Glavni » google » Analiziramo ročni sesalnik Xiaomi Roidmi F8, ki je na voljo na AliExpressu

Analiziramo ročni sesalnik Xiaomi Roidmi F8, ki je na voljo na AliExpressu

AliExpress WW

V zadnjih letih so se v modo vrnili ročni sesalniki. In vedno bolj enostavno je najti močne in poceni ročne sesalnike, zaradi katerih pozabimo na klasični veliki in težki sesalnik s sanmi. Najbolj znan je ročni sesalnik Dyson, vendar se novi sesalnik Xiaomi Roidmi obljublja, da mu bo konkuriral. Analizirajmo ga, da vidimo, kaj nam ponuja ta vsestranski sesalnik in kako ga najti ceneje na AliExpressu.

Xiaomi Roidmi F8: najboljši ročni sesalnik Xiaomi

Xiaomi nas je vedno presenetil s ponudbo najboljše kakovosti po neverjetno nizki ceni. Dober primer so njihovi robotski sesalniki, ki so uspeli postati najboljša alternativa iRobot Roomba. In čeprav so nam olajšali življenje, so ročni sesalniki bistvenega pomena, saj so zelo vsestranski in lahko dosežejo kateri koli kotiček: stropi, pohištvo, oblazinjenje

...

Za ročni sesalnik Xiaomi Roidmi F8 Storm je značilno, da ima minimalistična oblika in kompaktna velikost, kot nalašč za enostavno shranjevanje. Zahvaljujoč proizvodnim materialom, predvsem plastiki in aluminiju, se soočamo z njimi dokaj lahek (le 2,5 kg teže) in robusten sesalnik.

Toda po njegovi zaslugi 415 W digitalni motor s 18.500 Pa sesanjem in hitrostjo 100.000 vrt / min postane močan sesalnik, ki lahko vpije do 1.100 litrov zraka na minuto. Tudi za izboljšanje te moči, glave imajo vgrajene motorje pri 3.500 vrt / min, morate imeti v ročnem sesalniku, da ujamete tudi najmanjši prah.

The glavna glava vključuje dve zamenljivi ščetki: eno iz ogljikovih vlaken, idealno za čiščenje preprog, tal in preprog z intenzivnejšo uporabo, in drugo iz najlonskih vlaken za občutljiva tla in parket, ki učinkovito ujame umazanijo. Ima tudi vgrajeno senzor, ki aktivira sprednje LED ko glava vstopi v temna območja.

Majhna glava je namenjena čiščenju oblazinjenja in vzmetnic. Kaj je več prinesite različne dodatke: toga podaljševalna cev, prilagodljiva podaljševalna cev, večnamenska krtača in kotna glava za enostavno doseganje vseh vogalov. Da boste lahko vedno imeli svoj sesalnik pri roki, je sesalnik opremljen z magnetnim stenskim nosilcem.

Njegov glavni del je sestavljen iz rezervoarja, motorja, ročaja, gumba za vklop, gumba za vklop turbo načina in nabora lučk, ki označujejo stanje baterije, napolnjenost, povezavo z našim pametnim telefonom ali stopnjo uporabe. polog. V 0,4-litrski rezervoar s prostornino bomo našli 4-stopenjski HEPA filter ki obljublja filtriranje do 99% alergenov in nečistoč.

Sesalnik Xiaomi Roidmi F8 Storm vključuje a 2.500 mAh baterija velike kapacitete, ki zagotavlja 55 minut avtonomije v običajnem načinu in pri polni moči zmanjša na 10 minut. Xiaomi izračuna, da je sposoben sesati do 350 kvadratnih metrov na polnjenje. Kako bi lahko bilo drugače, ta sesalnik je lahko pod nadzorom aplikacije Roidmi Cleaner, kjer ga lahko konfiguriramo in si ogledamo statistiko zadnjih uporab: sesalna površina, stanje baterije ali filtra

...

Kako kupiti najcenejši sesalnik Xiaomi Roidmi F8 Storm v AliExpressu (tudi iz Španije)

Kot lahko vidite, je ta ročni sesalnik Xiaomi ena najboljših poceni alternativ vrhunskim sesalnikom, kot je Dyson, predvsem pa ga lahko dobimo ceneje v spletnih trgovinah, kot je AliExpress, kjer lahko izkoristimo začasne ponudbe in kuponi za popust, da dobite boljšo ceno. Trenutno lahko Xiaomi Roidmi F8 poiščete za manj kot 250 evrov s klikom tukaj. Poleg tega, če živite v Španiji, jo lahko dobite z nacionalnim prevozom v manj kot 5 delovnih dneh in brez carinskih tveganj pri teh prodajalcih s skladiščem na vašem ozemlju in za enako ceno.

Xiaomi Roidmi F8 Storm vs Dyson v8: kakšne so njihove razlike

Cilj te kitajske blagovne znamke je postaviti svoje izdelke kot ekonomsko in kakovostno alternativo dragim in ekskluzivnim izdelkom drugih blagovnih znamk, v tem primeru govorimo o brezžičnem sesalniku Dyson V8. Na papirju, ročni sesalnik Xiaomi Roidmi F8 Storm je zelo podoben svojemu tekmecu. Xiaomijev motor doseže 100.000 vrt / min, medtem ko ima Dyson V8 110.000 vrt / min. Moč sesanja je pri obeh enaka (115 vatov sesanja), kar zadeva avtonomijo, Roidmi F8 Storm v primerjavi z Dysonovimi 40 presega konkurenco z do 55 minutami.

V primerjavi z Dysonom V10 najdemo majhne razlike, vendar v obeh primerih, razlika v ceni med Dysonom in Xiaomi dovolj velik razlog, da se tehtnica prevrne k eni najbolj priljubljenih kitajskih blagovnih znamk na mednarodni ravni.

Xiaomi Roidmi F8E in drugi ročni sesalniki Xiaomi

Ta ročni sesalnik ni edini, ki ga ima priljubljena kitajska znamka. Sesalnik F8 Storm je eden najmočnejših in zato mu je uspelo zasenčiti znamko Dyson. Toda med drugimi možnostmi tega močnega ročnega sesalnika najdemo zelo zanimive modele.

Najbolj priljubljen je Xiaomi Roidmi F8E, cenejša različica modela Storm z 80.000 vrtljaji na minuto, 17.000 Pa sesanja in 80W moči, ki ponuja do 40 minut avtonomije. Kot lahko vidite, ima malo manj avtonomije in moči, vendar tehta le 1,3 Kg in stane približno 100 evrov manj kot njegova starejša sestra, kot lahko vidite tukaj.

Eden tistih, ki nas je najbolj presenetil, je Dreame V9 ročni sesalnik, katerega značilnosti so po moči zelo podobne (20.000 Pa sesanja, digitalni motor s 100.000 vrt / min in 120W moči) z multiciklonsko tehnologijo in 5-stopenjskim filtrom. Z do 60 minut avtonomije je mogoče, da bo ta novi ročni sesalnik postal priljubljen v prihodnjih mesecih, čeprav je trenutno osredotočen na azijski trg.

Zadnja, ki je prišla na trg, je Ročni sesalnik Mijia, praktično enak Xiaomi F8 Storm, v nekaterih značilnostih celo boljši: 350 W, 100.000 vrt / min in 23.000 Pa digitalni motor, vendar z le 30 minutami avtonomije. Čeprav je, kot lahko vidite tukaj, nekoliko cenejši od F8 Storm, še vedno ni tako priljubljen kot njegov predhodnik.

Na kratko: naše mnenje o ročnem sesalniku Xiaomi Roidmi F8 Storm

Po analizi značilnosti tega ročnega sesalnika in ogledu vseh njegovih alternativ (tako blagovne znamke Dyson kot tudi tistih iz Xiaomi) menimo, da je ročni sesalnik Xiaomi Roidmi F8 ena izmed najboljših možnosti glede na ceno. Stane skoraj polovico cenejšega kot Dyson v8 z zelo malo razlikami in kako enostavno ga najdete z nacionalnim prevozom iz Španije prek AliExpressa, ni razloga, da ne bi dobili enega najboljših poceni ročnih sesalnikov na trgu..

Če imate vprašanja o tem, kako deluje ta spletna prodajna platforma, vas vabimo, da pregledate razdelek z vadnicami našega spletnega dnevnika, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za varen nakup in prihranek denarja za nakupe. Začnete lahko z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, v katerem razložimo, kaj je ta znana prodajna stran in kako deluje, ter vse, kar morate vedeti, preden začnete kupovati..

In ti? Kaj menite o najbolje prodajanem ročnem sesalniku Xiaomi? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami pri nakupu na AliExpressu

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar