Glavni » google » Analiziramo Xiaomi Mijia Laser 4k, najboljši projektor na AliExpressu

Analiziramo Xiaomi Mijia Laser 4k, najboljši projektor na AliExpressu

AliExpress WW

Zdaj imamo vedno več platform za večpredstavnostne vsebine in ogled najnovejših serij ali filmov je na dosegu gumba na daljinskem upravljalniku. Želimo si, da bi to lahko storili z najvišjo možno kakovostjo in če je to iz udobja našega kavča doma veliko bolje.

Danes ponujamo vrhunski projektor, s katerim lahko katero koli sobo spremenimo v najboljše kino. Zato bomo videli, kako ima ta projektor znane blagovne znamke Xiaomi impresivne lastnosti in kje ga lahko kupimo na AliExpressu po najboljši možni ceni..

Xiaomi Mijia laserski projektor 4k

Projekcija in svetilka

Ta ekipa že na prvi pogled izstopa glede na kateri koli projektor, ki ga imate v mislih. Z revolucionarno estetiko bomo videli, da na straneh nima nobene leče in takrat se vprašate, od kod prihaja slika?

Odgovor je, da ima lečo na vrhu opreme s tehnologijo, ki je skoraj edinstvena v svetu projektorjev. Zahvaljujoč temu ni več treba imeti projektorja za gledalcem in to lahko rečemo ena od njegovih glavnih prednosti.

Ta oprema leži tik pod zaslonom med 5 in 50 cm in sliko projicira skoraj navpično, kar omogoča projiciranje 150-palčne slike. To je popolna sprememba trenutnih projektorjev, vprašanja, kot so razdalja, stropni nosilci ali kako spraviti zvočnike ali kable na sprednjo stran sobe, so se končala s to rešitvijo..

Vir svetlobe projektorja ni LED-svetilka kot v skoraj vsej drugi opremi, nameščen je laserski svetlobni vir ALPD (Advanced Laser Phosphor Display)..

To pomeni, da ne uporablja plinske svetilke kot druge projekcijske rešitve, Xiaomi Mijia uporablja modri laserski svetlobni žarek, ki omogoča večjo dovodnost svetlobe, daljšo življenjsko dobo, manj onesnažuje in prispeva k obnovi natančnejše barve. Življenjska doba tega sistema je približno 25.000 ur, kar bi trajalo približno 3 leta, ne da bi ga izklopili.

Skupina deluje z naravno ločljivostjo 4k 3840 x 2160 slikovnih pik in svetlostjo 5000 lumnov. Kontrast je 3000: 1. Nekatere značilnosti, zaradi katerih je na vrhu ponudbe.

Procesor in operacijski sistem

Poleg tega ni le projektor, saj ima notranji računalnik s 4-jedrnim 1,8 GHz procesorjem T968 Cortex-A53, 2 GB DDR3 RAM-a in notranjo zmogljivostjo 16 GB. Z operacijskim sistemom MIUI TV je združljiv z Androidom od različice 6.0 do višjih različic.

Iz vrat USB 3.0 ali prek brezžične povezave lahko predvajate video datoteke v formatih MPEG-1/2/4, H.263, H.264, H.265, AVI itd. Fotografije v formatih JPEG, BMP, GIF, PNG in TIF. Tudi zvočne datoteke v oblikah MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, AAC in Dolby Digital Plus M4A. Teren, ki se ničesar ne upira.

Zvočni sistem

Zvočna oprema, na katero je nameščen projektor, je kakovost zvoka DOLBY z dvema polnozvočnimi visokofrekvenčnimi zvočniki in dvema visokofrekvenčnima zvočnikoma ali Twettersoma.

Lahko rečemo, da je zvočna oprema najboljša, kar smo preizkusili v projektorju in da imamo v 30 kvadratnih metrov veliki sobi več kot dovolj opreme, ki jo nosi.

Edini vidik, ki bi ga lahko izboljšali, bi bili posnetki, a ker ima oprema komaj zvočno ploščo, je to nemogoče..

Podjetju Xiaomi lahko čestitamo za to izvrstno delo. Opaziti je, da so zelo močno stavili, da je imela ekipa najboljši možni zvok, poleg tega pa so vključili tudi digitalni avdio izhod v primeru, da se odločimo razširiti njegove prednosti.

Povezljivost in ukaz

Kako komentiramo v celotnem članku, kaže, da so v ta izdelek vložili čas in ljubezen, povezljivost pa ni njegova šibka točka.

Pri fizičnih povezavah imamo 3 vrata HDMI 2.0, od katerih ima le eno ARC povratni avdio kanal (tretji posebej). Povezava S / PDIF digitalni avdio izhod, odlično dopolnilo za izboljšanje našega zvoka.

Povezava RJ-45 v primeru, da projektor povežemo s kablom, da imamo še boljšo internetno povezavo in si lahko ogledamo vsebino v spletu ali brskamo po internetu. En 3,5-milimetrski avdio izhod za priključitev na zvočnike, ki nimajo priključka S / PDIF in AV ali kompozitni video vhod, če bomo morali uporabiti neke vrste adapterjev za staro strojno opremo.

Vrata USB, ki jih ima, so 3.0 in tam bomo morali povezati naš pogon Pen ali trdi disk, da bomo lahko z njega predvajali njegovo vsebino.

Pri brezžičnih povezavah projektor deluje z Bluetoothom 4.0 in anteno Wi-Fi 802.11ac. Tako na ta način ne boste prisiljeni, da boste odvisni od povezave RJ45 za predvajanje spletnih vsebin v 4k. Kadar koli lahko uporabite signal 5 GHz vašega Wi-Fi-ja.

Nadzor, ki ga prinaša Xiaomi Mijia Laser, je majhen, vendar z vokalnimi funkcijami nadzora z vgrajenim mikrofonom. Je enostaven za uporabo, zelo intuitiven in praktičen za uporabo vseh funkcij.

Mere, hrup in poraba

Povedati moramo, da ta projektor ni žepne velikosti in ga ne smete nositi vsak teden v potovalnem kovčku. Toda s svojimi prednostmi se zdi, da jih doma in v pisarni ne pretiravamo po velikosti in teži..

S težo 7 kilogramov in dimenzijami 41 centimetrov širine, dolžine 29 centimetrov in višine 8,8 centimetra. Razumemo, zakaj pravimo, da ga ni treba premikati vsak dan. A ker imajo estetiko zelo čistih linij, na pohištvu ni nič slabega.

Hrup v projektorjih je ponavadi težava, v tem primeru pri laserski tehnologiji, saj ne zahteva toliko hlajenja, ustvari hrup 32 dB pri temperaturi okolice 25 ° C. Hrup več kot sprejemljiv in veliko nižji od hrupa drugih projektorjev.

Največja poraba električne energije je 250 vatov z energijsko stopnjo razreda C. To je ena redkih stvari, ki jo lahko zahtevamo izboljšave, vendar imajo pri tej vrsti strojev skoraj vsi veliko porabo..

Kje ga kupiti

V AliExpressu smo v številnih trgovinah našli Xiaomi Mijia Laser 4k z dostavo iz Kitajske ali Španije. Cena se bistveno razlikuje glede na to, kje je kupljena. Na tej povezavi jo imate s hitro dostavo iz Španije in njeno dveletno garancijo za manj kot 1.900 EUR.

Na tej drugi povezavi boste našli več trgovin, ki jo prodajajo s Kitajske. Če dobro iščete, smo si jo ogledali do 1050 EUR.

Priporočamo, da je to najboljša možnost, če želite odličen projektor z najsodobnejšo tehnologijo in možnostjo, da ga imate pred sobo. Upajmo, da vam bodo te informacije pomagale pri odločitvi.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar