Glavni » alibaba-info » AliExpress bo kmalu prispel v našo shrambo s svojim spletnim supermarketom

AliExpress bo kmalu prispel v našo shrambo s svojim spletnim supermarketom

AliExpress WW

Danes vam sporočamo eno najnovejših novic o spletnem poslovanju AliExpress. Slavna spletna prodajna platforma je pravkar potrdila, da pripravljajo bližnjo potezo za začetek prodaje neprekinjenih živilskih izdelkov po vsem svetu.

To bo povzročilo, da bodo v prihodnjih dneh sprejete nekatere zaveze o sodelovanju z nacionalnimi podjetji za distribucijo po Španiji in Evropi..

Generalna direktorica AliExpress Španija Estela Ye je v zvezi s tem poudarila, da je "Španija svetovna velesila v hrani, ima zelo dobre izdelke in jo je mogoče zelo dobro sprejeti, predvsem iz ostale Evrope".

Ta pobuda bo dobra priložnost za male in srednje velike španske trgovine, ki bodo lahko povečale svojo prodajo in svoje izdelke postavile na mednarodno izložbo. Ena najboljših prednosti za kupce je, da bo provizija za izdelek 8%, kar je ena najnižjih na trgu.

Če želite distribuirati svoje izdelke in ne veste, kako to storiti, ali prednosti, pustimo to povezavo, da boste imeli potrebne informacije za to.

«Najpomembnejše za nas je, da obstaja veliko ponudbe izdelkov, želimo pritegniti številna podjetja in dati njihove izdelke v prodajo, to ni zelo digitaliziran sektor v primerjavi z drugimi in prodajalci se morajo spoprijeti z izzivi testiranja in prilagajanju potrebam mednarodnega trga, «je povedala direktorica Estela Ye.

S temi novimi možnostmi bomo lahko imeli dostop do zelo široke palete živilskih izdelkov, ki jih je bilo do zdaj zelo težko ali drago dobiti. Kot so na primer mednarodna vina, piva ali konzerve.

Ta nova logistika bo pomenila revolucijo tako za AliExpress kot za neposredne konkurente, kot je severnoameriška Amazonka. Že nekaj časa smo videli, da se kitajsko podjetje širi po vsem svetu in zdi se, da se želi postaviti kot glavno internetno tržišče.

Še vedno moramo vedeti, kakšen bo sistem ponudbe in pozicioniranja izdelkov, ali bo v novem odseku ali na povezani platformi, kot je AliExpress Plaza. Vendar si predstavljamo, da bo sprejem v Španiji dober, saj gre za tretji trg znotraj platforme, le za Kitajsko in ZDA. Služil bo tudi kot vstopna točka za doseganje evropskega trga z veliko silo..

Cilj podjetja s to potezo je lahko v prihodnosti, da lahko potrošniki v euroobmočju uporabljajo plačilni sistem Alipay..

Obveščali vas bomo o novicah o tej pomembni spremembi, v kateri bodo lahko uživali vsi uporabniki.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar