd

...

Njegova baterija obljublja približno 6 ali 7 ur predvajanja brez premorov, čeprav mnogi uporabniki komentirajo, da se v resnici čas akumulatorja brez izklopa skrajša na 3 ali 4 ure. Vključuje zaščitno torbo, priključne kable in igralne karte.

Prenosna konzola Data Frog

Data Frog je blagovna znamka, specializirana za konzole in dodatke. Ta prenosna konzola po zaslugi svoje visokozmogljive konzole vodi po številu prodaj, je 16-bitna konzola s kartušo s 100 igro. Poleg tega vključuje režo za večjo zmogljivost z vključitvijo kartice SD, lahko pa jo tudi prek kabla povežete s televizijo. tukaj ga najdete za nekaj več kot 20 evrov.

16-bitna mini konzola

Ta namizna konzola v mini formatu ima 2 krmilnika in 167 iger. Z zaslonom se poveže prek AV-ja in je zelo enostaven za uporabo: ima samo en gumb za vklop in drugega za ponastavitev konzole. Kot je razvidno na tej povezavi, se prodaja za manj kot 20 evrov.

16-bitna namizna konzola s kakovostjo HD

Če imate 16-bitno konzolo, to še ne pomeni, da so igre slabe kakovosti, še posebej, če kupite to konzolo. Idealen je za tiste, ki iščejo visokokakovostno konzolo četrte generacije: vključuje izhod HDMI, kakovost HD, dva brezžična krmilnika in vložek vključuje do 25 iger. z njim se lahko brez težav igramo s kavča brez težav s kabli ali baterijo. Tu ga najdete za manj, kot si mislite.

16-bitna prenosna konzola za otroke

Ta prenosna konzola je idealna za otroke: je zelo poceni in vključuje do 260 klasičnih iger. Njegov zaslon doseže 2,5 palca (nekoliko manjši od prejšnjih), nadzor pa je zelo enostaven za razumevanje. Deluje na baterije in na tej povezavi ga najdete za nekaj več kot 10 evrov.

Namizna konzola Nintendo Nes

Preden smo že govorili o mini konzoli, je ta, ki vam jo pokažemo spodaj, zelo podobna, vendar je bolj podobna klasični Nintendo Nes zaradi svojih gumbov in gumbov. Vključuje 2 krmilnika in se lahko uporablja v Pal, NTSC in celo everdrive. Združljiv je z originalnimi 16-bitnimi kartušami Nintendo. Njegova cena, čeprav višja od prejšnje mini konzole, sploh ni draga, kot lahko vidite tukaj.

Prenosna igralna konzola tipa Nes

Ta igralna konzola ima tudi slog, zelo podoben Nintendo Nes, zahvaljujoč barvnim gumbom in sivi plastiki. Zaradi tega vintage zraka se je veliko kupcev odločilo za ta model. Vključuje zvočnike, AV-izhod, priključek za slušalke, litijevo baterijo in velik 4,3-palčni zaslon.

Kako vedeti, ali je prodajalec z enim klikom vreden zaupanja

Te konzole se prodajajo v številnih trgovinah AliExpress, toda kot vas vedno spomnimo, je pomembno, da izberete zaupanja vrednega prodajalca, ki ima dovolj izkušenj s prodajo. V AlixBlogu radi izdelujemo nakupovalne vodnike, kjer analiziramo izdelke in trgovine, ki se splačajo na AliExpressu, zato imamo razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete naše najboljše nasvete in trike za nakup na tej znani spletni strani kitajskega porekla. Če še nikoli niste kupili, priporočam, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu.

In ti? Ste že kupili katero od teh konzol v vintage slogu na AliExpressu? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar