Glavni » alibaba-info » AliExpress Pocket: rodijo se darilne kartice AliExpress

AliExpress Pocket: rodijo se darilne kartice AliExpress

AliExpress WW

Kot morda že veste, se je v meniju AliExpress nekaj dni pojavil nov odsek "AliExpress Pocket ". To je ena najnovejših novic, ki jo je vključil AliExpress, v tem članku pa bomo razložili, kaj je to in kako deluje.

AliExpress Pocket: Kaj je?

Danes lahko na skoraj vseh platformah za spletno prodajo najdete znamenite "darilne kartice ", ki se pogosto uporabljajo na primer za dajanje družini in prijateljem, da jih lahko kupijo v svoji najljubši spletni trgovini. Končno se je tej pobudi pridružil tudi AliExpress in ustvaril "Aliexpress Pocket ", darilne kartice, ki jih trenutno lahko uporabljamo le kot stanje na osebnem računu, v prihodnosti pa jih lahko tudi podarimo.

Kako jih lahko dobim?

Če jih želimo kupiti, moramo odpreti le razdelek Moja naročila> "Moj žep Aliexpress ". Najprej bomo našli povzetek stanja našega "stanja ", ki je na voljo, na desni pa bomo našli gumb "Nakup AliExpress Pocket ".

Kupimo lahko karte v vrednosti 10, 20, 50, 100 in 150 dolarjev. Denar ne vračamo, stanje poteče v treh letih od datuma nakupa in pri nakupu kartic popustov ali kuponov ni mogoče uveljaviti.

Po nakupu se vrednost darilne kartice samodejno doda na vaše stanje in ta način plačila morate izbrati šele, ko opravite nakup.

Katere so prednosti nakupovalnih kartic AliExpress Pocket?

Po navedbah na strani AliExpress plačilo ne bo trajalo le manj časa, pri čemer se ne bo treba vnašati podatkov o plačilu, ampak tudi vračilo denarja v primeru spora poteka veliko hitreje. Ne pozabite, da je del časa, ki je potreben za vrnitev, posledica lastne banke. Ko se denar vrne na vaše stanje Aliexpress Pocket, bo prišel veliko hitreje.

Kako pa delujejo vračila?

Delujejo kot kateri koli drug način plačila, a denar namesto, da bi ga prejeli v banko, vrne na stanje AliExpress. Kot smo že povedali, bo tudi zaradi tega čas vračila precej krajši.

Naša mnenja o darilnih karticah AliExpress

Čeprav gre morda za manjšo novost, pa AlixBlog verjamemo, da je morda dobro, če jih lahko pošljemo tudi na druge račune. Lahko je odlično darilo za tiste aliadije ali lažji način plačila in prejemanja donosov. Po drugi strani pa nas denar ne povrne, kar nas prisili, da ga uporabimo za nakupe v AliExpressu, nekaj običajnega pri darilnih karticah, vendar morda manj privlačnega, če ga še vedno ne moremo podariti in ga lahko uporabimo le kot ravnotežje za nakup.

Do zdaj upamo, da je bila vadnica o delovanju kreditnih kartic AliExpress Pocket koristna;).

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar