Glavni » amazon » Alternative Parallel Space za dvojno uporabo in dvakratno uporabo WhatsAppa in drugih socialnih omrežij

Alternative Parallel Space za dvojno uporabo in dvakratno uporabo WhatsAppa in drugih socialnih omrežij

AliExpress WW

Če imate več kot en račun za družabna omrežja, mora biti težko obvladate oba iz ene naprave, popolnoma razumem, ker se mi je zgodilo isto.

A vse se je spremenilo, ko sem odkril Parallel Space, to je aplikacija, s katero lahko nadomeščate in imate na istem mobilnem telefonu odprta dva socialna računa, pa naj gre za WhatsApp, Facebook, Snapchat in druge. Najboljše od vsega je, da to lahko storite s tem samo en dotik.

Danes je normalno, da imajo nekateri več kot dva računa za družabna omrežja, ali imate dva profila v Facebooku, Instagramu ali imate celo dve različni kartici SIM za dva računa WhatsApp.

Čeprav jih mnogi ljudje, ki imajo oba računa, uporabljajo ločeno, na primer enega do službene in druge osebne, nekoliko dolgočasno je, da se moramo odjaviti in odpreti nov račun.

Toda ne skrbite, da danes obstaja več možnosti, tako da imate v napravi odprte račune, ki si jih želite odpreti, in si prihranite korak zapiranja in spreminjanja seje. Tukaj vam bomo pustili nekaj alternative v vašo korist.

Če pa te aplikacije ne morete imeti ali pa vam njen sistem ni zelo všeč, lahko najdete nekaj alternativ, ki so dokaj dobre. Nato boste videli Podobne aplikacije kot Parallel Space ki jo lahko prenesete brezplačno in brez težav.

Kazalo ()

  2Računi

  Ta aplikacija je bila razvita posebej za dostop do dveh računov obeh družbenih omrežij in igre ali neposredna sporočila. Funkcija, ki jo opravlja, je enaka funkciji Parallel Space, tako da boste lahko brez težav dostopali do obeh računov, med drugim do WhatsApp in Facebooka..

  Vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb, da lahko to storite zamenjati račune brez potrebe po zapiranju in prijavi. Če ga želite imeti na svojem mobilnem telefonu, ga preprosto morate imeti .

  Več računov

  Je tudi aplikacija, podobna Parallel Space, z njo boste lahko v telefonu odprli več računov, ne da bi morali zapirati druge. Najboljše od vsega je, da lahko uporabite aplikacijo ne da bi to opazili vaši prijatelji, je enostaven za uporabo in deluje zelo dobro kot dual sim telefoni. Če razmišljate o prenosu, lahko to storite

  2 vrstici za Whatsapp

  V tem primeru vam bo aplikacija omogočila uporabo dveh računov v mobilnem telefonu, vendar potrebovali boste root dovoljenja da boste to lahko storili, vendar ne skrbite, ker tukaj lahko najdete vadnico o najboljšem načinu izkoreninjenja Androida.

  Vedno hrani zgodovino in podatke, tako da ne boste izgubili ničesar. Tudi če želite varnost, lahko postavite vzorec zaklepanja in na ta način nihče ne bo vstopil, tako da, če vam je všeč ta alternativa, lahko obiščete trgovino Play in jo preprosto prenesete.

  Aplikacija Cloner

  S to aplikacijo boste lahko ustvarili klone aplikacij, ki jih imate na svojem mobilnem telefonu, da boste lahko uporabljali več računov, ne da bi morali zapirati in odpirati račune. Čeprav je najboljše to, da lahko odpreti na stotine omrežij, ne samo dve.

  To je dobra aplikacija, ki jo imate, zagotavljam vam, da vas bo očarala, tako da, če želite, lahko takoj prenesete App Cloner. Če želite in ste prodajalec, lahko poleg tega spremenite barvo in ime aplikacije, ki ste jo klonirali. dal geslo tako da nihče ne more vstopiti.

  In čeprav vam tokrat predstavljamo vas nekaj alternativ, Omeniti velja na enak način prednosti vzporednega tempa.

  Najboljše prednosti vzporednega prostora

  Parallel Space je aplikacija, ki je dobro narejena, pri tem pa upošteva preprostost in zmogljivost. Vzporedni prostor to počne zelo dobro. Lahko kloniraj katero koli aplikacijo želite uporabiti.

  • Namestitev Zasebno: Prenesite aplikacijo ali igro iz Googla Play, vendar ko je odstranjena in ostane samo v vzporednem prostoru.
  • Klonirana različica se posodobi, ko se posodobi aplikacija original.
  • Omogočite / onemogočite obvestila o aplikacijah klonirano.
  • Način visoke hitrosti za pospeševanje vzporednega prostora in zmanjšanje porabe energije bobni za igre.
  • Zaščitite z PIN ali odtis.
  • Vodja nalog in vodja shranjevanje integrirano.

  Spoznajte Parallel Space Lite

  Lahka različica vam omogoča kloniranje katere koli vrste aplikacije ali igre, nameščene kot običajna različica, le to ne vključuje zasebne namestitve in prilagajanje tem. V nasprotnem primeru ima enake zgoraj omenjene funkcije. Ali ste lahko v svoji napravi enostavno odprli več računov??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar