Glavni » aliexpress » AliExpress vs Wish Katera je najboljša nakupovalna aplikacija? - Razlike, mnenja, prednosti in slabosti

AliExpress vs Wish Katera je najboljša nakupovalna aplikacija? - Razlike, mnenja, prednosti in slabosti

AliExpress WW

Spletno nakupovanje je v zadnjem času postalo zelo priljubljeno. Ker zaradi učinkovitosti pri dostavi izdelkov in udobja za naročnika pri naročilu. Izstopajo podjetja, kot sta AliExpress in Wish iz množice zaradi odlične storitve, ki jo ponujajo svojim strankam. Uspeli so se celo uvrstiti med prva mesta spletnih mest za spletni nakup

Trenutno je nakup izdelka prek interneta precej pogost in veliko ljudi uporablja omrežje za iskanje različnih spletnih strani, kot sta Wish ali AliExpress, kjer dobijo izdelke po izjemno dostopni ceni, zelo poceni ali v posebnih ponudbah, ki prinašajo zanimive stvari po pošteni ceni.

Nekaj, kar ustvarja veliko tolažbe, če se lotimo primera, saj vam, ko poslujemo poslovno, ne samo, da vam vzame veliko več časa, ampak morate nato kupiti enega po enega. AliExpress in Wish, večino časa boljše cene in veliko bolj kakovostni izdelki.

Kazalo ()

  Razlika med AliExpressom in Wishom

  Če govorimo o poreklu, imata ti dve podjetji svojo posebno zgodovino. AliExpress je podružnica alibaba tako rekoč in spada v poslovno skupino pod vodstvom Jacka Ma, ki zajema nabor storitev, ki jih ponujajo majhna kitajska podjetja. Daleč voditi na trgu in presegati druga podjetja, kot je Wish, vendar to ne pomeni, da je bolje.

  Po drugi strani pa je Wish, ki je bil ustanovljen leta 2013, v svetu spletnega nakupovanja vse bolj počasi plezal položaje. Zanj je značilno izredno nizke cene ki jih ponuja in izjemno kakovost, ki jih lahko imajo.

  AliExpress nam ponuja nekatere stvari, zaradi katerih je zelo dober, na primer moč pogovorite se neposredno s prodajalcem. Na ta način lahko dosežete določene zanimive dogovore, na primer izboljšanje prvotne cene, naročanje več izdelkov od ponujenih, če želite med drugim opraviti nakup na debelo. Kar zadeva varnost, nam AliExpress ponuja zelo dobro storitev..

  Po drugi strani Wish takšne storitve ne ponuja neposrednega pogovora s prodajalcem, vendar pri iskanju nižjih cen bolje izstopa. Wish nenehno ponuja ponudbe in promocije nekaterih svojih izdelkov, zaradi česar ljudje najdejo stvari še ceneje..

  AliExpress ponuja nekaj izjemno pozitivnega in to je, da ima zaščita kupca, ki traja dva meseca. Kar pomeni, da če v tistem obdobju izdelka niste prejeli, vam AliExpress vrne denar zanj in tudi če prispe naslednji dan, vam ga trgovina ponudi v dar in vas ne prisilijo, da imate plačati ali nič podobnega.

  Slabosti pri nakupu na Wish

  Obstajajo nekatere stvari, ki naredijo enega boljšega od drugega, če gremo na primer Želja je dobra trgovina, a dejansko je manj znan kot AliExpress. Poleg tega, da uporabnikom pri uporabi Wish ena stvar sploh ni všeč, je tudi to, da prodajalca ni mogoče neposredno kontaktirati.

  To vodi v resne težave, saj ne morete govoriti o izdelku ali komentirajte kar koli glede načina pošiljanja. V bistvu morate hraniti podatke, ki jih vidite, to je na tej strani nekaj precej negativnega.

  Druga težava, ki jo je treba omeniti, je ta, da je ob stroški pošiljanja so višji na izdelke. Tudi čas pošiljanja je običajno zelo dolg; obstajajo naročila, ki trajajo do tri mesece. To vodi do številnih uporabnikov, ki za nakup raje ne uporabljajo storitve Wish.

  Slabosti pri uporabi AliExpressa

  Katalog AliExpress je morda veliko obsežnejši kot Wishov in cene njegovih pošiljk niso tako visoke, vendar predstavlja tudi določene težave da jih uporabniki sploh ne marajo.

  Od te platforme prav tako ne omogoča stikov s prodajalci in čas dostave je na enak način dolg: med 30 in 60 dnevi. Druga velika pomanjkljivost je plačilo s PayPal na AliExpressu, saj tega ne sprejmejo vsi prodajalci in provizija, ki jo zaračunajo, je višja od običajne (kar na Wishu ni vidno)

  Vedno morate dobro prebrati opis izdelka. AliExpress ne bo odgovarjal za podrobnosti ki so navedeni v publikacijah. Velikokrat se uporabniki pritožujejo, da del tega, kar iščejo, ni povezan s tem, kar želijo in imajo v mislih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar