Glavni » alibaba-info » ?️ AliExpress: kuponi za popust in promocijske kode, ki delujejo

?️ AliExpress: kuponi za popust in promocijske kode, ki delujejo

AliExpress WW

Najnovejši kuponi, popusti in aktivne promocije iz AliExpressa:

Aktivni seznam vseh kuponov Seznam vseh kuponov prodajalcev, razvrščenih po kategorijah. Ogled kuponov ActiveCoupon za nove uporabnike Promocijska koda za nove uporabnike: uporabite PR1C91H3 da dobite 3 € popusta z minimalno porabo 4 €. Več informacij v tem članku. Koda: PR1C91H3 Active Flash ponuja trenutne ponudbe Flash. Če vam je kaj všeč, ne razmišljajte o tem, ker letijo. Oglejte si ponudbe

Tu je posodobljen priročnik o tem, kako delujejo in katere vrste kuponov so na AliExpressu.

Dokončen vodnik po vrstah kuponov na AliExpressu

Če ste kdaj pomislili, preden ste kupili na AliExpressu: "Hej, bom videl, ali bom našel kupon v Googlu", boste zagotovo poznali te vrste rezultatov:

"80%" pravi eno, "90%" pravi drugo

...

 Nato vstopite na njihovo spletno mesto, kliknete na povezavo, odgovorijo vam: "popust smo že uveljavili!" in vas odpeljejo na domačo stran AliExpress, kjer o tem znamenitem popustu ni sledu.

A ja, na AliExpressu obstaja več vrst kuponov in popustov.

Če še vedno ne veste, obstaja več vrst kuponov AliExpress in so v bistvu razdeljeni v dve skupini: tiste, pri katerih je popust stvar AliExpress, in tiste, pri katerih gre za prodajalca..

Začnimo z razlago vrst kuponov v prvi skupini.

Kuponi AliExpress:

1 - Izbirni kuponi

Izbirne predpostavke, kot smo pojasnili v tem članku, so kuponi, ki jih AliExpress »plača«, vendar jih je mogoče uporabiti le v nekaterih trgovinah. Običajno so videti takole:

So tipa »prihrani X za vsak porabljen X« in jih dobimo v zameno za kovance AliExpress.

2 - Kuponi AliExpress

So kuponi, ki jih AliExpress naslovi na žrebanju ali jih neposredno podari ob posebnih priložnostih, na primer ob obletnicah ali za promocijo aplikacije. Ti kuponi so lahko dve vrsti: tisti, ki se samodejno dodajo v vaš račun, in tisti, ki zahtevajo vnos kode.

Primer kuponov, ki se samodejno dodajo na vaš račun, je ta, ki je bil na voljo (ne več) med 11. 11.:

Ali imate aktivne kupone, lahko preverite v razdelku s kuponi.

3 - Promocijske kode

Primer kupona s kodo je ta, ki ga je pošta razdelila 11. 11.:

In kako vnesete kode za popust AliExpress?

Popusti te vrste so zelo redki, ko pa jih dobite, jih morate uporabiti v predzadnjem koraku postopka nakupa in jih vnesti v to polje:

Kode in osebni kuponi se od izbirnih kuponov razlikujejo po tem, da niso izključni za posamezno trgovino, ampak se uporabljajo za vse.

4 - Kuponi dobrodošlice

Kot že ime pove, so to kuponi, ki jih AliExpress včasih podeli novim uporabnikom. Več si lahko preberete v članku Kuponi dobrodošlice AliExpress.

5 - Popusti PayPal

Ko je AliExpress znova sprejel PayPal kot plačilno sredstvo, je dodal promocijo, ki vam je znižala 3 USD ob prvem nakupu na AliExpressu s PayPal, čeprav se zdi, da ni več na voljo. Več informacij in seznam trgovin, ki sprejemajo PayPal, v članku PayPal v AliExpressu,

Kuponi in popusti prodajalca:

To so kuponi in popusti, ki jih ponujajo trgovine, ki prodajajo prek AliExpressa.

1 - kuponi prodajalcev

To so kuponi vrste 2 $ prihranka, če zapravite 15 USD in, ponavljamo, delujejo samo za to trgovino. Na tej povezavi si lahko ogledate seznam vseh kuponov prodajalcev, razdeljenih po kategorijah.

Naročiti jih je treba pred dokončanjem nakupa, niso samodejni.

2 - Popusti prodajalca

Popusti prodajalca so zelo podobni kuponom prodajalcev: popust na primer 1 USD, ki vam ga prodajalec ponudi, če zapravite 2 USD. Razlika je le v tem, da so ti samodejni in jih ni treba "uveljavljati" kot kupone. Ogledate si jih lahko v razdelku Prodajni artikli posamezne trgovine in izgledajo takole:

Ti pa so lahko za celotno trgovino ali samo za izbrane izdelke. In včasih imajo namesto formata "porabi X in prihrani X" format "prihrani X za vsak porabljen X", zlasti v trgovinah, ki so bolj osredotočene na veleprodajo.

3 - Popusti za nakup v velikem obsegu

Nasvet: izkoristite promocije AliExpress, da prihranite več denarja

Poleg teh kuponov ima AliExpress več strani z akcijami, ki jih je tudi zelo zanimivo shraniti. Priporočamo vam, da si ogledate to stran, saj zelo pogosto posodabljamo seznam, ki ste ga videli na začetku.

Kje lahko vidim svoje kupone AliExpress

Kot smo vam že povedali, če ste kupili kupone za popust, vendar ne veste, kakšen je najnižji znesek nakupa, ali preprosto ne veste, katere kupone imate na voljo, lahko to zelo enostavno ugotovite z dostopom do Račun AliExpress. V razdelku "moji kuponi" najdete kupone AliExpress, prodajne kupone in izbirne kupone, ki so na voljo v vašem računu.

Naš nasvet: bodite na tekočem z AliExpressom na našem blogu

Skratka, najboljši način za popuste in kupone je, če ste seznanjeni z novicami na tej spletni strani. V našem blogu vedno analiziramo nove promocije in razložimo, kako dobiti najboljše ugodne ponudbe v času prodaje. Če si želite ogledati dnevne ponudbe, je priporočljivo tudi, da obiščete glavno stran AliExpress.

In ti? Ste že kupon za popust na AliExpressu? Radi bi slišali za vaše izkušnje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj..

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar