Glavni » alibaba-info » AliExpress izboljša svoj plačilni sistem AliPay z odličnimi ponudbami

AliExpress izboljša svoj plačilni sistem AliPay z odličnimi ponudbami

AliExpress WW

AliExpress je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih prodajnih platform. A nedvomno je ena izmed točk, ki ustvarja največ dvomov, kako varno plačati. Ta platforma deluje s sistemom "marketplace" v katerem stran deluje kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Vaš denar je torej na varnem in je prodajalcu dostavljen šele, ko potrdite, da je prispel..

Še vedno pa je veliko ljudi, ki dvomijo, da bi morali kartico shraniti na straneh, kot je AliExpress, saj po vstopu v sistem ni potrebno dodatno preverjanje. Zdaj znamenita spletna prodajna platforma izboljša vaš sistem AliPay in ga prilagodi potrebam kupcev trenutno. Poleg tega ima nekaj znižanih promocijskih ponudb.

Kaj je AliPay in kakšne prednosti ima

V bistvu je AliPay sistem, ki upravljanje varnosti pri plačilih AliExpress: prihranite denar, dokler ne prejmemo nakupa, in ustvarite donose, če ta ne prispe ali če so na našem računu nepooblaščeni nakupi. Skratka, če ste bili plačani na AliExpressu, AliPay ravna z vsemi temi plačili, ne da bi moral storiti kaj drugega.

Zdaj pa želi AliPay povečati svoje storitve in bo še bolj prisoten na AliExpressu. Ena od novosti je, da smo bo ponudil več jamstev in varnosti, ko bomo hranili kreditne kartice ali bremenitev za izrecno plačilo. Pokazal nam bo opravljene transakcije in lahko bomo zahtevali, če gre za nepooblaščene. Čeprav je v AliExpresu na voljo več načinov plačila, bo AliPay na voljo samo uporabnikom s kreditno ali debetno kartico in s tem sistemom AliExpress želi ponuditi dobro alternativo glede upravljanja plačil in varnosti pri vaših spletnih nakupih Paypalu, kar je na voljo tudi na AliExpressu.

Poleg tega je ena od novosti, ki jih bo imel ta sistem, ta, da nam bo omogočil sodelovanje v promocijah in ponudbah za pridobitev denarja ali popustov za prihranek denarja na AliExpressu zahvaljujoč programu Bonus AliPay. To stanje lahko uporabite samodejno, kadar uporabljamo plačilna sredstva, povezana z AliPay.

Kar se zdi, je mogoče tudi, da se bo v prihodnosti ta način plačila lahko uporabljal v fizičnih trgovinah, kot že velja na Kitajskem: AliPay je glavno plačilno sredstvo za azijsko trgovino, uporablja se kot druge platforme, kot sta Google Pay ali Apple Pay. Do pred nekaj meseci je bil AliPay prepovedan za tujce, zdaj pa deluje z mednarodnimi karticami na Kitajskem in z okrepitvijo tega načina plačila v AliExpressu je naša teorija okrepljena.

Kako se registrirati pri AliPayu in ga uporabiti kot plačilno sredstvo

Trenutno lahko do tega plačilnega sistema dostopamo samo prek mobilne aplikacije AliExpress in vnesemo svoj račun v Odsek "Denarnica". Tu lahko vidimo več podrobnosti AliPaya, torej vse podrobnosti o plačilu v AliExpressu: katere kartice smo shranili, kakšen je naš mobilni telefon za preverjanje podatkov

...

Če želite začeti uživati ​​v zaščiti pri nakupu, preprosto morate vnesite AliPay in dodajte svojo kreditno ali debetno kartico. Za potrditev, da bo vaša kartica vrnjena v nekaj minutah (podobno kot pri drugih preverjanjih plačil, kot je PayPal), bomo zaračunali 1 EUR. Zdaj lahko vse nakupe AliExpress s svojo kartico plačate z enim samim klikom.

Poleg tega lahko zdaj račun AliPay napolnimo s kreditne kartice. Denar lahko tudi dvignemo, ne samo na isto kartico, lahko dodate svoj bančni račun, da lahko nanj dvignete denar. Ta račun se ne uporablja za plačila, bančni račun pa mora biti na ime istega imetnika kot kartica, ki smo jo za nakupe shranili v AliPayu. To je lahko koristno, če nam kartica za vsak nakup zaračuna provizije.

Najbolj zanimivo: po zaslugi AliPay osvojite kupone in popuste do 100 evrov

Vemo pa, da imate vsi radi dober popust, zato imamo dobre novice: spodbuditi uporabnike platforme, da registrirajo svojo kartico in redno uporabljajo to plačilno sredstvo., AliPay izvaja različne promocije, kjer delijo popuste in kupone . Če želite pridobiti te kupone za popust, morate le odpreti razdelek AliPay Wallet, ki ga je AliExpress aktiviral v razdelku "Moj račun" mobilne aplikacije.

V tem poglavju si bomo lahko ogledali shranjene kartice in bančne račune, pa tudi vse razpoložljive promocije in popuste, povezane s platformo AliPay. Večina je sestavljena iz kupujte za zbiranje točk ali povabite prijatelje k ​​registraciji na AliExpressu. Če izpolnjujemo pogoje, lahko dobimo kupone za popust do 100 evrov.

Dober primer je bila promocija lansiranja AliPay, ki je dovolila zaslužite do 100 evrov za nakupe na AliExpressu prek mobilne aplikacije. To je zelo preprosta igra, ki jo je tako kot vse promocije AliPay mogoče najti in igrati samo prek mobilne aplikacije.

Kupone v višini 1, 2 in 100 evrov lahko dobite z različnimi karticami. Kot boste videli v razdelku AliPay, obstaja veliko več iger in zelo enostavno je dobiti kupone, zlasti tiste z 1 ali 2 evri. Torej, če še nimate registrirane kartice ali ne poznate AliPay-a, je pred nakupom vredno pogledati, da si zagotovite popuste..

Za sodelovanje v akcijah in popustih se bomo morali prijaviti pri AliPayu v razdelku »Denarnica«, ki ga najdete v svojem uporabniškem računu AliExpress (samo v mobilni aplikaciji), in registrirati svoje podatke pri AliPayu. Če želite AliPay uporabljati pri nakupih, boste morali kartico tudi povezati, da boste lahko kupovali, ne da bi morali za vsak nakup dodajati podatke o plačilu. Varnost zagotavlja sistem AliPay.

Več nasvetov in trikov v naših vadnicah

Kot lahko vidite, bo AliPay vedno bolj pomemben znotraj AliExpressa. Ta način plačila je na Kitajskem zelo znan in zdi se, da bo AliExpress promoviral njegovo uporabo zunaj države izvora. Trenutno je to varen način za shranjevanje kartic in hitrejši nakup na tej platformi. In s kuponi za popuste in promocijami ni opravičila, da tega ne storite. V AlixBlogu radi analiziramo najnovejše izdaje in najboljše blagovne znamke, toda kot vidite, vam želimo pomagati tudi prihraniti denar.

Če želite dobiti več nasvetov in trikov za nakup na AliExpressu, vam priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer razložimo vse, kar morate vedeti: kako plačati, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako pridobiti več kuponov in popustov

...

 Za tiste, ki začenjate kupovati na tej platformi, vam priporočamo, da si ogledate naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer imate na voljo vse, kar morate vedeti za nakup iz nič..

In ti? Ali že uporabljate AliPay? Z veseljem bi izvedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar