Glavni » alibaba-info » AliExpress Standard Shipping Mexico in drugi načini pošiljanja

AliExpress Standard Shipping Mexico in drugi načini pošiljanja

AliExpress WW

Lahko jih vidite garancije za čas dostave neposredno na AliExpress s klikom tukaj.

Vse več se nas odloča za nakup na AliExpressu iz Mehike. Ta platforma nam omogoča, da na Kitajskem kupujemo zelo poceni izdelke in jih zlahka prejmemo doma. Registracija in začetek nakupa izdelkov je zelo enostaven, saj v našem priročniku pojasnjujemo nakup na AliExpressu iz Mehike, kako dolgo traja in kako paket prispe s Kitajske do vašega doma? Več dvomov je v pošiljki, zato vam bomo dali najboljše nasvete in trike, da boste ves čas vedeli, kam gre vaš paket..

Standardna dostava AliExpress: registrirana pošiljka s sledenjem

Trenutno je običajna pošiljka AliExpress (ali katera koli druga vrsta pošiljke s številko za sledenje) ena najboljših možnosti pri nakupu na AliExpress iz Mehike. Naročilo s Kitajske lahko v celoti spremljamo do njegove dostave v Mehiki, da bomo imeli več nadzora, če je že zapustilo državo izvora, če je že v postopku dostave ali če je pri pošiljki prišlo do težav, kar bo dajte več miru.

So zelo hitre pošiljke, v povprečju prispejo v 3 ali 4 tednih v Mehiko, čas, ki lahko poveča zaščito do 60 dni, ko je paket paketov velik, na primer v prodajnih časih, kot je 11.11 na AliExpressu. Vendar pa je ena glavnih pomanjkljivosti teh pošiljk ta, da pošiljanje ni brezplačno (včasih gre za drage izdelke, če pa iščete nekaj poceni, bo morda stalo več pošiljanja kot tisto, kar kupujete).

Upravljanje pošiljke s Kitajske v Mehiko izvaja MailAmericas, ko prispe v Mehiko, jo dostavijo podjetjem QualityPost ali SCM. Če želite vedeti, ali je bilo z njimi upravljano, morate slediti številki sledenja samo na strani Mail Americas, če prikazuje sledenje, je, da je v Mehiki in jo upravljajo oni, zato jo lahko dostavi katero koli podjetje s katerim se strinjate. Spodaj bomo razložili več o tem, kako slediti vašim naročilom.

Drugi načini pošiljanja za nakup na AliExpress iz Mehike

Pri nakupu na AliExpressu lahko izberemo različne načine pošiljanja. Pregledati morate le oddelek za pošiljanje, kjer se bo pojavilo, kateri sistem je prodajalec privzeto izbral, čeprav če ga kliknemo, bomo lahko izbirali med mnogimi drugimi. Način pošiljanja vpliva na velik del naše nakupovalne izkušnje, zato pred nadaljevanjem nakupa na kratko razložimo glavne razlike.

Pošiljke podjetja Cainiao: običajna pošiljka brez sledenja

Najcenejši način pošiljanja je Cainiao. To je sistem, ki pošlje vaše pošiljke s Kitajske v Mehiko za zelo majhen denar, zato je eden najpogostejših načinov, ko kupimo nekaj poceni ali ko je paket majhen. Ni mu mogoče slediti, čeprav se nekatera sporočila med sledenjem lahko pojavijo na Kitajskem, čeprav niso preveč zanesljiva

Torej boste morali počakati in če ne pride, odprite spor, preden poteče čas zaščite, kar je povsem običajno, saj se lahko včasih izgubijo "običajne pošiljke". Vendar je vaš denar na varnem, tako da, če vas ne moti čakanje, je morda dobra izbira za nakup. Čeprav govorimo o pošiljkah prek Cainiao, enako velja za vse pošiljke, ki so običajne brez sledenja (na primer Yanwen, AliExpress Economy Shipping, China Post Ordinary

...

). Samo poglejte, ali je pošiljki sledeno. Navadne pošiljke dostavlja Correos de México.

Če ste kupili prek Cainiao in vas zdaj skrbi, da ne boste prejeli paketa, je naš nasvet dobro nadzorovati čas zaščite, saj lahko, ko se izteče, sprožite spor (do 15 dni po koncu). Možno je, da bo naročilo prispelo po prejemu denarja nazaj (nekateri kupci komentirajo, da lahko traja do 6 mesecev), v tem primeru se veliko kupcev odloči, da bo plačalo prodajalca, čeprav tega ni obvezno.

Zasebni kurirji: hitro, a drago

Tretja možnost je izbira pošiljke z zasebnim kurirjem. To je način pošiljanja, ki je običajno zelo hiter, nakup bomo imeli doma čez približno 10-14 dni, odvisno od podjetja in letnega časa, vendar je tudi zelo drag, zato se običajno ne izplača, še posebej, če kupujemo izdelke z nizko vrednostjo. Poleg tega včasih ne nadomestilo, ker carinske postopke izvaja podjetje samo in skoraj vedno prihaja s carinskimi doplačili, ki jih morate prevzeti kot kupec..

Vendar se lahko pri zelo dragih ali težkih izdelkih izplača, saj je carinsko upravljanje enostavno in včasih bomo za približno 600 ali 1000 pesos carinskih dajatev naročilo dobili v rekordnem času, dostava dokumentacije pa je zelo enostavna. Carinska cena pa se lahko razlikuje glede na kategorijo, težo in vrsto nakupa, zato, če ne želite carine, je enostavno: izogibajte se nakupu prek DHL in se odločite za standardno pošiljanje AliExpress..

Sledenje naročilu: kako mu slediti

Vse pošiljke imajo številko za sledenje, vendar običajne pošiljke ne kažejo nobene aktivnosti. Vendar je ostalo mogoče spremljati od trenutka, ko zapustijo državo izvora do cilja. Preprosto se morate prijaviti v svoj račun AliExpress in si ogledati podrobnosti o naročilu, da poiščete svoje naročilo. Stran nam bo pokazala zadnje stanje številke za sledenje, kot vidite spodaj. Zelo pomembno je, da ne zamenjate številke naročila s številko za sledenje.

Priporočamo pa, da kopirate številko za sledenje in si jo ogledate na drugih straneh, saj včasih ni posodobljena na strani AliExpress in bomo morda pogrešali pomembne posodobitve našega naročila. Naročilu lahko sledite v MailAmericas, Correos de México, QualityPost ali prevozniškem podjetju, ki upravlja vaše naročilo AliExpress. Druge strani, kot so 17track.net ali mobilne aplikacije, kot so paketi, ebanx ali aftership, so vam lahko v veliko pomoč.

Pri sledenju bomo videli, kje je naše naročilo: vedeli bomo, ali je že zapustilo državo izvora, ali je že prispelo v Mehiko ali celo, če je v dostavi. Če se med toliko sporočili izgubite, priporočamo, da nadaljujete z branjem našega vodnika, da upoštevate naročilo AliExpress, kjer vam bomo dali več podrobnosti o tem, kaj pomeni vsako nadaljnje sporočilo..

Več nasvetov in trikov z našimi vadnicami

Kot vidite, lahko veste, kako delujejo in kateri so najboljši načini pošiljanja na AliExpressu, da bodo vaši nakupi uspešni. Je zelo pomemben del postopka nakupa, zato, če imate več vprašanj, priporočamo, da preberete naš vodnik o pošiljanju na AliExpress, kjer boste našli več pomoči in nasvetov.

Na AlixBlogu vam radi pomagamo pri nakupih v AliExpressu. Ne analiziramo samo najboljših blagovnih znamk, izdelkov in novic te priljubljene spletne prodajne platforme. Smo tudi strokovni kupci in zato imamo razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete naše nasvete in trike za varen nakup: načini plačila, kuponi za popuste, upravljanje sporov

...

Naš dokončni vodnik po AliExpressu vsebuje vse, kar je zato, zato je tudi osnovno branje.

Zdaj bi radi vedeli vaše mnenje, kakšne so vaše izkušnje s standardno dostavo AliExpress in nakupom Cainiao iz Mehike? Ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress Mexico

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar