Glavni » google » Analiza kuhinjskega robota Cecotec Mambo, ki je na voljo v AliExpress Plaza

Analiza kuhinjskega robota Cecotec Mambo, ki je na voljo v AliExpress Plaza

AliExpress WW

Do pred nekaj leti je imel kuhinjski robot le malo dosega, saj je bilo slavnemu robotu thermomix le malo alternativ. Na srečo si vedno več znamk upa predstaviti lastne poceni kuhinjske stroje. Zagotovo poznate prednosti kuhinjskega robota: olajšajo vam življenje, saj lahko kuhate skoraj s čarovnijo. Danes se bomo o vas pogovorili Kuhinjski robot Mambo Cecotec, ki zaradi svojih lastnosti in cene uspeva po vsem svetu. Analizirali bomo njegove značilnosti in kako najti cenejšega v AliExpress Plaza s pošiljanjem iz Španije.

Mambo de Cecotec: značilnosti in mnenje

Cecotec je evropska blagovna znamka, ki je postala priljubljena zaradi poceni visokokakovostnih aparatov. Čeprav je njen najbolje prodajani izdelek robotski sesalnik Conga, ima ta znamka še veliko drugih aparatov, ki jih je vredno poznati in o katerih smo govorili na našem blogu. Prvi kuhinjski robot je bil Cecomix Plus, vendar so novi roboti Mambo podjetja Cecotec revolucionirali trg.

Ta kuhinjski robot vključuje 23 funkcij, ki omogočajo zamenjavo do 11 naprav: mletje, sekljanje, mletje, naribanje, stepanje, montiranje, emulgiranje, mešanje, kuhanje na pari, konfit, gnetenje fermenta

...

Vse jih je mogoče enostavno in intuitivno izbrati prek zaslona na dotik. Izbiramo lahko med 10 hitrostmi, nastavimo čas do 12 ur in nastavimo temperaturo med 37 in 120 ºC.

Ena najpomembnejših stvari pri nakupu kuhinjskega robota je njegova notranja tehnologija, saj je šibka točka mnogih robotov. V primeru robota mambo najdemo a dvojni zobniški motor ki omogoča delo pri visokih in nizkih vrtljajih brez poškodb motorja. To nam zagotavlja odporen stroj z dobrimi zmogljivostmi, ki bo trajal več let..

Med njegovimi dodatki bomo poleg klasičnih jeklenih rezil našli tudi nekaj praktičnih metuljčke ki vam omogočajo mešanje hrane z zrakom, zato so idealne za stepanje smetane ali beljakov, zato, če ste ljubitelj peciva, vam bo ta dodatek všeč.

Toda zahvaljujoč svoji ekskluzivi Žlica MamboMix Gnetemo lahko, ne da bi rezali testo, zaradi česar je bolj homogeno. Ta žlica vam omogoča tudi posnemanje gibanja tradicionalne žlice, zato jo lahko uporabljate za mešanje hrane, ne da bi jo rezali, s čimer dosežete bolj intenzivne okuse..

Njegov 3,3-litrski vrč je ena največjih prostornin s tržnice, tako da lahko kuhate za vso družino. Vrč vključuje varnostni sistem, ki preprečuje zagon robota, če pokrov ni bil zaprt. Na ta kozarec lahko dodamo njegov dvostopenjski soparnik, ki vam omogoča kuhanje do 3 živil hkrati (eno v kozarcu in dve v soparniku).

Skratka: ali se splača kupiti Cecotecovo Mambo?

Med vsemi kuhinjskimi roboti se zdi Cecotec Mambo odlična možnost. Ima vrč velike zmogljivosti (celo večji od Thermomixa), lahko kuha brez obračanja rezil, njegov inteligentni sistem za nadzor temperature preprečuje lepljenje hrane in omogoča kuhanje "na majhnem ognju", da doseže tradicionalne recepte za okus. Čeprav pogrešamo lestvico, vgrajeno v sloviti Thermomix, razlika v ceni to več kot upravičuje.

Ob upoštevanju vsega tega in cene konkurence (Thermomix, Monsieur Cusine ali Taurus MyCook), Brez dvoma je kuhinjski robot Cecotec Mambo eden najboljših zaradi svoje kakovosti in nizke cene, saj stane približno petkrat manj kot Thermomix in ga je veliko lažje kupiti kot Monsieur Cusine.

Kako najti najcenejši kuhalnik Mambo v AliExpressu

Za nekaj tabel se je Cecotec odločil za španski trg z močno tržno kampanjo. Za povečanje prodaje je Cecotec odprl uradno trgovino v AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Najboljše je, da lahko skoraj vedno najdemo kuhinjskega robota Mambo za 199 evrov in včasih dajo posebne ponudbe, ki jih poganja AliExpress, zato se splača kupiti prek te platforme, saj lahko uporabimo tudi kupone za popust, če ga imamo. Kot boste videli na tej povezavi, najdete Mambo Cecotec Black in tudi Mambo Cecotec Silver. Njegove značilnosti so enake, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč.

Nakup v AliExpress Plaza je eden najboljših načinov nakupa v AliExpress iz Španije. Ta nova platforma je bila v celoti zasnovana za španski trg, z mednarodno znanimi blagovnimi znamkami, lokalnimi prodajalci, 3-dnevno dostavo, brez carinskih dajatev in 2-letno garancijo. Če želite izvedeti več, priporočamo, da obiščete naš vodnik po AliExpress Plaza, kjer vam razložimo, kako deluje. Če želite več nasvetov in trikov, ne oklevajte in se ustavite pri naših vadnicah. v katerem razlagamo, kako varno kupiti in prihraniti denar pri nakupu na tej spletni strani.

In ti? Kaj menite o tem novem kuhinjskem robotu podjetja Cecotec? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar