Glavni » alibaba-info » AliExpress Connect, most med prodajalci in vplivneži

AliExpress Connect, most med prodajalci in vplivneži

AliExpress WW

Zadnji tedni AliExpressa so zelo intenzivni v vseh njegovih komercialnih dejavnostih, zlasti na španskem ozemlju, kjer ne preneha objavljati predlogov in pobud, da bi se uveljavil kot glavna referenca za spletno prodajo in kdo ve, ali tudi v fizični prihodnosti.

Danes bomo analizirali novi predlog kitajskega podjetja za ustvarjanje platforme, ki bo povezovala blagovne znamke in vplivneže in se bo imenovala AliExpress Connect.

AliExpress Connect

Pred nekaj meseci smo s tega spletnega dnevnika poročali o pobudi družbe Alibaba, ki je lastnica AliExpressa, za širitev v MSP v Španiji in poskušala privabiti več kot 10.000 nacionalnih podjetij, tako da jim ponudi svojo mednarodno spletno prodajno platformo.

Ta ideja se je imenovala AliExpress Business in znotraj nje je zdaj ustvarjen AliExpress Connect. Cilj te platforme je poskušati vplivne in blagovne znamke / podjetja spraviti v stik z idejo o oblikovanju sporazuma, v katerem bodo vsi zmagali.

Zagotavljanje, da lahko podjetja uživajo v prepoznavnosti vplivnih oseb in da se vplivneži lahko promovirajo z različnimi izdelki ali izkušnjami podjetij.

Komercialno področje, ki v ta koncept vstopa z največjo močjo, je modno, zanimanje za iskanje novih možnosti prodaje tekstila na kitajski tržnici bo mogoče tako, da mu bomo omogočili veliko večjo prepoznavnost na družbenih omrežjih in neposredno dosegli ciljno publiko vsako podjetje.

Pričakuje se, da bo komunikacija med podjetji in uporabniki veliko bolj tekoča in da bo povezovanje različnih predmetov z znanimi obrazi naklonjeno spreminjanju platforme v nov scenarij nakupa mode..

Kako bo AliExpress Connect deloval?

S to platformo se bodo prodajalci in blagovne znamke lahko obrnili na vplivneže, da bodo promovirali svoje blagovne znamke in izdelke. Ideja je, da sodelujejo z obstoječimi socialnimi omrežji, kot so Instagram, Facebook ali YouTube..

S to pobudo AliExpress upa, da se bo zaupanje potrošnikov izboljšalo pri nakupu tovrstnih izdelkov. Poleg tega se pričakuje, da bodo pri delu na družbenih omrežjih izkušnje še bolj globalne zaradi komentarjev milijonov uporabnikov in vplivnežev..

Prva podjetja, ki so se prijavila

Katalonsko podjetje Greymoda se je med prvimi pridružilo temu trendu. Na obsežnem dogodku v Barceloni z nekaterimi najbolj prepoznavnimi obrazi na nacionalni modni sceni je podjetje to zvezo z AliExpressom napovedalo ob prisotnosti Aresa Teixida, Claudie Martínez in Mireie Canalda..

Dogodek je bil prvi stik AliExpress Connect s to novo idejo, za katero upamo, da bo kmalu lahko napovedala več dogodkov in sodelovanja med vašimi najljubšimi vplivneži in najsodobnejšimi blagovnimi znamkami..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar