Glavni » google » Analizirali smo grafični tablični računalnik Gaomon PD2200, ki je že v prodaji na AliExpressu

Analizirali smo grafični tablični računalnik Gaomon PD2200, ki je že v prodaji na AliExpressu

AliExpress WW

Že nekaj let znana znamka WaCom ni več edina, ki lahko ponuja kakovostne grafične tablice. Pojavile so se nekatere kitajske znamke, ki to zasenčijo, najbolj znane doslej so Huion, vendar obstaja nova znamka, ki uspeva z enim najnovejših modelov, Gaomon PD2200, ki ima enake lastnosti kot Wacom Cintaq 22 na tretjino svoje cene. Analizirali ga bomo in razložili, kako najti cenejšega na AliExpressu.

Grafična tablica Gaomon PD2200: največja doslej

Ta kitajska blagovna znamka je začela izdelovati grafične tablice leta 2011, pet let kasneje pa se je začela prodajati na mednarodni ravni. Danes so njegovi tablični računalniki postali svetovna referenca, zlasti z najnovejšimi grafičnimi tablicami z monitorji, zahvaljujoč odlični razmerju med ceno in kakovostjo, pravzaprav je Gaomon Pd2200 že uvrščen med najboljše tablične računalnike in ga lahko najdete v kliknite tukaj.

Na prvi pogled že vidimo eno najbolj izjemnih lastnosti tega tabličnega računalnika, in sicer velik 21,5-palčni zaslon z delovno površino 47,66 x 26,81 cm. Gre za zaslon IPS z ločljivostjo Full HD 1080p ali 5080 LPI, s 16,7 milijona barv (92% NTSC) in kontrastnim razmerjem 2000: 1.

Zahvaljujoč 178 ° vidnemu kotu in ± 60 ° delovnega kota roke lahko enostavno delamo v katerem koli položaju. Nad zaslonom bomo našli kaljeno steklo, ki je zaščiteno z zaščitno folijo AG antireflection.

Na levi strani je 8 tipk na dotik z neposrednim dostopom, ki so idealne za konfiguriranje bližnjic in udobnejše risanje. Na desni strani bomo imeli tudi 5 gumbov za vklop ali konfiguracijo zaslona. Na voljo je tudi s praktičnim stojalom, nastavljivim med 15 in 85 stopinjami, ter nedrsečo rokavico za bolj udobno delo..

Njegov svinčnik AP32 z 8192 stopnjami tlaka ima hitrost osveževanja 266 vrt / s, kar ga uvršča med najboljše svinčnike na trgu. Tako pisalo ponuja visoko stopnjo občutljivosti, hiter odziv in natančnost že z dotikom, njegova brezžična tehnologija se mu izogne ​​polnjenju. Poleg tega ima svinčnik 8 nadomestnih konic in držalo za svinčnik..

Gre za grafično tablico z zaslonom, vendar brez operacijskega sistema ali procesorja, zato jo bomo morali uporabljati povezano z računalnikom. Ni problema, ker je združljiv z operacijskim sistemom Windows 7 ali novejšim, Mac OS 10 ali novejšim in večino programov za risanje, kot so Photoshop, Illustrator, Gimp, Corel

...

Bodisi prek kabla HDMI ali USB. Gonilniki so nameščeni neposredno prek interneta.

Gaomon PD1561 in Gaomon PD1161: dva grafična zaslona z manjšimi zasloni

Zagon tega grafičnega tabličnega računalnika sta spremljala še dva modela z manjšimi zasloni. The Gaomon PD1561, ki ga najdete na tej povezavi, ima 15,6-palčni zaslon in njegove lastnosti so zelo zanimive: IPS zaslon kakovosti Full HD ali 5080 LPI, 16,7 milijona barv (71% NTSC), 10 gumbov po meri in zorni kot 178º. Vaše pisalo AP50 ima 8192 nivojev tlaka, odzivnost 266 pps in delovni kot ± 89 °.

V primeru Gaomon PD1161, ki ga najdete s klikom tukaj, gre za grafično tablico z 11,6-palčnim zaslonom, najmanjšo od vseh in zelo enostavno za prevoz. Ima enake lastnosti kot prejšnji model, vključno z digitalnim pisalom AP50. Zato je najboljša možnost, če želimo tablico, ki je enostavna za uporabo in kakovostna..

Kako kupiti te in druge grafične tablice Gaomon po najboljši ceni na AliExpressu

Kot lahko vidite na tej povezavi, obstaja veliko trgovin, ki prodajajo grafične tablice Gaomon v AliExpressu, toda eden najboljših načinov za varno in najugodnejšo nakup grafičnih tablic Gaomon je, da to storite v svoji uradni trgovini, kjer lahko dostopate do kliknite tukaj.

Njena uradna trgovina ima 3 leta izkušenj s prodajo prek te platforme, z 99,1% pozitivnimi glasovi in ​​je ena od "predstavljenih blagovnih znamk" na strani, zato običajno sodeluje pri promocijah AliExpress.

Poleg tega ima skladišča v Avstraliji, na Kitajskem, v Rusiji, ZDA, Braziliji in Franciji, tako da lahko, če ima naša država dogovor, kupimo tablični računalnik brez carinskih tveganj. V primeru Španije lahko brez skrbi kupujemo iz Francije in tablični računalnik prejmemo v rekordnem času.

Naš pogled na te grafične tablice Gaomon

Po analizi teh grafičnih tablic je razvidno, da gre za visokokakovostne tablične računalnike z vrhunskimi funkcijami, ki jih najdemo samo pri vrhunskih blagovnih znamkah. Za razliko od drugih blagovnih znamk je pri Gaomonu dobro, da so njihove cene zelo tesne: stanejo tretjino cene Wacoma, z neverjetno ugodnostjo glede na njihovo ceno.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

V AlixBlogu poleg analiziranja najboljših izdelkov in blagovnih znamk, ki se prodajajo prek AliExpressa in drugih kitajskih strani, radi pomagamo tudi pri varnem nakupu, zato imamo tudi razdelek z vadnicami, da lahko odgovorite na najpogostejša vprašanja..

Pojasnjujemo, kateri so najboljši načini plačila, kako slediti naročilom, ki ste jih že oddali, kaj storiti, če naročilo prispe narobe, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, imate v našem dokončnem priročniku za AliExpress povzetek vsega, kar morate vedeti za nakup iz nič, in vsega, kar morate upoštevati, da to storite varno.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar