Glavni » alibaba-info » AliExpress vam zdaj omogoča načrtovanje potovanj

AliExpress vam zdaj omogoča načrtovanje potovanj

AliExpress WW

V zadnjem času se veliko pogovarjamo o odprtju kitajskega podjetja novim trgom in dobaviteljem, vendar nas vsak dan presenetijo z novimi izdelki in trgovinami, zlasti v AliExpress Plaza, kjer je platforma specializirana za španski trg.

Zdi se, da AliExpress začenja tržiti nakup vstopnic in izkušenj za različne prireditve. Trenutna ponudba je omejena, morda pa je začetek novega trga, osredotočenega na popuste pri nakupu izkušenj in vstopnic prek spleta.

Trgovina, namenjena 100% potovanjem in spletnim vstopnicam

Na tej povezavi lahko najdemo 100% namenjeno trgovino za nakup potovanj in vstopnic za muzeje in zabaviščne parke. Trgovina pripada platformi AliExpress Plaza, ki je namenjena španskemu trgu in kjer promovirajo široko paleto izdelkov in trgovin z različnih področij, da presenetijo kupca.

Eden od izdelkov, ki jih ponuja ta trgovina, so organizirani izleti, kot je izlet po Madridu / Segoviji z avtobusom s turističnim vodnikom, gre za ogled, ki nam bo v španskem ali angleškem jeziku povedal zgodovino mesta in rimskega vodovoda. Popust lahko najdemo tudi na turneji Santiago Bernabéu za ogled polja in muzeja trofej Real Madrid CF ali 2 × 1 vstopnici za čudovit dan z družino in malčki v zabaviščnem parku Warner ali Port Adventure.

Pomembno je, da dobro pogledamo in preberemo ponudbe vstopnic, ki se oglašujejo, da se ne bomo zmedli pri nakupih. Vedno bodite pozorni na interno ponudbo prodajalca, na dober popust, ki nam ga ponujajo na vstopnicah, lahko uporabimo tudi dodatne popuste za več nakupov, kot se dogaja v drugih trgovinah AliExpress. Če razmišljamo o nakupu vstopnic, nam popusti in kuponi lahko prihranijo veliko denarja.

Kaj lahko pričakujemo v prihodnosti?

Kot lahko vidimo s to pobudo, želi AliExpress eksperimentirati z novim poslovnim modelom v Španiji. Pred nekaj meseci je začel spodbujati ta projekt z uvedbo prodaje platforme vstopnic za polovično ceno za univerzitetno zabavo v nočnem klubu Fabrik v Madridu na svoji platformi..

Generalni direktor španskega AliExpressa William Wang je poročal, da je neposredni cilj podjetja, da ta pobuda partnerjem AliExpressa omogoči prodajo vstopnic prek spleta in s tem okrepi zavezanost kakovosti ponudbe, ki je na voljo strankam..

Še vedno ne vemo, ali bo prodaja vstopnic in izkušenj ponujena na trgih, ki niso španski. Ker pa podjetje promovira projekte v določenih državah in nato dobre rezultate razširja na druge potencialne trge, ne dvomimo, da bomo v prihodnosti lahko našli iste ponudbe tudi v drugih državah..

Od AlixBloga upamo, da bodo te informacije služile tako, da boste lahko na naslednjih počitnicah uživali v neverjetnih dneh in imeli nepozabne spomine z najboljšimi cenami in popusti..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar