Glavni » alibaba-info » AliExpress vam pomaga, da se pravočasno pripravite na vrnitev v šolo

AliExpress vam pomaga, da se pravočasno pripravite na vrnitev v šolo

AliExpress WW

Kot vsako leto nam tudi poletni meseci prinašajo zabavo in sprostitev za vso družino. Ne moremo pa pozabiti, da se hišni malčki čez malo več kot mesec dni vrnejo v šolo. In takrat se na dirkah začnejo kupovati barve ali zvezki, potrebni za vrnitev v učilnice. Vse več ljudi pa poletje izkorišča, da se vnaprej pripravi na enega najbolj stresnih trenutkov v letu..

In večina izkoristi ponudbe, ki jih najdete na spletnih mestih, kot je AliExpress. Zato vam danes ponujamo nekaj odličnih predlogov, da se pravočasno pripravite na vrnitev v šolo in da se naši malčki (in ne tako majhni) v šolo vrnejo z najboljšimi izdelki, ne da bi zapravili bogastvo.

Šolske potrebščine vedno v redu

Prvi izdelek, ki ga prinesemo, je več kovčkov z logotipi najljubših superjunakov najmlajših. Na tej povezavi boste našli te čudovite etuije v dveh različnih velikostih. Ena zelo praktična za svinčnike in pisala in večja za shranjevanje materialov za obrtne ure.

Na voljo so v 4 barvah, vsaka pa ima vezeni logotip superjunaka. Za manj kot 1,50 € za majhno in 2,50 € za veliko (z vključenimi stroški pošiljanja) lahko uživajo v zabavnem etuiju in se naučijo biti organizirani.


Kako želimo, da najmlajši svoje knjige nosijo udobno, a se zabavajo, tukaj bomo našli nahrbtnike z lepimi živalmi, da bodo postali še en družinski hišni ljubljenček. Za manj kot 15 € lahko dobite tistega, ki je vašim otrokom najbolj všeč.

Sprostite kreativnost najmlajših

Ko smo majhni, ustvarjalnosti radi pustimo, da pobegne na več načinov, vendar je pomembno, da zagotovimo orodja, da bodo to zmogla. Na tej povezavi in ​​za nekaj več kot 1 € najdemo te barvne komplete svinčnikov, ki jih hranimo v zabavni cevi z vgrajenim ostrenjem. Praktično, zabavno in zelo poceni.

Če pa želimo otroke osvojiti z ustvarjalnim orodjem, ne moremo spregledati te 12-palčne tablice LCD, v kateri lahko celotna družina brez omejitev črpa za manj kot 13 evrov s te povezave. Ne bo vam treba skrbeti za njegovo avtonomijo, saj jo napaja majhna baterija in ima gumb za hitro brisanje celotnega zaslona. Za to nizko ceno ne moremo zamuditi priložnosti, da bi najmlajši uživali v risanju ali pisanju..

Naglice in mraza je konec

Ko moramo zgodaj vstati, da otroke peljemo v šolo, potrebujemo čas in ga ne moremo izgubiti, da bi si zavezali čevlje. S tem preprostim sistemom vezanja s sistemom enostavnega vezanja se bodo naši otroci lahko obuli sami in ne bomo več trpeli zaradi spotikanja čipk. Za manj kot 1 € lahko na tej povezavi opremimo vsak par otroških čevljev. Na voljo so v številnih barvah, tako da lahko izberemo možnost, ki najbolj ustreza vaši obutvi.

Druge glavne motnje vračanja v šolo so tisti hladni ali deževni dnevi. Če želimo, da imajo naši otroci bolj oseben slog in ne nosijo dolgočasnega enobarvnega plašča, lahko na tej povezavi najdete dežne plašče za otroke med 1. in 5. letom za manj kot 8 EUR. Oglejte si različne modele, saj so nekateri res čudoviti in nam bodo zaradi izjemnih barv omogočili, da bodo naši otroci vedno na vidiku.

Upamo, da vam ti izdelki omogočajo, da se pripravite na vrnitev v šolo po resnično nizki ceni, vendar s kakovostnimi in potrebnimi predmeti.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar