Glavni » google » Brezžični prostorski zvočniki

Brezžični prostorski zvočniki

AliExpress WW

Do zdaj so bile slušalke najboljši način za kakovostno poslušanje glasbe in ne da bi motile okolico. Prednost imajo prostorski zvok, nad ušesi pa so tisti, ki bolje zbirajo hrup. Toda novi vratni zvočniki so zelo zanimiva novost za kakovost prostorskega zvoka in ena najboljših možnosti je že na prodaj na AliExpressu.

To so zvočniki, ki so nameščeni neposredno na vaš vrat. Kakšno korist imamo od teh zvočnikov? Jasno je, da jih ni dobro nositi v pisarni, telovadnici ali med sprehodom po mestu, saj je vsekakor zvočnik okoli vratu.

Zvočniki za vrat: dobra alternativa slušalkam za ASMR na AliExpressu

Ko pa smo doma, si velikokrat želimo sproščeno poslušati glasbo, ne da bi pri tem izgubili povezavo z okoljem. V tem času postanejo zvočniki na vratu odlična možnost. Še posebej ljubitelji ASMR zvokov, tistih sproščujočih videoposnetkov, ki nam omogočajo enostavno prekinitev povezave.

In to je, da je za popolno uživanje v občutkih, ki jih povzroča ASMR, priporočljivo uporabljati slušalke, da zajamete vse zvoke in jih uživate, vendar so slušalke neprijetne. Si predstavljate, da bi uživali v svojih najljubših videoposnetkih ASMR, ne da bi vas skrbele slušalke??

Kakovostni zvočniki za vrat omogočajo uživanje v neverjetnem prostorskem zvoku in so zelo udobni. Na trgu sta dva visokokakovostna modela: Bose Soundwear in JBL Soundgear. O slednjem se bomo pogovorili spodaj.

JBL Soundgear: Impresivni Binaural 3D zvok

Znana blagovna znamka JBL, ki slovi po svoji kakovosti zvoka, ima visoko kakovostne brezžične zvočnike za vrat. Klican JBL SOUNDGEAR in so nov način za doživetje zvoka kot še nikoli doslej. So kombinacija slušalk in prenosnih zvočnikov, ki jih najdete s klikom tukaj.

Postavljen je okoli vratu. Zahvaljujoč majhni teži, Pri samo 370 gramih lahko enostavno pozabimo, da ga nosimo. Njegova dva 3W zvočnika (skupaj s 6W) sta usmerjena proti ušesom in ustvarjata kakovosten 3D binavralni zvok. Povezuje jih ergonomska struktura z gladkim zaključkom, na zgornjem delu pa je tkanina.

Ima Štirinožni gonilniki in ojačevalniki nizkih tonov ustvarijo območje prostorskega zvoka okoli sebe ne da bi izgubili zaznavanje okolice. Kakovost zvoka tega zvočnika na vratu je impresivna in morda je to tisto, kar najbolj privlači in preseneča, saj je občutek takšen, kot da bi nosil nekakšen mehurček prostorskega zvoka.

Vključujejo tudi a dvojni mikrofon za prostoročno uporabo v konferenci odpravijo odmev in šum. Ljudje, ki so v bližini, ne bodo slišali podrobnosti pogovora, čeprav bodo med poslušanjem glasbe lahko ločili melodijo pesmi.

Omogočajo vam nemoteno preklapljanje med različnimi napravami, tako da jih lahko povežete s tabličnim računalnikom in nato z mobilnim telefonom za sprejem klicev. Prevoz vključen nadzor za predvajanje glasbe ne da bi vzel telefon. Napolnijo se v samo 2 urah prek polnilnih vrat micro USB, kar jim omogoča avtonomijo do 6 ur.

Brezžično se povežejo prek povezave Bluetooth 4.0, prinaša pa tudi BTA brezžični avdio oddajnik, ki omogoča opremljanje z Bluetoothom vsem tistim napravam, ki ga nimajo. Ta enota uporablja kodek AptX z majhno zakasnitvijo in nanjo je mogoče priključiti analogne ali digitalne signale..

Kako najti najcenejše zvočnike JBL Soundgear v AliExpressu

Znana blagovna znamka JBL je ena najboljših, kar zadeva kakovost zvoka. Na srečo na AliExpressu obstaja veliko trgovin, ki prodajajo svoje izdelke, imajo celo uradno trgovino in druge pooblaščene prodajalce. Če želite najti JBL Soundgear po najboljši ceni, priporočamo, da vnesete to povezavo.

//es.aliexpress.com/wholesale?CatId=0&SearchText=jbl+soundgear<ype=wholesale&SortType=total_tranpro_desc

JBL Soundgear vs Bose Soundwear: kar je bolje?

Zvočniki za vrat so precej domiselni in le malo znamk stavi nanje. Sam Profesionalne blagovne znamke, kot sta JBL in Bose, so se odločile za to vrsto zvočnikov, ker oba dosežeta prostorski zvok zaradi svoje kakovosti zvoka, kar je pri drugih znamkah težko doseči in se osredotočata na nižji cenovni razred.

Ena od prednosti Bose je, da so bolj prilagodljivi kot JBL. Vendar, glede kakovosti in cene zvoka so JBL boljši. Imajo bolj obdajajoč in naraven zvok. Basi na Boseju zvenijo malo bolje. Vendar so JBL idealni za glasbo, glas, akustiko

...

Druge poceni alternative JBL na AliExpressu

Znana platforma za spletno prodajo AliExpress je priljubljena zato, ker ponuja cenejše alternative, na njeni platformi pa že lahko najdete poceni zvočnike na vratu. Če jih želite najti, kliknite tukaj. Med vsemi izstopa Bluedio HS, priljubljena blagovna znamka zaradi kakovosti zvoka po nizki ceni.

Imajo povezavo Bluetooth 5.0 in ustvarjajo prostorski zvok. Vključujejo tudi režo za kartice SD in imajo funkcijo FM radia. Čeprav kakovost zvoka ni tako spektakularna kot pri JBL, so lahko dober nakup predvsem zaradi njegove nizke cene.

Naše mnenje: ali je vredno kupiti te zvočnike na vratu pri AliExpressu?

Brez dvoma so ti zvočniki precej novost in lahko korenito spremenijo način poslušanja glasbe. Niso niti slušalke niti zvočniki, so vmesni izdelek in mislimo, da imajo lahko poleg poslušanja ASMR še veliko prednosti: poslušanje glasbe, gledanje televizije in igranje video iger.

...

In v AliExpressu lahko najdete veliko cenejše.

Kot lahko vidite, pri AlixBlogu radi analiziramo najboljše izdelke in najnovejše novice, vendar če imate vprašanja o nakupu na tej spletni prodajni platformi, priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer najdete najboljše trike nasvete za varno nakupovanje na tej platformi.

In ti? So vam všeč videoposnetki ASMR? Se vam zdijo ti zvočniki dober nakup? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar