Glavni » alibaba-info » AliExpress zažene partnerski program "VIP" z velikimi ugodnostmi

AliExpress zažene partnerski program "VIP" z velikimi ugodnostmi

AliExpress WW

Platforma za spletno prodajo AliExpress ima vedno več prednosti za svoje redne kupce. Vaši nakupi že dolgo zbirajo točke v partnerskem programu, ki ga iščete spodbujajo tiste, ki kupujejo redno, in malo po malo smo videli, kako člani pridobivajo prednosti, kot je dan nagrajevanja članov. Toda eden najnovejših dogodkov v tem programu nas je presenetil: gre za nov partnerski program "VIP", ki še izboljša vaše nakupne pogoje..

VIP ugodnosti za partnerje AliExpress

Smo v dobi naročniških storitev in čeprav je AliExpress vedno stavil na to, da svoje prednosti in ugodnosti ponuja brezplačno (za razliko od drugih portalov, kot je Amazon, kjer je naročnina na Amazon Prime skoraj obvezna), se zdi, da se je azijska platforma odločila Izkoristite možnosti razširitve partnerskega programa z možnostjo, da postanete VIP in ponudite več ugodnosti rednim kupcem.

Gre za a VIP program, ki ponuja kupone za popust in hitro dostavo, z začetnim plačilom 2,99 € Glede na platformo lahko vsak mesec prihranimo do 22 evrov (11 evrov popusta s kuponi in 11 evrov prihranka pri hitrih pošiljkah). Plačilo je mesečno, to pomeni, da bodo te ugodnosti veljale samo en mesec. VIP program AliExpress spcops lahko najdete v razdelku "partnerski program", ki ga najdete v svojem računu AliExpress. Na voljo je samo prek mobilne aplikacije. Prednosti tega VIP programa se nam zdijo zelo zanimive.

Kuponi za popust VIP članov

Za začetek lahko dobimo do 11 evrov popusta na popustnih kuponih AliExpress. Ti kuponi veljajo za celotno platformo (vključno z AliExpress Plaza). Uporabljajo se lahko tudi za izdelke s popustom. Kuponi veljajo en mesec od nakupa in imajo naslednji pogoj:

  • Kupon za 1 € za naročila v višini 5 € ali več.
  • Kupon za 2 € za naročila v višini 15 € ali več.
  • Kupon za 3 € za naročila v višini 20 € ali več.
  • Kupon 5 € za naročila v višini 40 € ali več.

Kupone najdete v razdelku s kuponi na vašem računu. Združljivi so z drugimi popusti, prodajnimi izdelki in prodajnimi kuponi. Vendar jih ni mogoče uporabljati hkrati, uporabiti jih bo treba pri različnih nakupih, če bo minimalni nakup dosežen brez uporabe popustov. Če želite izvedeti več o tem, katere vrste kuponov obstajajo na tej platformi, kako jih kombinirati in izkoristiti več, vam priporočamo, da nadaljujete z branjem naše vadnice o kuponih za popust AliExpress.

Brezplačna hitra dostava za VIP člane

Druga prednost je ta Člani s VIP ugodnostmi bodo lahko svoje pošiljke pospešili zahvaljujoč popustom, ki vam bodo omogočili, da preidete s standardne pošiljke na način hitre dostave. Z drugimi besedami, ko kupujemo nekaj s podjetji Cainiao Super Economy Global, Cainiao Super Economy, Cainiao Expedited Economy ali AliExpress Saver Shipping (nepotrjene pošiljke), lahko z eno od treh "hitrih pošiljk" zahtevamo pošiljanje prek standardne pošiljke AliExpress (priporočena pošiljka). V našem priročniku o načinih pošiljanja AliExpress pojasnjujemo, kakšne so razlike.

Kako postati partner AliExpress VIP?

Za zdaj lahko postanemo VIP člani prek partnerske strani, za to se bomo morali najprej prijaviti v svoj račun. Možno je, da je zaradi velikega števila prijav možnost začasnega članstva v VIP omejena. Sam Na mesec lahko pridobimo 1 vip kartico in člana, Poleg tega si stran za uveljavitev omejitve pridržuje pravico, da z uporabniškim računom, identifikacijo plačila ali registrirano napravo prepreči, da bi dve osebi pridobili VIP ugodnosti prek več računov..

Te VIP ugodnosti so trenutno na voljo samo v Franciji in Španiji, vendar želi AliExpress razširiti svoj program na druge države. Po plačilu začetnih 2,99 €, kuponi se bodo samodejno pojavili v razdelku "kuponi" z našega računa. Hitro pošiljanje lahko izberete pri nakupu izdelka z nepotrjeno pošiljko (pri plačilu se prikaže možnost izbire "hitre dostave"). Izberemo lahko hitro pošiljko do 3-krat.

Naše mnenje: ali se splača postati VIP partner AliExpress??

Kot vidite, želi ta partnerski program ponuditi popuste in kupone rednim kupcem, ki bodo lahko našli številne ugodnosti za te kupone. Toda ali se je vredno pridružiti? Vse Odvisno od obsega nakupov, ki jih opravimo na AliExpressu, saj so ti popusti aktivni samo en mesec. Da bi kar najbolje izkoristili, bi morali v enem mesecu nakupov zapraviti približno 80 evrov, čeprav bi pri nakupu 20 evrov to že izkoristili.

Toda kot popusti se lahko kopičijo z drugimi ponudbami, Morda bi bilo dobro, da postanete član VIP, ko smo pred vrati pomembnih prodajnih ali popustnih akcij, kot so tiste iz 11.11, ali če razmišljamo o velikih nakupih, saj bomo lahko hitro izravnali začetne stroške. Aktivacija VIP bonusov je takojšnja, zato, če ste našli ugodne pogoje, ne oklevajte in se prijavite za ta program, da boste dobili še več popustov.

Najboljši nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

Če želite več nasvetov in trikov za varno nakupovanje in prihranek denarja za nakupe, imamo na AlixBlogu razdelek z vadnicami, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za nakup na tej platformi: kateri načini plačila so najboljši, kako slediti vašim naročilom , katere kupone je mogoče dobiti

...

Če ne veste, kje začeti, je naš dokončni vodnik po AliExpressu osnovno branje za začetek nakupovanja..

In ti? Kaj menite o tem programu VIP ugodnosti za kupce AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar