Glavni » alibaba-info » AliExpress reče ne izdelkom, ki jih je EU označila kot nevarne

AliExpress reče ne izdelkom, ki jih je EU označila kot nevarne

AliExpress WW

Po branju zadnjega poročila Evropske komisije o varnosti izdelkov, ki se prodajajo prek spleta, lahko rečemo, da AliExpress stvari počne pravilno. Podatki pravijo, da je AliExpress umaknil 87,36% izdelkov, ki so jih evropske države ugotovile kot nevarne, in da je umaknil tudi 92,04% izdelkov, o katerih poroča sistem za hitro opozarjanje Safety Europe.

To gibanje za varstvo potrošnikov se je začelo junija 2018, ko so bile sprejete zaveze med Evropsko unijo in velikimi podjetji v sektorju spletne prodaje, za katere je spletno mesto začelo izboljševati standarde kakovosti svoje spletne strani..

AliExpress, Amazon, eBay in Rakuten so se dogovorili, da ne bodo prodali in odpoklicali izdelkov, ki so razvrščeni kot nevarni, in prodajalce kaznovali na podlagi njihove prodaje. Prodajalce najprej opozorijo, katero blago krši predpise, tako da sami obvestijo kupce in jih rekvirirajo.

To dosežemo z novimi notranjimi opozorilnimi sistemi in postopki umika, tako da se lahko podjetja hitro odzovejo na obvestila organov in strank..

Kako kupci AliExpress vplivajo na nas?

To je odlična novica, saj smo kot potrošniki lahko bolj sproščeni pri spletnem nakupu na straneh azijskega porekla, kot je AliExpress, saj bomo vedeli, da tisto, kar kupujemo, ustreza standardom kakovosti in ne škodi nam ali našim družinam..

Ta varnost bo naš najboljši zaveznik, da bo najbolj božično obdaril rojstnodnevna darila ali našel modno igračo tega božiča. To je celo odlična novica za tista mala podjetja, ki uporabljajo platforme AliExpress za spuščanje ali kupujejo izdelke za njihovo nadaljnjo prodajo v svoji državi..

Prihodnost, polna možnosti

To ni prva pobuda Alibaba Marketplace. Če pogledamo malo v zgodovino, bomo videli zelo pomembne spremembe v njihovih prodajnih politikah. Od trenutka, ko so prenehali prodajati replike dvomljive kakovosti in porekla, ki so kršile kanone intelektualne lastnine. Nedavna razmerja z drugimi velikimi podjetji, kot je El Corte Ingles, za prodajo lastne in ekskluzivne zvrsti ali distributerji vodilnih kozmetičnih, modnih in obutvenih blagovnih znamk, ki bodo njihov prodajni portal v svet.

Pred nekaj dnevi smo pojasnili, da želi AliExpress leto 2019 končati z 10.000 podjetji na španskem ozemlju, da bi promoviral svojo tržnico Plaza Plaza in da bo kmalu začel distribuirati nehvarljive živilske izdelke. Trdni koncepti in zelo oddaljena prihodnost od vrste podjetja, ki smo ga poznali že pred leti, ko se je projekt začel.

Kaj menite o teh informacijah? Mislite, da je to dobra novica za spletne kupce? Ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj, želimo vedeti vaše mnenje!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar