Glavni » alibaba-info » Amazfit prvič nastopa v svetu brezžičnih slušalk

Amazfit prvič nastopa v svetu brezžičnih slušalk

AliExpress WW

Že dolgo blagovna znamka Amazfit postaja ena glavnih referenc v svetu mobilnih telefonov in pametnih ur. Toda od kod prihaja? in kdo je za njo?.

Podjetje Huami Technology je Xiaomijev ponudnik nosljive tehnologije in ekskluzivni proizvajalec Mi Banda. Od septembra 2015 je Huami Technology začel prodajati pametne izdelke z blagovno znamko "Amazfit ", ki niso izdelani ali zasnovani za Xiaomi ali zadovoljujejo njegov trg srednjega in visokega razreda..

Na sejmu CES 2020 v Las Vegasu si je podjetje na svojem načrtu postavilo nov cilj, s katerim želi osvojiti trg brezžičnih slušalk. Ta vrsta izdelkov je vedno bolj pogosta in ena izmed nosljivi z večjim povpraševanjem.

Ker je najboljši način, da dosežete največje število strank, ponuditi raznolikost, podjetje debitira z dvema slušalkama, osredotočenima na zelo različne uporabnike. The ZenBuds so namenjeni počitku in PowerBuds za ukvarjanje s športom. Obema je skupno, da sta shranjena v kompaktni polnilni omarici, da sta popolnoma brezžična in da imata nadzorna senzorja.

Amazfit PowerBuds: brezžične slušalke za šport in še veliko več

S trgom, nasičenim s številnimi slušalkami z različnimi cenami, materiali in lastnostmi, se je Amazfit zavezal, da bo svoje izdelke osredotočil na izvajanje nekaterih dejavnosti, poleg tega pa bo poiskal kakovostni zvok in zmogljivosti, česar je trenutno zelo malo..

PowerBuds so slušalke, namenjene vadbi športa, saj so odporne na prah in vodo (certifikat IP55).

Narejen je iz polikarbonata in silikona, prodaja se v treh različnih barvah, črno-rdeči, belo-rdeči in belo-apneni..

Imajo težo 6 gramov na slušalko, vključno z magnetnim kavljem, ki ga lahko prilagodimo, da izboljšamo njegovo podporo v športni praksi in preprečimo izgubo, čeprav je njegova uporaba znotraj ušes dobra, oprijem pa tudi brez kljukic..

Avtonomija za več maratonov

Baterija v škatli je 450 mAh in 55 mAh v vsaki slušalki. To nam daje avtonomijo 8 ur in lahko dosežemo do 24 ur, če v škatlo štejemo dodatno baterijo.

Imajo tudi sistem hitrega polnjenja, s katerim lahko v samo 15 minutah polnjenja dobite do 3 ure avtonomije. Polnjenje poteka neposredno v škatli s priključkom tipa USB-C.

Brezžične slušalke s spremljanjem srčnega utripa

Prava novost v teh slušalkah je, da z vgrajenimi senzorji PPG natančno spremljajo vaš srčni utrip med vadbo. Ko frekvenca preseže prednastavljeno vrednost, bomo prejeli tudi glasovni poziv..

Zmanjšanje hrupa

Slušalke imajo profesionalni, poglobljen in dinamičen športni zvočni sistem. In s tehnologijo za zmanjševanje šuma ENC bo zvok s tem prispeval jasno in brez zunanjih motenj v okolju..

Združljiv z glasovnimi pomočniki

Vgrajeni mikrofoni nam omogočajo klicanje in so združljivi z najpogostejšimi glasovnimi pomočniki, kot so Siri, Google Assistant in XiaoAI.

Ker je izdelek popolnoma nov, bo njegova cena po trenutnem tečaju med 90 in 100 evri oziroma približno enakih približno 100 do 120 dolarjev. Še vedno ne vemo, kdaj bodo prečkali azijske meje, vendar upamo, da ne bo trajalo dolgo, da bodo na voljo vsem uporabnikom.

ZenBuds najboljši način za počitek

Te slušalke imajo povsem drugačen namen kot PowerBuds; če nekatere niso namenjene naši fizični aktivnosti, so ZenBuds zasnovani posebej za pavzo, sprostitev in izboljšanje spanja.

Obljubljajo odlično udobje s težo na slušalko le 1,78 grama in odlično izolacijo od zunanjega hrupa.

Ta izolacija je zasnovana tako, da zvok, ki se lahko predvaja pri ljudeh, ki nas lahko obkrožajo, ne moti, na primer v letalih, javnem prevozu ali v sami postelji..

Kako vemo, ali dobro spimo?

Vsak dan se bolj zavedamo optimizacije kakovosti našega počitka in da vemo, ali delamo prav, ZenBuds opremi senzorje, ki spremljajo spanje, srčni utrip in celo zaznajo v položaju, v katerem počivamo..

Druga funkcija, ki jo zagotavljajo, je vrsta zvokov, ki povzročajo sprostitev in tako spodbujajo globlji spanec. Ker bi bilo to med spanjem moteče, bo sistem s senzorji deaktiviral med počitkom, vendar bo še naprej spremljal vse ostale podatke.

Ena najbolj invazivnih in motečih situacij med počitkom je nenadno prebujanje ob zvoku budilke. S slušalkami lahko konfiguriramo osebni alarm, tako da uporabnika malo po malo prebudi.

Kolikokrat ga lahko uporabimo, ne da bi jih polnili

Po navedbah Amazfita imajo avtonomijo 8 ur neprekinjenega predvajanja in lahko podaljšajo do 56 ur, če uporabimo polnilno ohišje.

Če ga uporabljamo za spremljanje spanja, se trajanje poveča na 12 ur z vključenim 3-urnim predvajanjem glasbe.

Z ZenBudsom se zgodi enako kot z njegovimi sestrskimi slušalkami, še vedno ne vemo, kdaj bodo prispeli ali kakšno ceno bodo imeli. Takoj ko bodo znane, bomo posodobili podatke, tako da jih boste lahko dobili iz AliExpressa.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar