Glavni » alibaba-info » AliExpress: kitajska alternativa Amazonu

AliExpress: kitajska alternativa Amazonu

AliExpress WW

AliExpress se uveljavlja kot eno izmed svetovnih meril uspešnosti spletnih trgovin. Mediji so AliExpress že začeli omenjati kot kitajski Amazon. Da bi predstavili, kako hitro ta kitajska trgovina raste, je AliExpress leta 2014 opravil skoraj trikrat več prodaje kot Amazon in eBay skupaj. Delno je vodstvo AliExpressa posledica kakovosti in trajnosti izdelkov, ki jih ponuja po neverjetnih cenah. Ne pretiravamo, če rečemo, da lahko najdete izdelke do 90% ceneje kot v trgovinah v Španiji. V spletni trgovini se lahko poglejte
tukaj.

Kako deluje AliExpress?

Aliexpress deluje kot posrednik med potrošnikom in prodajalcem. Kitajsko podjetje ponuja platformo, kjer lahko prodajalci ustvarijo svoje spletne trgovine znotraj AliExpressa. Za nadzor vseh teh trgovin dobi vsak od teh prodajalcev referenčno številko, s katero AliExpress zagotavlja skladnost s pravili in odlične posle s kupci. Ko AliExpress ugotovi, da so potrošniki zadovoljni s prodajalcem, bodo dodeljene točke ugleda. Če imate več vprašanj o tej temi, si lahko vedno ogledate naš članek o tem, kako prepoznati dobrega prodajalca na AliExpress China? Prepričani smo, da vam bo pomagal tako kot ostalim bralcem.

Kakšne cene in izdelke ponuja AliExpress China??

Ker je v spletni trgovini toliko prodajalcev, je konkurenca velika, zato so cene na AliExpressu izredno nizke v primerjavi s tistimi v Španiji. Prodajalci AliExpress nam ponujajo tudi široko paleto izdelkov; res bomo našli vse, kar si lahko predstavljamo. Tako lahko na primer najdemo izdelke z blagovno znamko, zasebne znamke, čevlje, ure, torbe, mobilne telefone, športna oblačila, obleke, šolske potrebščine

...

 Oglejte si te trgovine in videli boste, da je razlika v ceni v primerjavi s Španijo zelo velika.

  • Mobilna trgovina: DIGITAL LIFE - originalni telefoni in kamere
  • Trgovina motorističnih oblačil: Trgovina motornih koles Jackey

Negativna stran: zaradi velike ponudbe in števila prodajalcev na AliExpressu je pogosto težko najti izdelke, ki jih iščemo. Naš najbolj priljubljen članek Kako najti blagovne znamke na Aliexpress China je vodnik po tem, kako brez težav najti blagovne znamke, ki jih iščemo v AliExpressu, toplo priporočamo..

Ali AliExpress pošilja s Kitajske v Španijo?

Seveda večina prodajalcev AliExpress pošilja po vsem svetu, zato vam ni treba skrbeti. Če želite več informacij o filtriranju in konfiguriranju iskanj v AliExpressu, tako da se prikažejo samo izdelki, ki so poslani v Španijo, si oglejte Kako kupiti v AliExpressu v španščini in evrih. Ta majhna vadnica je hitra in enostavna ter vam bo prihranila čas pri iskanju izdelkov in prodajalcev, ki svoje izdelke pošiljajo v Španijo.

Kaj pa kakovost izdelkov AliExpress?

Mnogi se sprašujejo o kakovosti izdelkov AliExpress. Očitno je, da če kupimo originalni izdelek blagovne znamke, bomo dobili izdelek višje kakovosti kot imitacija.

Če želite več informacij, zakaj ne obiščete domače strani AlixBlog? Zagotovo boste našli kaj zanimivega.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar