Glavni » alibaba-info » AliExpress prinaša najboljše ponudbe orodij ProStormer

AliExpress prinaša najboljše ponudbe orodij ProStormer

AliExpress WW

Kitajsko orodjarsko podjetje Prostormer je že nekaj let merilo v svojem sektorju in svoje izdelke uspešno prodaja na AliExpressu in v veliki večini spletnih trgovin, kot je Amazon. S tisoči prodaj in zelo visokimi rezultati to podjetje ne razočara.

Danes bomo analizirali nekaj najbolje prodajanih orodij in videli bomo odlične ponudbe, ki jih ima AliExpress, da bomo lahko hišo prenovili po najboljši ceni.

Najboljša orodja

12V akumulatorski vrtalnik in izvijač

Ta akumulatorski izvijač in vrtalnik morate imeti v vsakem domu. S tem orodjem lahko opravimo veliko popravil, sestavimo pohištvo ali naredimo luknje za obešanje slik.

Izvijač je opremljen z litijevo baterijo 2000 mAh, ki omogoča več kot eno uro delovanja pri največji moči 2.400 vrt / min, ne da bi ga bilo treba priključiti. Zahvaljujoč svoji moči lahko privijemo neposredno na les.

S sistemom z več glavami lahko izmenjujemo različne izvijače in z gumbom za obračanje smeri, v katero lahko privijemo in odvijemo.Na zadnji strani ima majhno LED lučko, ki jo lahko vidimo v najbolj zapletenih situacijah.

12-voltni vrtalnik brez udarnega sistema je opremljen tudi z litijevo baterijo 2000 mAh, vendar v tem primeru deluje z največjo močjo 1.400 vrt / min. S to močjo lahko vrtate lesene, opečne, aluminijaste in plastične cevi. Z različnimi hitrostmi se lahko prilagodimo na vse površine za opravljanje del, pri katerih ni treba delati globokih lukenj, ampak za skoraj vsa dela v hiši.

Vključuje led luč in vrtalni sistem v obe smeri, da lahko enostavno odstranimo nastavke, ko naredimo luknjo.

Na tej povezavi bomo našli različne komplete, ki jih prodaja Aliexpress po najboljši možni ceni. Če potrebujete več izvijačev ali bitov na tej drugi povezavi, bomo našli več dodatne opreme.

20V udarni sveder

Ta 20V vaja je kombinacija funkcij prejšnjih modelov, ki smo jih videli, vendar z veliko večjo močjo. Omogoča nam privijanje in vrtanje, vendar v tem primeru vključuje pnevmatski pogonski motor. Ta tolkalni sistem nam bo pomagal globoko vrtati v vse materiale, tudi v stene in stene..

Z baterijo 20 V in 2.000 mAh ima avtonomijo 60 minut. Če potrebujete več energije, boste na tej povezavi našli nadomestne dele za baterije in tudi podaljšano baterijo s 4000 mAh v razponu dveh ur. Baterija ima učinkovito življenjsko dobo 200 polnjenj, od takrat naprej bomo opazili, kako se čas zmanjšuje.

Vrtalnik ima tudi led lučko, ki prikazuje, kdaj vrtamo, polnilnik pa vključuje možnost hitrega polnjenja v situacijah, ko nam zmanjka baterije in jo moramo še naprej uporabljati.

Prodano s torbico, ki vključuje različne bite in magnetne glave izvijača.

Najdete jih na tej povezavi s poslanimi s Kitajske. Pomembno je, da izberete vrsto vtiča, ki ga uporabljate v svoji državi.

600W razpršilec barve

Drugo orodje, ki ga ponujamo danes, je priročna pištola za brizganje barve. Z njim lahko barvamo s sten prostorov, da pohištvu v vaši hiši damo drugo življenje.

Opremljen s štirimi zamenljivimi šobami 1,5 mm / 1,8 mm / 2,2 m / 2,6 mm, se prilagaja veliki večini barv. Natančneje, 2,6 mm šoba je idealna za brizganje lateksne barve in barve s kredo.

Škropilnica nam omogoča tri položaje za prilagajanje različnih vzorcev. Tako bo slika izšla pod bolj odprtim kotom ali pod bolj zaprtim in koncentriranim kotom..

Ima nanos do 1.000 mm z regulacijskim ventilom, ki ga lahko prilagodimo tako, da izbere količino barve, ki jo sesa. Napajalni kabel je dolg dva metra, tako da lahko dosežemo vsak vogal. Z neobremenjeno težo 1.600 gramov je enostavno rokovanje.

Na tej povezavi lahko oddate naročilo, pomembno je, da pravilno izberete vtič za svojo regijo.

240W električni brusilnik

Ta električni brusilnik se uporablja tako za poliranje kosa pohištva, da ga kasneje obnovi, kot tudi za odstranjevanje plesni ali barve s sten lope.

Z motorjem, ki omogoča od 6.000 do 12.000 nihanj brusnega papirja na minuto in ki ga lahko nadzorujemo s pomočjo njegovih preprostih kontrol. Poleg tega nam ni treba trpeti zaradi vročega sistema z dvojnim odvajanjem toplote.

Opremite 18 '7 cm dolg in 9 cm širok sistem brusnega papirja. In zahvaljujoč zbiralniku prahu, tako da je naše delo veliko čistejše in ne pustimo vsega izgubljenega, če moramo delati v hiši.

Z delovnim hrupom, ki se giblje med 80 '6 db in 91 ' 6 db, lahko rečemo, da v primerjavi s tovrstnimi orodji ni pretirano hrupen.

Brusilnik ima 20 nadomestnih brusnih papirjev, ki jih je mogoče enostavno zamenjati s preprostim sistemom na ježke. Najdete jo na tej povezavi s poslano s Kitajske.

2000W pištola za nohte

Ta pištola za nohte bo vaš najboljši zaveznik pri mizarskih delih, oblazinjenju stolov in sedežnih garnitur ali pri sestavljanju različnega pohištva.

S sistemom Vklopi in igraj Za njegovo uporabo ne boste potrebovali stisnjenega zraka, tako da ga boste naslonili na površino in pritisnili na sprožilec, tako da bo žebelj ali sponka na mestu. Deluje s 16 mm žeblji in 8-16 mm sponkami. Opremite preprost okrogli ukazni sistem za nadzor sile, ki jo uporabljate pri streljanju.

Varnost tega orodja je zelo velika, saj ima na konici stikalo za izklop in senzor, ki mora biti pritisnjen ob površino, da sistem deluje..

Ima dvometrski kabel, njegov mehanizem pa nam omogoča tako navpično kot vodoravno delo. Sposobnost dajanja do 20 žebljev na minuto.

Na naslednji povezavi ga najdete z ustrezno pošiljko s Kitajske.

Kaj nam še ponuja ProStormer

V uradni trgovini ProStormer boste našli še veliko kakovostnih orodij in dodatkov z zelo konkurenčnimi cenami.

Pomembno je, da ste pozorni na svojo trgovino. Nenehno dodajajo nova orodja in dajejo neustavljive ponudbe.

Od Alixbloga vas bomo poskušali obveščati.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar